Kaç numara aldın glat'ı ? Ayrıca şimdi ölçtüm sakalı 6.5 santim ahahahaha çocukken başka bişey ölçerdik o geldi aklıma kikikikiki :D
Printable View
tehlikeli bişey aslında glade saç köklerine yakıp çok zarar veriyor meret. bide o pis kokusu mahvediyor adamı. ama harika düzleştiriyor. Bi ara çok kullanmıştım manyak dökülmeye başlamıştı saçlarım
Üzerinde strong yazıyor. Aha da bundan.
http://im3-tub-tr.yandex.net/i?id=40...1&clid=2053116
Telefondan bu kadar bulabildim :)
Yok yok benim biraz daha aramam lazım :)
Ben hala bulamadım bu dalgayı :D beyler bunu uygularken derime kesinlikle değdirmemem lazım bnm. bu mümkün dmi deriye değdirmeden uygulayabilirim ? bide bu kadar uyguluyosunuz niye hala bi önce sonra fotoğrafı göremedk anlamadım :D
valla ben ilk yaptım etki görmediğimi sandım. ama benim aldığımın üzerinde arapça yazılar da var. sanırım suriye malı :D
akşam uyudum sabah uyandım ciddi düzelmeyi gördüm. hatta annem sen sakalına bişey mi yaptın diye sordu. neden dedim düzelmiş sanki dedi. eskiden yanaklar kabarık dururdu şimdi aşağı doğru iniyor.
Bende dün eeose beard serum aldım. Sakallarımın çok az kısmı ve bıyığımın ortası seyrek çıkıyo, bakalım işe yarayacak mı :)
Bu arada arkadaşlar 2 gün sonra istanbula geçicem üsküdar taraflarında olacam. Koca izmirde bu glatt dalgasını hiç biyerde bulamadım. umarım istanbulda bulurum :D uygular uygulamaz foto atıcam
Bende pazartesiden beri uyguluyorum 3 ay kullanıcam, sürmeden önce sakal bıyık kesiliyo o yüzden anlayamıyorum işe yarayıp yaramadıgını. Arkadaşım önerdi bana da, onun neredeyse bıyığı yoktu 3 ay önce şimdi pala remzi gibi dolanıyor :)
Tek kötü yanı sakalsız bıyıksız bi tuhaf duruyor insan :)
yapan arkadaş 10tlye aldım demiş galiba.10tl'ye aldığı glattın çakması :) Orjinalleri daha pahalı 25-30 tl olması lazım.Alırken orjinal almaya dikkat edin ama piyasada gırla çakması var
Beyler glatt saçta bile tehlikeli,yapmayın sakın sakalınıza falan sürmeyin.
saçda dökülmeye neden olur kelliğe kadar yolu var. yüzdede aynı etkiyi yaparsa köse neyim olursunuz :) kes gitsn kirli sakal neyine yetmiyor:D
Ağır küfüre maruz kalicak bu meret ha :D yaw kadiköy üsküdar beşiktaş heryeri gezdm. Kocaeliye geldm burdada bulamadim nerden bulcam bunu ben arkadaşlar yaw :D
Abiler bi oncesi sonrasi fotograf alsaydik :D
Benim de sakal kivircik, sakalda denemeyi dusunuyorum
Ancak kokleri kiriyor, geri duzlestirior falan anlamadim tam acikcasi
Arkadaslar konuyu yine ben hortlatiyorum müsadenizle. Aldim ben bu dalgayi ama polonyaya geldm hala uygulamadim. Dalganin kullanma klavuzunu turkiyede unuttum ama ürün yanimda. 1 tüp krem ve 2 poset var bu dalavereleri ben nasi uygulicam biri bana yardm etsn. Bide benim bu aldigim 0 numara nedir bu çokmu ağır?