Kaç gündür canimi sikan bir olay varda sizinle paylaşmak istiyorum aranizda hukukcu yada tecrübesi olan birilerinden yardim istiyorum
Ben istanbulda özel bir üniversitede okuyorum ve bizim okulun nefret ettiği bir adam var dişarda kendi yerini açip öğrencilere topluca özel ders veriyor herneyse okulda bunu biliyor fakat önemlem alamiyor çünkü adam gerçekten müthiş hazirliyor sınavlara ve okulun yarisi o adama gidiyor bu vize döneminde 50 kişi falan o adama gittik dersimizi dinledik sonra whats app grubu kurulduki anlamayan olursa kafasinda soru işareti olursa not paylaşmak amacli birbirimizle iletişim olsun diye sonra sınav oldu sınav esnasinda bir öğrenci gruba sınav kağidinin fotorafini çekip atmiş ve kimseden cevap gelmemiş kız herhalde uyanıklık yapmak istedi belki cevap atan olur diye grup kopya amaçlıda kurulmadı sadece ders içi sohbet muhabet ders saatlerini belirlemek amaciyla kurulmuş bir grup ve sınav çıkısında bir çocuk telefonu çaldıgı için önündeki masaya koymuş ve hoca telefonu karıştırmış bu grubu görmüş ve okulda topluca soruşturma açıldı şimdi dersin hocası diyorki eğer disiplin cezasi verilenlerin kağıdı sıfır sayılacak diyor fakat burda herhangi bir suç yok ne yapabiliriz ne önerirsiniz çözüm yolu ariyorum ve bu olay canımı çok sıktı son sınıfım ondan dolayi böyle saçma sapan olaylardan dolayi moralim bozuldu