User Tag List

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
356 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kaza anında ordaydım hatta nıssan cıkmadan arkadas telefonyla vıdeo cektı an ve an kaza vıdeosu var elımızde...sofor tam suclu olmasada bınevı suclu sayılır...tamam kaza olur orası drıft alanı tabıkı ama 1 kere vurunca neden daha devam edersınkı? eger ılk vurdugunda devam etmeseydı bu kaza olmazdı...adam vurdu vurdugu gıbı tam gaz devam edıp cocuga vurdu...bnce buda sorusturulmalı allah acıl sıfalar versın kuck kardesımıze...

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi > cocuk.

tebrıkler. deger yargına hayran kaldım kardesım.

+son anda onumde kedı gorduysem ya da bır hayvanın lastık uzerınden gectıgıne daır en ufak suphem olursa dahı dururum, evet.

++ bana alıntı yapmayın. okey. HEYECAN dan sutuna vurunca cocuga zarar gordugunu farketmemıstır. bu dunyaca unlu yarısa devam etmek zorunda hıssetmıstır kendını. ben ozur dılıyorum herkesden. cocuk mu? bosverın ya. 140.000tl harcanmıs araca asıl yazık oldu bence...
    kedi > çocuk diye bişey yok. oradaki pilot < siz varsınız. drift gereği bariyerlere yakın gitmek gayet normal ve sütuna çarpması da gayet olağan birşey.çocuğavurduğunu da gayet belli bişekilde anlıyoruz hissetmediğini. aynen size misalini verdiğim çukur olayı gibi. konuyu başka yere cekmezseniz sevinirim hayırlı geceler.

konunun kilitlenme zamanı gelmiş bence.birazdan sosyal mesaj vermeye başlayanları izlicez yoksa

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende kaza anında ordaydım hatta nıssan cıkmadan arkadas telefonyla vıdeo cektı an ve an kaza vıdeosu var elımızde...sofor tam suclu olmasada bınevı suclu sayılır...tamam kaza olur orası drıft alanı tabıkı ama 1 kere vurunca neden daha devam edersınkı? eger ılk vurdugunda devam etmeseydı bu kaza olmazdı...adam vurdu vurdugu gıbı tam gaz devam edıp cocuga vurdu...bnce buda sorusturulmalı allah acıl sıfalar versın kuck kardesımıze...
    saygı duyarak soruyorum hayatınızda kaç kez kaza yaptınız? ivmeden kaynaklı savrulmayla insan istemdışı gaza yüklenebiliyor tecrübeye sabit.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartışmayı bile beceremiyoruz . Evet gerçek şu toplum olarak bizden hiçbir *** olmaz yıllar geçse bile.

Vatana , gelenek göreneklerimize , eşimize dostumuza saygımız yok . Herkes bencil herkes haklı kimse kendini suçlamıyor .

3 tane şehit verdik bana göre de bu eğlence amaçlı etkinliğin iptal edilmesi gerekiyordu ama edilmedi ? Televizyonlara bakiyosun Acun bey in ve diğerlerinin programlar devam ediyor . Niye ? Artık kimsenin umrunda değil hiçbir şey .

Olan olmuş hadi organizasyon kötü güvenlik önlemi alınmamış , yaşı kaç olursa olsun hatalı ya da hatasız da olsa bir insan ağır yaralı deniliyor durumu iyi deniliyor kesin bir bilgi tam yok . Önemli olan o insanın durumu şu anda . Yapmamız gereken o kişinin iyiliğini düşünmek iken herkes birbirine atar gider peşinde .

Altımızda belki Şahin yok başka arabalar var , belki saçma sapan hareketler içine girmiyoruz araba kullanırken ; ama şöyle ortamlarda Şahinci keko müptezel diye hitap edilen kişilerden hiçbir farkımızın kalmadığı anlaşılıyor.

Evet agah'ın dediği gibi ben de şu an sosyal mesaj vermiş oldum . Çünkü zihniyet yapımız aynen böyle
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki Allah eksik etsin başınızdan orası ayrı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cocuk hakkında son bı bılgı varmı pekı dogru bı haber yanı herkes ayrı bıısy soluyor kıme ınansak bılemedım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamda pilotlarda herseyi varsayip guvenmemeli, cogu egitimli profesyonel insanlar, pistin durumunu gorup yarismayabilir.
    yanlış yazılmadıysa yarışma birincisi yurt dışına gidecek.siz olsaydınız daha doğrusu genç haliniz olsaydı zemin toprakta olsa çıkmazmıydınız piste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eraslanb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış yazılmadıysa yarışma birincisi yurt dışına gidecek.siz olsaydınız daha doğrusu genç haliniz olsaydı zemin toprakta olsa çıkmazmıydınız piste
    edit dubai'ye gidecekmiş kıta finali için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarda artık yapmasınlar zaten organızasyon felan

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bir konuya degindin ama konu ben veya benim genc iken ne yapacagim degil, konu yapilmasi gereken, oda pilotlarin yarismama haklarini kullanmalari. hersey para ve odul degil, bence yurtdisana gitme imkani veya odul hic bir insanin hayatindan onemli degil. bakin sakin kimse yanlis anlamasin, ben pilotlari suclamiyorum, pilotlarin yapmasi gerekeni soyluyorum. ornekte verebilirim kendimden, su an aklima geldi, OPET Antalya yarislarinin ilk etabina katildim ve levent kesen ile yaristim, ve yaris esnasinda hakem heyetinin bitis noktasinda masa kurdugun gordum ve yarismak istemedigim soyledim, sonrasi bir suru dedikodu(korkak, kacti vsvsvs) ve ikinci Antalya etabina katilmadim ve .......

sunuda belirtmek istiyorum hatasiz kul olmaz.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eraslanb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit dubai'ye gidecekmiş kıta finali için
    Söylediğinizde haklısınız insanların okadar çok emeği varki işte tam onun karşılığının alınacağı organizasyonbu

ama aynı şeyi bende yazdım, konu tek pilotla yada iki kişi ile olmamalı zaten kaç tane pilotumuz var.. dünya çapında yapılan bir drift Park organizasyonunu kendi ülkesinde kıytırık bir garaja sıkıştırmaya çalışan adını kaymaca koyan zihniyeti
    TÜM PİLOTLAR protesto etmeli ve çıkmamalı gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra piste girmeli...

Yoksa bizim halkımzıın cahilliği bitmez F1 pistinde azcık güvenlik açığı olsun 200 km hızla giden aracın önüne bile atlar bunlar... o yüzden kontrol kısmında pilotlarda bişey yapmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin Ankara'sı vb. yok ki . İzmir desek ***** Pınarbaşı'nın çıkışını herkes biliyor, Konya'daki dragları herkes hatırlıyor, konuda geçti İstabul Park ile alakasız da olsa arkasındaki otopark yüzünden dolaylı yönden orası etkileniyor, Antalyadaki kazayı kimse unutamaz.... Bilinçlenmediğimiz sürece her ildeki organizsayson böyle olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışmayı bile beceremiyoruz . Evet gerçek şu toplum olarak bizden hiçbir *** olmaz yıllar geçse bile.

Vatana , gelenek göreneklerimize , eşimize dostumuza saygımız yok . Herkes bencil herkes haklı kimse kendini suçlamıyor .

3 tane şehit verdik bana göre de bu eğlence amaçlı etkinliğin iptal edilmesi gerekiyordu ama edilmedi ? Televizyonlara bakiyosun Acun bey in ve diğerlerinin programlar devam ediyor . Niye ? Artık kimsenin umrunda değil hiçbir şey .

Olan olmuş hadi organizasyon kötü güvenlik önlemi alınmamış , yaşı kaç olursa olsun hatalı ya da hatasız da olsa bir insan ağır yaralı deniliyor durumu iyi deniliyor kesin bir bilgi tam yok . Önemli olan o insanın durumu şu anda . Yapmamız gereken o kişinin iyiliğini düşünmek iken herkes birbirine atar gider peşinde .

Altımızda belki Şahin yok başka arabalar var , belki saçma sapan hareketler içine girmiyoruz araba kullanırken ; ama şöyle ortamlarda Şahinci keko müptezel diye hitap edilen kişilerden hiçbir farkımızın kalmadığı anlaşılıyor.

Evet agah'ın dediği gibi ben de şu an sosyal mesaj vermiş oldum . Çünkü zihniyet yapımız aynen böyle
    kardeşim çok güzel yazmışsın şehitlerimize de ayrı yasım Allah belalarını versin yapanların. kalleşlikten başka bişey değil. STP abimiz çocuğun durumunun iyi olduğunu birinci ağızdan duyduğunu söylemişti ona ithafen konunun gidişatı biraz daha değişti. sosyal mesaj her zaman gerekli. ha burda olan yine o çocuğa oldu Allah anne babasına bağışlasın...

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası pistin arka tarafı değil diyoruz bizde . Orası pistin önü arkası sağı solu değil orası Tuzla belediyesi otoparkı.
    Kendi organizasyonunuzu savunurken diğerlerini neden bokladınız ki? Önüne gelen organizasyon yaparsa dediğiniz firma redbull ve dünyada organizasyonlarda kendilerini kanıtlamış bir firma.Nasıl ki o otopark tuzla belediyesininse burda çatılara çıkanlar da redbullun organizasyonunun içeriğinde değil çevre apartmanlar vs.
    Diğer bir konu da drag yaparken piste biri çıkıp atlasa duramayıp vursa bu da mı pilotun suçu olacak.O çocuğun orda işi ne? Orası tribün değil bir şey değil bu konuda pilotun hiçbir suçu yok.Kaldı ki ben kaza yaptıktan sonra devam ettiğini düşünmüyorum sanki hızını alamayıp kurtarmaya çalışmış gibi.Vurduğu saniye nasıl duracak adam.
    Küçük kardeşimizin de sağlığı iyiye gidiyormuş çok şükür.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye burası ne bekliyorsunuz ki ? sanki bu işlerde dünya lideriyizde bu seferlik böyle oldu,,can kaybı olmaması mucize bence,,
    yok supra motoru varmışta yok ls3 varmışta,,,olsa ne olcak? oraya gelen adam 95 şahin 0 çizsinde seyredelim diye gelmiş zaten,,
    bizim ülkeye fazla böyle şeyler,,biz pilot çıkartıp dünya ile yarış yapacağımıza e5 te makas videoları çekeriz...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas 2 defa sutuna vuruyorsun ve sutun yanında onlarca ınsanların oldugunu da goruyorsun olay anında. durman ıcın ılla bırısının "cocugu ezdın lan" dıye uyarması mı gerekıyor? ınsan bısey oldu mu olmadı mı dıye bakmaz mı durup? yarısmıs. ...eyım oyle yarısı da heyecanını da. ınsan hayatından onemlı mı yahu? cocugun orda olması, cocugun degıl organızatorun sucudur lakın pılotun sucu degıl dıye ınsanların arasına dalıp durmaması pılotun sucudur. yıne "bır arkadasımız ulan o, haklıdır" parodısı. ben senın dostunum. bırgun bırını ezersem "allah korusun" ve basıp gıdersem, benım arkamdan laf ettır kardesım. gonul rahatlıgıyla hem de.
    Araba yarısında amac yarıs bıtırmektır ve araba yuruyebılıyorsa devam edersın. Ben rallıde arabyı vurupta ulan noldu dur bı bakayım dıyen adam gormedım...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı şehitlere de bağladınız ya helal olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel bir konuya degindin ama konu ben veya benim genc iken ne yapacagim degil, konu yapilmasi gereken, oda pilotlarin yarismama haklarini kullanmalari. hersey para ve odul degil, bence yurtdisana gitme imkani veya odul hic bir insanin hayatindan onemli degil. bakin sakin kimse yanlis anlamasin, ben pilotlari suclamiyorum, pilotlarin yapmasi gerekeni soyluyorum. ornekte verebilirim kendimden, su an aklima geldi, OPET Antalya yarislarinin ilk etabina katildim ve levent kesen ile yaristim, ve yaris esnasinda hakem heyetinin bitis noktasinda masa kurdugun gordum ve yarismak istemedigim soyledim, sonrasi bir suru dedikodu(korkak, kacti vsvsvs) ve ikinci Antalya etabina katilmadim ve .......

sunuda belirtmek istiyorum hatasiz kul olmaz.

isminizi bilmiyorum vtanju bey ama sizi az çok tanıyor yaptığınız işleri biliyorum siz istediğiniz an belki yurtdışına çıkıp yarışabiliyorsunuz gezebiliyoruz ama orada yarışmaya gidenler içinde dubai ye tırla araba gönderip uçakla gidip yarışacak insan sayısı azdır ve böyle fırsat çıkmışken direksiyonuna güvenen abilerimiz kardeşlerimiz kendilerini ispatlamak zorundalar yoksa sıyrılamazlar.
    gerçekten motor sporlarında başarılı isimlerimize bakalım ben şahsım adına Kenan Sofuoğlu'ndan başkasını göremiyorum ve bu uğurda ailecek neler feda ettiklerini biliyorum
    Türkiye de yaşıyorsanız ve bir konuda çok başarılı olsanız bile kendinizi ispatlamanız gerekiyor ve önünüze çok nadir fırsatlar geliyor...

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışçı insan (sokak yarışı da dahil) hırsları olan insanlardır. Moto GP de parmakları kırık halde yarışan pilotlar , laudanın yarışlara dönme çabası vs... Yarışırken stres, heyecan, adranalin ve kask ve rollcage nedenlerinden oluşan görüş alanı darlığıda etken. Motor sesi, kaskdan duyulmayan dış sesler ... Ben rallide aracımı vurduğumda inipte arabaya bişe oldumu diye bakmıyorum, yada önümden biri geçermi diye düşünmüyorum. O an tek gördüğüm yol oluyor, bir sonraki virajda ne yapacağım... Antrenmanda olabildiğince tedbirli gidiyorum, araç çıkarmı aman birisi gelir diyerek. Yada subarumla bir yere dokunsam inip 2 tur atan ben, yarış esnasında bariyere bodoslama girmiş olmama rağmen süre sektirmeden geri vitese atıp tekrar yola koymaya uğraşıyorum. O an bariyerin arkasını vs... göremezsin çünkü kafanda yarışı BAŞARIYLA bitirmek var. Lütfen anlamsız, bilgisiz ve cahilce yorumlar yapmayalım. Vtanjunun haklı olduğu taraf yarıştan çekincen varsa yarışmama hakkına sahipsin. Şahsen seyirci açısından sorun yaşayacak olsam yarışırmıyım inanın bilmiyorum. Ama tek başına yarışmamak saçmalık. Eğer böyle bir sıkıntı yaşanıyorsa pilotlar oy birliğiyle yarışı iptal edebilmeli. Ben bütün sezon otocross kovalıycam cebimden milyarlar harcıycam, son yarış seyirci sıkıntısı nedeniyle yarışa girmeyip rakibime al sen kazan diyeceğim. Valla ben o kadar emek, para harcamışken koskoca organizatör benim gördüğüm sıkıntıyı görüp yarışı iptal etmiyorsa ve bu nedenden birisinin canı yanıyorsa burda pilotun değil organizatörün hatası vardır.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)