Arkadaşlar bundan yaklaşık 3 hafta önce dişlerimdeki birtürlü geçmeyen hafif sarı renk ve çay + sigaradan oluşan lekelerden dolayı kullandığım diş macununu değiştirmeye karar verdim. Akabinde denemek için signal white now aldım.
Başıma ne geldiyse bundan sonra geldi öncelikle beyazlatma var fakat geçici oluyor. Bir kaç gün kullandıktan sonra sonra soğuk ve sıcak şeylere karşı dişlerim fazla tepki vermeye başladı akabinde 1 hafta sonra 3 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım dolgulu olan diş durup durulken zorlamadığım halde kırıldı.
Vadesi geldi diyerekten pek önemsemedim ama 4-5 gün sonra gayet düzgün çıkan ve 2 yıldır ağrımayan 20 lik dişim şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı dayanamayıp gece acile gidip çektirdim.
Tabi macundan olacağı aklıma gelmiyor hala kendimi avutuyorum 20 lik diş zaten çabuk çürür ağrır vs. gibilerinden ama bu gün diğer 20 lik dişimde ağrımaya başlayınca anladımki tüm bunların sorumlusu bu diş macunu. Çünki 20 likler çıkalı 2 sene olmuş ve gayet düzgün çıkmışlardı ve bu macunu kullanana kadar sıkıntı çıkarmamışlardı.
İnternette biraz araştırınca bu problemlerı yaşayanın tek ben olmadığımı gördüm. Benim anlamadığım bu kadar zararlı bir ürünün üretilip piyasaya sürülmesine nasıl izin veriliyor ? Şuan dişim çok fena ağrıyor ve inanın 2 haftadır hayatım karardı resmen.
Nacizane tavsiyem kullanan veya kullanmayı düşünen varsa eğer vazgeçsin dişleri beyazlatmak uğruna dişinizden olmayın.
EDİT: DH de aynı sorunları yaşayanlar baya fazla
http://forum.donanimhaber.com/m_49387380/tm.htm