petrol ofisinde 100 tl gaza 7 liralık puan birikiyor kartta
Opetin 95 aldım araç sürekli devir dengesizliği ve öksürme yapıyor 3 farkı istasyonundanda denedim takip ettim hatta araçta sorun var zannettim ilk başlarda, keza imprezada da full'den alınca aynı problemi yaşıyordum. velhasıl sonra tekrar po ya döndüm herhangi bir problemi kalmadı.
ben shell'den alıyorum hep, gittiklerim hep tanıdık olduğundandır belki de başkalarınınkini de benim karta yüklüyorlar, baya birikiyor bende belki de o yüzden ama mazot'undan da çok çok memnunum
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
opetten LPG alıyoruz ve sürekli aynı istasyonu kullanıyoruz.. kasadaki elemanları kafaladık artık iyi oluyor. 20 TL lik gaz alıyoruz 50 yada 100 TL lik yükleme yapıyolar yeri geldimi.. Kart kullanmayanların yerine biz alıyoruz.. iyi oluyor.. bunuda yapabilirsiniz çabuk çabuk kazanmak için![]()
Bende devamlı opetten alıyorum mazotu. Arabada bir değişiklik hissetmedim. Menzilimde şaşmıyor. En son Bpden aldım hala aynı.
Bir de önceden 100de 1 veriyordu şimdi yüzde 0.5 düşürmüşler.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
100 tl'de 7 liralık puan kazanamazsınız
PO'da litre basına 2.2 puan kazanırsınız gaz benzin dizel farketmez litre X 2.2 puan yüklenır positive kartınza 100 tl lık gaz da ortalama 1.3 tl lik puan kazanırsınız yani 100 tl de 80 puan cıvarında kartınıza yuklenır
600 puan bırıktıgınde 10 lıralık harcama yapabılırısınız.
PO bayisi olarak yazdm![]()
Bp bulursam görürsem dizelde dalarım alırım.. totalin dizelide iyi.. luq oili merak ediyorum rus neticede yakıtı kuyudan itibaren kendileri çıakrtıyorlarmış o yüzden hem kaliteli hemde transport aktarım v.b ücretleride kendinlerine ait olduğu için indirimleri diğer şirketlere göre fazla olabilir.
benzinde çokda farketmiyor hepsi hemen hemen aynı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Total de TEB kredi kartına % 5 indirim var.
teb link
total link
yıllık kart ücreti 62 tl miş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)