Eurovision zaten gay yarışması şaşılacak bir şey yok. Türkiye den başka da bunu takıp milli mesele haline getiren yok kimsenin ipinde bile değil.
aslında sakal olmasaymıs gideri varmısauhauhauah ne güldüm lan bulgar sarkıcı azis bundan güzel
![]()
Toyota Forever
neden öyle.Çünkü orda insan hakları daha fazla gelişmiş.Gayler travestiler lezbiyenler insan yerine koyuluyor.O yüzden organizsyonlarda rahatça boy gösterebiliyorlar.Türkiyede de yolda gördüğün 3-5 erkekden 1 tansi ya gay ya bisexuel ama rahatça yaşamayadıklarından kimliklerini gizli tutuyorlar.Yani yakın arkadaşlarımızda dahi gay/bisex/lez var.Ama biz bilmiyoruz. Bu tarz kimliklere sahip insanlarda sanat a daha yakın oldugundan genelde şarkı dans vs organisyonlarına katılıyorlar.O sebepten eurovision gibi yarışmalarda görebiliyoruz.Burdaki sorun trv olması değil sakal bırakması)) Ya kadın gibi ol yada erkek gibi.Kadın gibi olup sakal ne yahu..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
sabah sabah töbe bismillah
Bizim turk kizlarida 2 ay tuyu biyigi almasa boyle olur![]()
Bu olayın başka bir boyutu , abartmaya gerek yok biz de gayet gay ünlü şarkıcı sanatcı vs. heryerde boy gösteriyor. Bugüne kadar kalkıp bülent ersoya laf eden görmedim ben ?
Bu yukarıda ki gay de değil lezbiyen de ne olduğu belli değil. Bunları insanların ahlakını tahrip edip kafa karıştırmak için bu kadar göz önüne çıkartıyorlar başka nedeni yok. Yukarıda arkadaş kıyamet alameti yazmış aynen öyle bunun medeniyetle hoş görüyle falan alakası yok.
Sen git gece gece uğraş sakalları düzleştir sonra sabah kalk bu manzara ile karşılaş şimdi gidip sakalları kestiricem yazıklar olsun...
hocam bunlarla ahlak tahrip olmaz.Ahlak gecen gün bulunan kız cocuguna işkence edip öldüren , 10 yasında cocukla evlenip onun ******sı yırtıp ilk gecede ölümüne sebep veren insanlar sebep olur.Turkiyede 4 ayda 13 çocuk ölü bulundu.Bunlardan 4 tanesi vahşice öldürülmüş.Bu gay dediğin insanın cıktıgı avusturya ise bırak cocuk ölümünü normal cinayete bile zor rastlıyorsun.Dünyanın en yaşanılacak ülkelerinde 1. sırada.Suç oranı en düşük ülkelerden.Dünyanın en mutlu insanların yaşadıgı ülkelerden biri.Kıyamet olacaksa o bizim ülkelerden çıkacaktır buna emin ol.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bu olmaz. Böyle olmaz. Yukarıya katılıyorum, git istediğin cinsiyeti yaşa ama bi karar ver yani. Bu ne ya.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)