User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: C180 kompressor alınırmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

C180 kompressor alınırmı ?

selamlar abiler

C180 e sarmış durumdayım
    nedir ne değildir ? , modifiye yazılım kısa kasnak vs yapılırmı ?

örnek bir araç ilanı aklımada yattı ama sahibi bi şeyin kafasını yaşıyor bende o kafayı istiyorum km ve model cezbediyor hasar kayıtlı olsun uzun süreli binilcek
    velhasıl dostlar araç sahibinin yazdıkları tercüme edebilirmisiniz ne demek istiyor ?

Connecting site...

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyo ki; ben yandım, siz yanmayın
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyasız c180 alacak paramız vardı.Ama benim gönlüm hep 7ileri şanzıman ve turbo motordan yanaydı yani makyajlı kasa.Ona da paramız yetmeyince 0km passat aldık.Bence c alınacaksa makyajlı kasa alınmalı.Biraz bekleyin derim.2 aya yenisi geliyor.Makyajlı kasalar biraz daha ucuzlar.

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylediklerine eğer kendi inanmişsa neden alinmasin alinir da pek performans beklemeyin bu kasnak yazilim için de forumda konular açıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performanstan beklentim %0 zaten
    o yüzden sormuştum kasnak chip vs

ben bu kasaya hastayım makyajlı bile o kadar çekici gelmiyor bana

40k kmde demiş hadi bu normal

anlamadığım kısmı yani ön kafa komplemi gitmiş
    yoksa ufak girmiş ön farlar tampon vs değişmiş

fiyat olarak kaç teklif edeyim ?

edit : bu araçta hoşuma gitti ama gidişi hakkında hiç iyi yorum yok
    Connecting site...

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam aynı paralara daha ıyılerı var onlara bakarım
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem mercedes'ın o motoruna bulaşma çok yakar az gider. bmw 'de 316 ya girme 318-320 idealdir , birde bmw'de sunroof 'lu araç almaya bak derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca tüp takılacak
    sunroof şart
    gitsin diye çokta beklentim yok fakat 120 140 rahat çıksın yeter

scirocco vardı aklımda herkez yok dsg kırıyo
    yok turbo patlıyo çatlıyo yok tıkırtı ses geliyor dediler vaz geçirdiler

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konfor ve kalite olarak güzel bir otomobildir. Birkaç doknuşla çok harika şeyler ortaya çıkabilir görsel olarak. Motor anlamında performansı çok süper değil, babaları,amcaları,dedeleri tatmin edebilir ama 106'dan sonra sizi asla tatmin etmez. Fakat performans beklentim yok demişsiniz, 156 hp araç; trafik ve sakin kullanım için ideal bir güç bence. Makyajlı kasadan güzel durur, iç mekanı biraz daha kalitesizdir fakat sonuçta Mercedestir.
    Sunroof yerine panaromik tavan tercih edilirse iç mekan çok ferah görünür.

Max görebileceğiniz hız 239-240 km/h @ İzmir Çeşme otobanıdır. Daha üstüne çıkamadım. Yakıt olarak şehir içi minimum 9.0 litre (sakin kullanım) maximum 13.0 (agresif) yakar. Şehir dışında 7.5'lara kadar inebilir daha altını görmedim. 2500 km'de karışık kullanımla ortalama 11.4 litre yakmışım. (Bende 19" jant var bu arada) Bakımları yaklaşık 1000-1500 TL arasındadır. Kronik sorun olarak ampülleri sayılabilir. Arka stop ampülleri, ön park ampülleri sürekli patlar ve sizi ayar eder. Bunun dışında bir problemle karşılaşmadım. İŞçilik ve kalite anlamında söylenilenin aksine kalitelidir,ancak diğer C serileri (makyajlı ve yeni çıkan) kıyaslandığında onlara göre hem dizayn hem kalite olarak aşağıdadır. Edit : 120-140 çok rahat çıkıyor sıkıntısı yok. 80-190 bence oldukça tatminkar. Trafik koşullarında çoğu araca göre çok çok iyi gidiyor.

Kısacası kasayı seviyor ve performans olarak üst sınıf bir araç düşünmüyorsanız, hem kalitesi,hem konforu hem de performansı ve de yıldızı ile yeterlidir. Şahsen Scirocco'dan bin kat güzel görünür ve prestijlidir şahsi fikrimce.

S2000 olmasına rağmen sürekli kullandığım, kullanmak istediğim, trafikte olsun, uzun yolda olsun bana çok keyif veren bir otomobildir. Bu arada yol tutuşu çok rahat S2000 ile kıyaslanabilir, özellikle yay / coilover ile efsane oluyor.

Mod için kasnak + yazılım yapılabiliyormuş bu arada. İmkan varsa 7G tronic almanızı tavsiye ederim; W204 kasada var mı emin değilim ama.

Alınacaksa da AMG paket alınmalı. Beyaz hariç. Kırmızı veya gökyüzü mavisi rengi çok güzeldir ve enderdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konfor ve kalite olarak güzel bir otomobildir. Birkaç doknuşla çok harika şeyler ortaya çıkabilir görsel olarak. Motor anlamında performansı çok süper değil, babaları,amcaları,dedeleri tatmin edebilir ama 106'dan sonra sizi asla tatmin etmez. Fakat performans beklentim yok demişsiniz, 156 hp araç; trafik ve sakin kullanım için ideal bir güç bence. Makyajlı kasadan güzel durur, iç mekanı biraz daha kalitesizdir fakat sonuçta Mercedestir.
    Sunroof yerine panaromik tavan tercih edilirse iç mekan çok ferah görünür.

Max görebileceğiniz hız 239-240 km/h @ İzmir Çeşme otobanıdır. Daha üstüne çıkamadım. Yakıt olarak şehir içi minimum 9.0 litre (sakin kullanım) maximum 13.0 (agresif) yakar. Şehir dışında 7.5'lara kadar inebilir daha altını görmedim. 2500 km'de karışık kullanımla ortalama 11.4 litre yakmışım. (Bende 19" jant var bu arada) Bakımları yaklaşık 1000-1500 TL arasındadır. Kronik sorun olarak ampülleri sayılabilir. Arka stop ampülleri, ön park ampülleri sürekli patlar ve sizi ayar eder. Bunun dışında bir problemle karşılaşmadım. İŞçilik ve kalite anlamında söylenilenin aksine kalitelidir,ancak diğer C serileri (makyajlı ve yeni çıkan) kıyaslandığında onlara göre hem dizayn hem kalite olarak aşağıdadır. Edit : 120-140 çok rahat çıkıyor sıkıntısı yok. 80-190 bence oldukça tatminkar. Trafik koşullarında çoğu araca göre çok çok iyi gidiyor.

Kısacası kasayı seviyor ve performans olarak üst sınıf bir araç düşünmüyorsanız, hem kalitesi,hem konforu hem de performansı ve de yıldızı ile yeterlidir. Şahsen Scirocco'dan bin kat güzel görünür ve prestijlidir şahsi fikrimce.

S2000 olmasına rağmen sürekli kullandığım, kullanmak istediğim, trafikte olsun, uzun yolda olsun bana çok keyif veren bir otomobildir. Bu arada yol tutuşu çok rahat S2000 ile kıyaslanabilir, özellikle yay / coilover ile efsane oluyor.

Mod için kasnak + yazılım yapılabiliyormuş bu arada. İmkan varsa 7G tronic almanızı tavsiye ederim; W204 kasada var mı emin değilim ama.
    Bu yorumdan sonra ilandaki aracı almayı çok ciddi düşünüüyorum
    teşekkür ederim abim
    106 gti den sonra evet doğru yavaş gelicek ama kötü bir olaydan sonra hız yapamıyorum ( 106da arka savurdu spin atmıştım Allahtan kaza yapmadım ve yol boştu )

sence bu ilandaki araca kaç para teklif etmeliyim ?
    eğer baktırırsam ufak bi kaza ise alırım km ve model çok cezbedici ( değşen yok demiş )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gta1994 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yorumdan sonra ilandaki aracı almayı çok ciddi düşünüüyorum
    teşekkür ederim abim
    106 gti den sonra evet doğru yavaş gelicek ama kötü bir olaydan sonra hız yapamıyorum ( 106da arka savurdu spin atmıştım Allahtan kaza yapmadım ve yol boştu )

sence bu ilandaki araca kaç para teklif etmeliyim ?
    eğer baktırırsam ufak bi kaza ise alırım km ve model çok cezbedici ( değşen yok demiş )
    Hangi ilan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi ilan?
    Connecting site...

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Babamda C200 var. Yakıt tüketimi okudugum kadarıyla C180le aynı. Şehiriçinde 11.5LT ortalama ile geziyorki hiç dikkat etmez tüketime. Ara sıra kullanıyorum güzelde gidiyor. Eğer bütçene uyan C200 alırsan daha memnun kalırsın gibi geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence AMG paket ve daha temiz bir araç bakın

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Emre tecrübeli bu konuda. Onun söyledikleri ref. alınabilir ama o bir C300 kullanıcısı
    Ayrıca bu kasalara da bakın derim. Fiyat biraz ütopik orası ayrı

Mercedes - Benz C 180 Komp. Avantgarde 2006 Model 62.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 156027501

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre tecrübeli bu konuda. Onun söyledikleri ref. alınabilir ama o bir C300 kullanıcısı
    Ayrıca bu kasalara da bakın derim. Fiyat biraz ütopik orası ayrı

Mercedes - Benz C 180 Komp. Avantgarde 2006 Model 62.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 156027501
    Abi teşekkür ederim ref. için V6 benimki ama ocak sönürür
    Şaka bir yana C200 bulunursa alınabilir. C220 CDi AMG Paket olsa tandından yenmez.
    Fakat performans kaygısı yoksa C180'de tercih edilir. Sorun olmaz. Ben şahsen öfff bu ne ya demedim hiçbir durumda, araba gidiyor, daha iyi gidenler tabiki var ama yeterli bence İstanbul trafiği için.

Bir önceki kasa daha da güzel. Volk TE37 çakmalık Stock spor paketlerde arka jantlar offsetli çok güzel

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı araçtan amcam aldı sattı amg paket turbosunada bindi ikisindende memnun kalmadı hem performans hem konfor hemde yakıt olarak

şimdi 520 d aldı ondan daha mamnun ama onuda satıcak sanırım
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C220 cdi kullandim cok keyifli ve yakitida guzeldi ama 180 icin beklentileri karsilarmi bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı araçtan amcam aldı sattı amg paket turbosunada bindi ikisindende memnun kalmadı hem performans hem konfor hemde yakıt olarak

şimdi 520 d aldı ondan daha mamnun ama onuda satıcak sanırım
    Tamamen tercih meselesi. Yan komşum BMW'yci di; kendisinde 5.20 son kasa, karısında 2013 3.20d , oğlunda da 1.16 vardı F10. Hepsini sattılar, kendisi CLS 350 Cdi, karısı C220 CDi oğlu da CLA200 aldı Bir daha yanına yaklaşmam BMW'nin diyor mesela...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)