Yeni bölümken tvde izlerken gülüyorum da, bipsizi izlerken daha bi eğlenceli oluyor. Artık yeni bölüm yayınlanırken değil de, direkt 1 gün bekleyip bipsiz izleyeceğim. :D
Printable View
Yeni bölümken tvde izlerken gülüyorum da, bipsizi izlerken daha bi eğlenceli oluyor. Artık yeni bölüm yayınlanırken değil de, direkt 1 gün bekleyip bipsiz izleyeceğim. :D
Selçuk Aydemir yine yanıltmadı :)
Dizi harika başladı ve devam ediyor bence.
Nerdeyse reklam olmamasi cok iyi ya soluksuz izlettiriyo
Bipsiz çok keyifli .. birde bip dışında dikkat ettim bazı yerlerde sesi komple kesmişler bazı laflarda falan.. :)
Bugün izledim bipsiz şekilde harikalar gerçekten. Bi daha izlicem. :D
Normal tv yayını izledim fakat bipsiz bir ayrı oluyor ekip yine yanıltmadı gerçekten..
Bipsiz cok ayrı dunya ya :D
demir dövüyormus sahnesi kopardı a kkk ahhahaha :D
İkinci bölüm gerçekten yıktı geçti özellikle kör abinin olduğu sahne ve 1.5 adananın kız kardeş ve ağabeyleri ile arasında muhabbeti.Zaten oyuncu kadrosundakilerin yüzleri ve karakterleri birbirine çok bağdaşık.Bir ömür devam etseler izlenir o derece.
Bipsiz nerden izliyorsunuz arkadaşlar, bipsiz kaç tane bulduysam bipli çıktı :D
adamlar süreceğini düşündüklerini iyi temennilerini söylemişlerdir kanalla böyle bir sözleşmeleri yok işler öyle yürümez pt 2 de yayınlandıkları için zaten çok gelir getirmesi beklenemez ayrı konu ama 2 hafta raitingler düşsün 3 hafta veda edilir benim birinden birşey duymama gerek yok zaten olayın içinde olan birisiyim bu söylediklerim sadece bu iş için geçerli değil tüm diziler de aynı şeyler geçerli
işler güçlerde ilk 20 ye giremedikleri zamanda oluyordu , buda öle olursa 2 bölüm sonra bile kaldırırlar her kanal aynı , ama çok kaliteli güzel bi dizi olmuş uzun sürmesini bekliyoruz o başka :)
Reyting olarakta iyi gidiyorlar totalde 7. sıradaydılar umarım böylede gider ayrıca dizi başlarken verilen birkaç dakikalık animasyonlar süper.
Bugun noldu kacırdım ben
Trabzon- juventus maçı vardı o nedenle bu hafta verılmedı