Lastiklerimin yazılarını boyamak istiyorum ama çıkmayacak güzel bişi arıyorum biraz baktım forumda ama kalem tipi olanlar çıkıyor falan demişler 1 2 haftada kalıcı tavsiyeniz nedir şimdiden teşekkürler.
Lastiklerimin yazılarını boyamak istiyorum ama çıkmayacak güzel bişi arıyorum biraz baktım forumda ama kalem tipi olanlar çıkıyor falan demişler 1 2 haftada kalıcı tavsiyeniz nedir şimdiden teşekkürler.
1.6tdi.
Ecutech.
yazı yazacağın kısımları güzelce tinerle temizle, mat beyaz oto boyası yaptır fırçayla boya derim baya uzun ömürlü oluyor. yıllar önce bi aracımda denemiştim. kolay gelsin...
ben daksil kullanıyorum pek dayanıklı değil. asfalt boyasını denemek lazım. yaz mevsimindeyiz her yer yol çalışması ufak bir pet şişeye kattırsak epey gider diye düşünüyorum![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Bi ara gordum sticer gibi lastigin ustune yapistirilani vardi isitip lastikle bir oluyordu yazi
automıx lastık kalemı, surtmedıkten sonra 6 ay gıdıo..
uygulma yapmadan once yüzey temız ve kuru olsun yeter, 1 kalem ıle 4 lastığe 2'şer kat atabılırsınız..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
benim sorum biraz ilginç olucak sanırım, peki bu kalıcı olmayanlar silindikten sonra, tamamen eski haline döndürebiliriz dimi ? çıkmayacak şekilde iz bırakmıyorlar ?![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)