4k video sıkıntısız aktı gitti . fakat film dizi izliyemiyorum. emma teyzeler bile izlenmiyor :D
Printable View
4k video sıkıntısız aktı gitti . fakat film dizi izliyemiyorum. emma teyzeler bile izlenmiyor :D
abi 3 gündür telefon trafiği içindeyim yok adamlar bizde sorun gözükmüyor deyip duruyor teknik ekip yollayamıyorum bu yüzden diyor kafayı yedim en son 2 gün önce aradım türkiye geneli sorun var çözmeye çalışıyoruz bir iki gün bekleyin dediler düzelmezse eyer o zaman teknik ekip yollayabiliriz dediler ( tabi türkiye geneli sorun çözüldü ise ve benim sorunum devam ediyorsa) yarın tekrar arayacağım hala aynı sorun ayağına oyalarlarsa iptal edeceğim aboneliğimi.
valla hem telekom hem superonline
acaip kötü bu aralar, arada donup kalıyor birden bire data gelmeye başlıyor sonra
ben de isterim ki inşallah herkes sizin gibi sorunsuz sıkıntısız kullansın super online'ı. memnun olmayan yok değil ama etrafımda genelde memnuniyetsizlere denk geldim. kimi bağlantı hızından, kimi müşteri hizmetleri ve sözleşmeden çok rahatsızdı. ben de mesela uydunet'ten memnunum ama lanet eden de var anlamıyorum.
valla ben 1 ay öncesine kadar çok memnundum ama 1 aydır iyice cıvıttılar tech'e bile giremiyorum 2 gündür sayfayı açamıyor kasıyor fotoğraflardan bahsetmiyorum bile gerisini siz düşünün ya bu genel sorun muhabbetinden öncede aradım adamları 1 saat telefonda konuştuk onu yap bunu yap yok düzelmiyor en son bir tanesi komple hattıma reset atcağını söyledi 10 dakika modemi kapalı tutup açın sorun devam ederse arayın dedi modemi açtım sıkıntı yok çatır çatır yüklendi film aradım teşekkür ettim ertesi gün gene aynı şimdide genel sorun varmış paramızla rezillik çekiyoruz
ben son birkaç aydır bizim buranın alt yapsının fibere geçmesiyle 35bit e geçiş yaptım ttnette
çok şukur sıfır problem fakat herkesin bahsettiği şu anlık bir duraksama bendede oluyor sebebi ttnet kaynaklımı emin olamadım
Miamiden size bi güzellik hdfilmdeposu.net sömürün iyi seyirler :)