eskiden (daha 1 sene öncesine kadar) böyle kalın spor ayakkabı üstüne kot gömlek tişort giyenlere ıyyy kro deniyordu , şimdi moda oldu herkes keko gibi ortalıkta gezmeye başladı bi de rengarenk. Üstüne para verseler kotun altına giymem şunları.
eskiden (daha 1 sene öncesine kadar) böyle kalın spor ayakkabı üstüne kot gömlek tişort giyenlere ıyyy kro deniyordu , şimdi moda oldu herkes keko gibi ortalıkta gezmeye başladı bi de rengarenk. Üstüne para verseler kotun altına giymem şunları.
150 - 200 TL civarı sağlam ve rahat koşu ayakkabısı tavsiyesi olan var mı? (varsa öyle bir şey, fiyatlar uçuk geldi baya)
Koştuğum zemin sert ve genel olarak 10 km civarı koşuyorum. 65 kg yum.
Spor ayakkabı anlayışınız nedir bilmiyorum ama evet kot altına spor ayakkabı giyilir.
Cicili bicili fosforlu spor ayakkabılardan bahsetmiyorum. Günlük spor ayakkabılardan bahsediyorum. Kendimi bildim bileli spor ayakkabı giyerim. Ne bot ne sandalet ne terlik hiç birini giymiyorum.
Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ama AirMax'in üstüne güzel bi kotpantolon gayet iyi duruyorBazı fiziklere yakışmıyor vs o ayrı ama genel olarak iyi. He herkese yayıldı o akım oda ayrı bişey tabi
Kot altina air max da giyiyorum prada da giyiyorum Oyle bir mantik yok
Bu iki ayakkabı hakkında yorumu olan var mı?
Air tabanlı ayakkabı iki sefer aldım ikiside patladı bana göre değil, toprak orman yolunda koştuğum için biraz daha sağlam bir ayakkabı bakıyorum bu sefer Asics lere göz kestirdin.
Fotoğraflarını eklediğin ayakkabıların tabanları çok ince ve sert gözüküyor sende sert zeminde koştuğun için sıkıntı olmazmı ? Ben beton veya asfaltta 5km civarı koştuğum zaman bile çok ağrı oluyor tabanlarımda yerinde olsam daha yumuşak tabanlı birşey bakardım.
@Blackbird haklısın.
@free-hifi fiyatlar nedir? Orijinal ürün mü?
Bu ayakkabıdan kampanyalı güzel bi fiyata bulursam alacağım gören var mı acaba?
Skechers'lar da baya güzel. Çok çok rahat ve hafif ben koşu için bir tane de ondan aldım çok memnunum ayrıca anneme de bayan versiyonu aldım yürüyüşler için oda çok memnun kesinlikle tavsiye ederim.
Deichmann a airnax gelmiş. Alacı arkadaşlar bir göz atsın derim. Benim airmax'e ilgim olmadığından göz ucuyla sadece görmüş oldum.
Ben 30 Liraya benotton baston şemsiyeden yana kullandım tercihimi![]()
Air max la taşlı zeminde koşmanın sakıncası var mıdır? Patlama riski açısından soruyorum.
Fiyat bilgisi verebilirmisin ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)