04.11 2013 tarihinde 14 tanecikufak kusurlarımı yazayım beli aklınıza takılan vardır yardımcı olmuş olurum.
1 -) Sıvı gaz sistemi : camlar üzerinde ikaz etiketler yok
2 -) Egzos çıkış boruları onaysız
3 -) Motor yağ kaçakları var
4 -) Yangın söndürme cihazı süresi geçmiş ( kendi işimiz yangın söndürme cihazı bu arada)
5 -) Yangın söndürme tüpü sürücü yakınında değil.
6 -) Camlar sonradan film yapılmış
7 -) Plaka aydınlatmaları fonksiyonunu yerine getirmiyor
8 -) Kısa hüzmeli far ayarı çok yüksek
9 -) Kısa hüzmeli far ayarı çok düşük ( bu 2 maddeyi nasıl verdi anlamadım)
10-)Kısa hüzmeli far yönü hatalı
11-)Uzun hüzmeli far yönü hatalı
12-)Uzun hüzmeli far ayarı çok yüksek
13-)Uzun hüzmeli far ayarı çok düşük
14-)Stepne bağlantısı uygun değil (araçta simit tank var)
Far ayarını istasyona gitmeden 2 gün önce yaptırmıstım bu maddeler nasıl çıktı anlamadım
Geçip geçmeme durumu o an sıra size geldiğinde sizin aracınıza binan zaatı muhteremle çok ilgili. Corsa C yi sol rotta boşluk var diye geçirmedi bu şekil trafiğe çıkaramazmış, eyv dedik gittik baktırdık. Kaldırdık lifte opel servisinde. Gel gelelim boşluk falan yok. Acaba eline neyi aldıda boşluk sandı orası muamma.
Barış
En son muayenemden 'motor uzerindeki akünün ust kisminda ki + kutup basinin ustunde olmasi gereken plastik kapak yok ' diye hafif kusur vermislerdi![]()
Herşey muayeneci elemana bağlı benim cam filmime kusur yazmadı ilk yardım seti ve yangın söndürme tüpü yoktu onları da yazmadı. Ancak emniyetin verdiği plakayı harflerin şekli uygun değil diye hafif kusurlu yazdı![]()
Yarın muayeneye bi araç götüreceğim airbag lambası yanıyor bu ağır kusurdan sayılıyor mu?Daha öncede söndürttüm bilgisayara bağlatıp bi süre sonra tekrar yanıyor.Araç Nissan micra.
Benim de bir sorum olacak. Aracın muayenesi geçmiş, fark etmemişim. Polis cezayı yazdı, 7 günlük geçici kağıdı da verdi. Ancak önümüz bayram olduğu için bu 7 gün içerisinde yaptıramayacağım gibi görünüyor.
Bayram sonrasında muayeneyi yaptırsak emniyete gidip ek olarak men kaldırmak vs gerekli mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)