Güzel bir acemilik yeridir. Bende acemiliği orada yapmıştım. Oradan İstanbul Aksaray Orduevi'ne gittim. Orada Makam Şoförü ve Haberci olmuştum.
Güzel bir acemilik yeridir. Bende acemiliği orada yapmıştım. Oradan İstanbul Aksaray Orduevi'ne gittim. Orada Makam Şoförü ve Haberci olmuştum.
Aynı yerden Nato birliğine şoförde veriyorlar haberin olsunyabancı komutana şoförlük bile yapa bilirsin
Herkese merhaba, uzun dönem olarak acemiliğim ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI Gaziemir'e çıktı, yakın tarihte orada askerlik yapan varsa bilgi verebilir mi?
99/1A gidiyorsun sanırım, bize söylüyorlardı gelecekler diye. Başınızdaki komutanlar genelde kısa dönem askerler, hepsi anlayışlı güzel insanlar.
Kantinde her şey var yanında bir şey götürmesen bile olur. 6. Bölük çok kral, yatakhane, yemekhane, gazino çok yakın. Ben 4. bölükteydim. Bize hiç zorluk çektirmediler. Şöför olarak mı gidiyorsun?
Evet, 99/1A, şoför olarak gidiyorum. Yanımda diş fırçası, diş macunu ve tıraş takımı hariç hiçbir şey götürmeyeceğim fakat giyim konusunda acaba dediğim şeyler var. Orada vereceklerini biliyorum ama, sivil kıyafetlerimin haricinde yanımda eşofman takımı ve terlik götürsem abartmış olur muyum sizce?
Aklına gelebilecek her şey kantinde mevcut ve dışarıdan daha uyguna. Unimog şöförü yaparlar seni büyük ihtimalle. Eşofman takımı orada bize vermediler ama size vericekler ama sen götür eskilerinden istersen. Biz kalan çoğu eşyamızı bıraktık orada, size dağıtacaklarını söylediler ama ne yaparlar bilmiyorum. Traş takımı aldıysan götür ama almadıysan oradan alırsın. Para hiç bir şekilde geçmiyor, bozuk dahil. Kredi kartı götür kesinlikle yanında.
Acemide usta birliğimde oradaydı aklına takılan bir şey varsa özelden yazabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)