Araba fena duruyo ama 3.16 olunca soğudum. Yakar gitmez soğursun arabadan o yüzden 3.20 ve üstüne bin derim
Araba fena duruyo ama 3.16 olunca soğudum. Yakar gitmez soğursun arabadan o yüzden 3.20 ve üstüne bin derim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
fiyat belirtmemişşsin araç güzelde 3.20 parası mı istiyor ona göre yorum yapmak lazım.fiyat uygunsa alınabilir..
vti parasına 1.4is , en baba gti parasına quik misali olmasın![]()
Merak edenler icin aracın ilanı,
Connecting site...
fiyatı muadilleriyle denkse varsın gitmesin. tabi yakıt konusunda da çok probleminizin olmaması lazım. araba ciddi iyi duruyor çünkü
edit: baktım da biraz pahalıymış
fiyatı da varmış hani, bülent abinin dediği çamurluklar falan da kesildiyse uzak dur.
bu paralara 320 coupe alabilirsin rahatlıkla
bunun kafası güzelmiş 3.16 ya 48 milyar istemiş hey allahım... bu tam VTİ parasına 1.4İS satmaya çalışan çılgın adamların dramı gibi olmuş...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Ben olsam almam. 10 yaşında araç artı 3.16 hem şehir içi 10 litreden az yakmıycak hemde gitmeyecek. Araç nasıl bilmiyorum ama benim arkadaşımın 06' 3.20ci ı bile sürekli sorun çıkartıyor.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Uçmuş fiyatta ayrıca Sunroof yok araçta..O fiyata 3.16 düşünmek için ya 45bin km olmalı yada bütün opsiyonlar seçili olmalı..Kısacası 3.16 alınır ama bu alınmaz..
Connecting site... o paraya şunlara bakarım
Ayni aracin 2005 modelini kullaniyorum, ist sehir icinde yogun trafikte ortalamam 8.9 lt. Evet arac 3.30ci gibi ucup kacmiyor ama 11lt ustu falan da hikaye. Kasa hantal ama amac a noktasindan b noktasina prestijli bir aracla gitmekse ve bmw keyfi almaksa bence 3.16 kotu bir secim degil.
o paraya o arac alınırmı yuh diyorum
e46 3.18 cı kullandım yaklasık 2.5 sene 16 jantlarla 13.15 lt arası yakıyodu..19 csl jantlarla 15.17 lıtre arası yakıyodu cıddı anlamda yatıtı vardı..kullanımı keyıflıydı ama klıma acıkken cok agır kalıyodu..arkadasların tavsıyesını dınlemelısın bence 3.20 altı maalesef![]()
E46 316ci dışardan çok gösterişli duruyor yanlız performansı çok tatmin etmiyor.
320ideal bir versiyondur en azından 6silindirin sesi bir başkadır.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
11 12 yakarda 18 19 yakacagini sanmiyorumv8 degilki bu siradan 4 silindirli makina.
Kırmızı bi e46 cabrio isterse 1.2 olsun, 1.2 easytronic corsa onu tokatlasın. Ama şu görüntü için ona bile katlanılır![]()
![]()
Instagram: mutusgarage
yav bu kadar tutkunu olmayın 3.16ya binmek hele hele bu fiyatlara kimse kusura bakmasın fakat eziyet çektirmektir kendine.. 3.0lar trafikte 14litre max yakıyo (manuel)
ordan pay biçin.. 1.6 ilede 3.0 arasında ciddi manada fark var.
- K -
________
Dr.Ecu
Ya arkadaşlarım ve abilerim hepiniz haklısınız aslında yakıt konusuna fazla takılmıyorum çünkü bir aracım daha var o arazi için tabi ford ranger var 2500 cc o da az çok yakıyor hani o konuya fazla takılmadım tek sorunum fiyatı biraz pahalı geldi sizinde dediğiniz gibi fakat araç küçüklüğümden beri istediğim bir araç. hepinizin yazdığını okudum da bu araç bir farklı duruyor yavhani çok hız yapan biri de değilim gerekmedikçe. yani hantallık konusuna gelince sonuçta 1.6 motorda az değil aşırı bi hantallık olacağını sanmıyorum ki 2.0 alsamda aynı hesaba gelmiş gibi olacak diye düşünüyorum.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)