Başlıkta yazdığım gibi, alkolsüz mekan arıyorum. Biraz zor gibi ama![]()
Başlıkta yazdığım gibi, alkolsüz mekan arıyorum. Biraz zor gibi ama![]()
Alkolsüz mekan zor. Ben de bu sıkıntıyı yaşıyordum. Bir arkadaşın yazlığa gidip hem mangal, hem bizbize, hem kalmalı şeklinde bi çözüme gittik. İçip içip sağa sola saranlar yüzünden keyifin kaçmasını iyi bilirim.
Sisede durdugu gibi duran alkol istiyoruz![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Eğlencede kız arkadaşlarımız da olacağından başımız derde girsin istemiyoruz. Müzikli, alkolsüz mekan arıyoruz. Güncel diyelim![]()
hacı oyle bi mekan yokki ?
bende canlı müzikli mekan arıyorum alkollu alkolsuz fark etmez ama alkollu olursa sapıtıyor herkes
Kanka ben sana mekan öneririm alkollü istiyorsan. Fasıl falan on numara bi mekan. Ben alkolsüz mekan bulamazsam, foça veya urla daki yazlığı ayarlıcam ya da evde toplanıcaz artık.
izmir de cafe işletenler bile yılbaşında el altından alkol veriyor hele ksk deişiniz zor en iyisi ev bence .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Home ..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Alkolsüz bulamadığımız için, seçeneği alkollü yaptım ancak mekan elit olsun istiyoruz. Kalite bi mekan olsa başımız derde girmez gibi
Cumba yı aradık. 135 lira kişi başı. Canlı müzik, oryantal vs. eğlenceli olur gibi![]()
Mumlu Meyhane'yi tavsiye ederim . Emin ol tekrar gitmek isteyeceksin
Bornova'da Ege Universitesi civarındaki evler genelde günübirlik kiraya veriliyor. Oralara bak istersen kardeşim. Yok illa mekan olacak diyorsan da küçükpark kafeler sokağında herhangi bi kafeye oturup nargile ve kahve keyfi yapacaksın. Hem eğlence olacak, hem yılbaşı, hem alkolsüz, hem de İzmir'de? Lotonun çıkma ihtimali kadar düşük.![]()
Drive to win!
Kardeşim balçovada nobilli park diye bir yer var çok elit ve güzel bir yer alkol yok ruhsat almaya çalışıyorlar fakat şu an için yok bildiğim kadarıyla arayıp öğrenebilirsin ekonomiyi geçince dağ içinde bir yer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)