User Tag List

Sayfa 2/13 İlkİlk 123412 ... SonSon
230 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Reaksiyon (Yeni Dizi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi Karadayı bi reaksiyon derken tam anlayamadım şimdi kim gerçek hayatta kimi canlandırıyor mesela dayı kim? Başbakan normalde o ameliyata girmedi diye hatırlıyorum girdiysede yaşıyor dizide öldü bunları özet geçecek varmı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    reaksiyon ikinci sahnede benim için bitti .. 2-3 bin tl maaş alan yüzbaşı nasıl oluyorda 200 bin tl lik fj cruiser biniyor hemde su gibi benzin yakan
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reaksiyon ikinci sahnede benim için bitti .. 2-3 bin tl maaş alan yüzbaşı nasıl oluyorda 200 bin tl lik fj cruiser biniyor hemde su gibi benzin yakan
    abi belki 1.3 multijet swapdır bence türk dizisine gayet iyi fazla mantık aramıcaksın yoksa sıkıntı oluyor ama bende jipi görünce bu ne kadar alıyor acaba dedim hani özel kuvvet falan ya
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi belki 1.3 multijet swapdır bence türk dizisine gayet iyi fazla mantık aramıcaksın yoksa sıkıntı oluyor ama bende jipi görünce bu ne kadar alıyor acaba dedim hani özel kuvvet falan ya
    bunlar mantık hatasıdır ama burdan yürürsen ilerde bu tip pek çok hatalar silsilesi olucaktır o zaman insanlar bir zaman sonra çok saçma demeye başlıycaklardır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki aileden zengindir yaptigi is hobby dir yada adresi gorunsun diyedir cok takilma seyret iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki aileden zengindir yaptigi is hobby dir yada adresi gorunsun diyedir cok takilma seyret iste
    takılırım çok detaylı izleyiciyimdir ailesi zenginde olsa akranları renault larla toyotalarla gezerken ayıpdır 200 bin 300 bin tl lik araca binmesi.. onu geçdim ailesi zengin olsa gecekondu gibi evde kalıyor bahçeli falan neyse belki ilerde toparlarlar

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takılırım çok detaylı izleyiciyimdir ailesi zenginde olsa akranları renault larla toyotalarla gezerken ayıpdır 200 bin 300 bin tl lik araca binmesi.. onu geçdim ailesi zengin olsa gecekondu gibi evde kalıyor bahçeli falan neyse belki ilerde toparlarlar
    sürekli abisinin ismi geçti rauf beydi sanırım
    anlaşılan baya yüksek yerlerde oturuyor ağabeyi

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi adam kelle başı çalışıyomuş o yüzden
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baş rol oyuncularından biri sıkı bi techturkey takipçisi/üyesi Tebrikler Hakan başarıların devamını dilerim kardeşim

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abisi yardım etmiştir kredilere

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdal beşikçioğlu harcanmış bence genelkurmay emniyet dizi çekimleri için yardımcı oluyor belli yani burdan muhalif gerçekleri irdeleyen bişey cıkması mümkün deyil klasik israile saldır bayrak devlet edebiyatı kurtlar vadisinin tahtına oynamış ama aslı varken taklidini kimse izlemez bence tutma ihtimali zor bence.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    erdal beşikçioğlu zaten şu anda şu anki mevcut hükümetede muhafazakar bir yapısı duruşu var yani aslında dizide durduğu pozisyonda o açıdan gayet güzel .. en azından bence.. dizinin geleceği olurmu bilemem pek sanmıyorum bir bölüm izledim 50 tane açık gördüm..

üsteğmen askeri hakim mi savcı bayan artık konumu neyse o rütbeyle o işleri yapması çok zor heleki karşısında özel birliklerin albayı ve üst rütbeliler varken gerçek hayatta öyle rahat konuşamaz falan filan işte.. askerlik yapanlar iyi bilir.. ben sanırım çok titizim..

kurtlar vadiside zaten izleyici kesmini yıllardır bu mantık hatalarından çok kaybetmedimi. hadi o kurtlar vadisi kaybetse ne yazar dizi başladığında doğan çocuklar 20 yaşına geldi nerdeyse

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizi ilk bölümden karıştı, izleyip görelim neler olacağını merak etmiyor değilim.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 senesinde asteğmen olarak askerlik yaparken 2200 maaş alıyordum. yani 2-3'ten fazla alıyordur dizide aileden zengin abiside önemli bir mevkide.

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Matik hatalarina cok takilmayin nihayetinde dizidir. Cok karisik basladi, kimin iyi kimin kotu oldugu cikacak zamanla ortaya bence.
    Yukarda Gokhanda yazmis, Hakan Onat ta rol aliyor. tebrik ederim. Ama ne yapti oyle anlamadim, yedi yuzbasinin adamlari ve geri kalan askerleri. ayip etti bak simdi

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdal beşikçioğlu zaten şu anda şu anki mevcut hükümetede muhafazakar bir yapısı duruşu var yani aslında dizide durduğu pozisyonda o açıdan gayet güzel .. en azından bence.. dizinin geleceği olurmu bilemem pek sanmıyorum bir bölüm izledim 50 tane açık gördüm..

üsteğmen askeri hakim mi savcı bayan artık konumu neyse o rütbeyle o işleri yapması çok zor heleki karşısında özel birliklerin albayı ve üst rütbeliler varken gerçek hayatta öyle rahat konuşamaz falan filan işte.. askerlik yapanlar iyi bilir.. ben sanırım çok titizim..

kurtlar vadiside zaten izleyici kesmini yıllardır bu mantık hatalarından çok kaybetmedimi. hadi o kurtlar vadisi kaybetse ne yazar dizi başladığında doğan çocuklar 20 yaşına geldi nerdeyse
    Hocam ben diziyi izlemedim fakat askeri mahkeme de yargılanırken rütbeye bakılmıyor- alt üst ilişkisi geçerli değil.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mantık hataları benim de gözüme çarptı ama görmemezklikten geldim. Benim asıl takıldığım şu patlama sahneleri vs. Biraz daha gerçekçi yapılabilir o sahneler. Ama genel olarak izlenebilir bi dizi hele de Erdal Beşikçioğlu varsa

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filmdeki efekler biraz yavan kalmış.Zamanla gelişirse güzel olur...
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı N0M4dh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben diziyi izlemedim fakat askeri mahkeme de yargılanırken rütbeye bakılmıyor- alt üst ilişkisi geçerli değil.
    öyle değil gidiyor dizi icabı üstteğmen özel birliklere ordan adam koparmaya çalışıyor yani askeri hiyararşiye göre öyle bir şey olmasına imkan yok .. heleki üstteğmen gibi bir rütbede yani değişmediyse askeri kurallar bir silsile vardır askeriyede .. önceden haber verilmeden birlik komutanına o savcıyı birlikden içeri bile almama lüksleri var.. birde sanırım kurmaydı albay onunda yanında bir rahat üsteğmenki oda anormal..

ben sadece bana mantık hatalarının olduğu yerleri söyledimki inanın o kadar takan arayan biride değilim nasıl olduysa gözüm takıldı bu tip şeylere..

bunlar bir kaç örnek askerin gidip astsubaydan telefonunu almasıki çok belirgindi yani normalde olucak iş değil.. en azından botundan falan minik gd93 misali ufak bir tel çıkarsa o bile çok daha mantıklı olurdu.. bunlar birikince bir iki üç beş yani ama toparlarlar sanırım daha yeni dizi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)