Günümüzde artık askerliğin vatan sevgisiyle alakası olmadığını çoğu kişi biliyordur galiba. Kısa - uzun dönem farketmesizin giden adam askerliğe , devlete söverek geliyor zaten. Duyar kasmanın çokta mantığı yok askerlik askerlik diye![]()
Günümüzde artık askerliğin vatan sevgisiyle alakası olmadığını çoğu kişi biliyordur galiba. Kısa - uzun dönem farketmesizin giden adam askerliğe , devlete söverek geliyor zaten. Duyar kasmanın çokta mantığı yok askerlik askerlik diye![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Pardon da kim dedi size kilolu olanları askere alsınlar diye e tabikide alınmayacak
Ama dikkatli okumuyorsunuz tek seferde ömür boyu askerlikten men edilirmi demişim
1 yıl tecil verirsin diyet verirsin olmaz 1 yıl daha verirsin olmaz belki 1 yıl daha verirsin tecil oda olmazda tamam sen muafsın dersin olur biter
Kilo almak zor değil bu 1 kere de muaf etme suistimale çok açık kilo almak birçok kişi için zor değil hatta çok kolay kasıtlı alırsın kiloyu alırsın raporu 3-5 ay sonra verirsin kiloyu bitti...
Hasta insan zaten gerçekten veremez obez olmasının başka nedenleri vardır vb..
Haklıyı haksızı burda ayırt edin
Bakın dikkatli okuyun yineliyorum 1 kerede rapor verilmesi resmen saçmalık..
Ben çok kişi gördüm askere gitmemek icin kilo alıp daha sonra gezi eylemlerinde Ulkeyı kurtarmaya Çalışan sonrada Ulkeden Kaçıp Usa ya yerleşen![]()
Burası karışır
Geçiniz bu mavraları. Kısa dönem askerliğimin uzunca bir dönemini revirci olarak yaptım. Nice erlerin 2-3 günlük rapor için her türlü dansözlüğü yaptığına bizzat tanık oldum. Bir etek giymedikleri kaldı. Komutanlar da durumun farkındaydı. 3 maymunu oynuyorduk hep beraber.
O yüzden siz siz olun; insanların vatanseverliğini askere gidip gitmemekle sınamayın. O yurtdışına yerleşen adamın vatana çok daha faydası dokunur belki, hiç belli olmaz.
askerligin bati da hicbir anlami yokki, doguyu gormedim o yuzden birsey diyemiyorum, benim oglum orda komutana cay getirsin gotursun yerleri paspaslasin cimleri bicsin ne bileyim agaclari boyasin diye mi gidecek, anlassinlar bir firmayla temizlik calisanlari gelsin gitsin ne olacak bir erin masrafi daha fazladir belkide..
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Benim sag gozumde tembellik var %80 gorme kaybim var, sol gozumle goruyorum sayilir. Soldada 0,75 gibi bozukluk var. Sag elimi kullaniyorum ne olur durum 30 kasim tecil bitiyor.
5 defa pnömotoraks (akciğer sönmesi) geçirdim aynı taraftan. İlkinde dren, ikincisinde kapalı ameliyat, 3.sünde yapıştırma ve dren, 4.sünde dren 5.sinde ise tekrar yapıştırma ve dren tedavisi gördüm bunlar 1 sene aralıkla oldu. Şuan 2 sene olucak bi sorun yok ama batma ve ağrı oluyor akciğerde. Bana çürük verirler mi acaba? (şu entry i yazarken bile hafiften ağrı oluyo)
şöyle bi okudumda paşapaşa gidip gelecem gibi görünüyor.. Yakın yerler cıkarsa gelirim yanınıza a dostlarrr@Equinox tayın izmire cıktı askerlik yok hayat sana güzel
beni kordana götürrrrr...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)