Ben bi Karadayı bi reaksiyon derken tam anlayamadım şimdi kim gerçek hayatta kimi canlandırıyor mesela dayı kim? Başbakan normalde o ameliyata girmedi diye hatırlıyorum girdiysede yaşıyor dizide öldü bunları özet geçecek varmı![]()
Ben bi Karadayı bi reaksiyon derken tam anlayamadım şimdi kim gerçek hayatta kimi canlandırıyor mesela dayı kim? Başbakan normalde o ameliyata girmedi diye hatırlıyorum girdiysede yaşıyor dizide öldü bunları özet geçecek varmı![]()
reaksiyon ikinci sahnede benim için bitti .. 2-3 bin tl maaş alan yüzbaşı nasıl oluyorda 200 bin tl lik fj cruiser biniyor hemde su gibi benzin yakan![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Baş rol oyuncularından biri sıkı bi techturkey takipçisi/üyesiTebrikler Hakan başarıların devamını dilerim kardeşim
![]()
erdal beşikçioğlu harcanmış bence genelkurmay emniyet dizi çekimleri için yardımcı oluyor belli yani burdan muhalif gerçekleri irdeleyen bişey cıkması mümkün deyil klasik israile saldır bayrak devlet edebiyatı kurtlar vadisinin tahtına oynamış ama aslı varken taklidini kimse izlemez bence tutma ihtimali zor bence.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
erdal beşikçioğlu zaten şu anda şu anki mevcut hükümetede muhafazakar bir yapısı duruşu var yani aslında dizide durduğu pozisyonda o açıdan gayet güzel .. en azından bence.. dizinin geleceği olurmu bilemem pek sanmıyorum bir bölüm izledim 50 tane açık gördüm..
üsteğmen askeri hakim mi savcı bayan artık konumu neyse o rütbeyle o işleri yapması çok zor heleki karşısında özel birliklerin albayı ve üst rütbeliler varken gerçek hayatta öyle rahat konuşamaz falan filan işte.. askerlik yapanlar iyi bilir.. ben sanırım çok titizim..
kurtlar vadiside zaten izleyici kesmini yıllardır bu mantık hatalarından çok kaybetmedimi. hadi o kurtlar vadisi kaybetse ne yazardizi başladığında doğan çocuklar 20 yaşına geldi nerdeyse
![]()
![]()
Matik hatalarina cok takilmayin nihayetinde dizidir. Cok karisik basladi, kimin iyi kimin kotu oldugu cikacak zamanla ortaya bence.
Yukarda Gokhanda yazmis, Hakan Onat ta rol aliyor. tebrik ederim. Ama ne yapti oyle anlamadim, yedi yuzbasinin adamlari ve geri kalan askerleri. ayip etti bak simdi![]()
Mantık hataları benim de gözüme çarptı ama görmemezklikten geldim. Benim asıl takıldığım şu patlama sahneleri vs. Biraz daha gerçekçi yapılabilir o sahneler. Ama genel olarak izlenebilir bi dizi hele de Erdal Beşikçioğlu varsa![]()
öyle değil gidiyor dizi icabı üstteğmen özel birliklere ordan adam koparmaya çalışıyoryani askeri hiyararşiye göre öyle bir şey olmasına imkan yok .. heleki üstteğmen gibi bir rütbede yani değişmediyse askeri kurallar bir silsile vardır askeriyede .. önceden haber verilmeden birlik komutanına o savcıyı birlikden içeri bile almama lüksleri var.. birde sanırım kurmaydı albay onunda yanında bir rahat üsteğmenki oda anormal..
ben sadece bana mantık hatalarının olduğu yerleri söyledimki inanın o kadar takan arayan biride değilim nasıl olduysa gözüm takıldı bu tip şeylere..
bunlar bir kaç örnek askerin gidip astsubaydan telefonunu almasıki çok belirgindi yani normalde olucak iş değil.. en azından botundan falan minik gd93 misali ufak bir tel çıkarsa o bile çok daha mantıklı olurdu.. bunlar birikince bir iki üç beş yaniama toparlarlar sanırım daha yeni dizi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)