Bursa da tivibu da çalışıyorum bursada olan abilerime yardımcı olurum. :)
- Öncelikle donma olayına açıklık getireyim eğer hattınız fiber veya hiper ise hiçbir şekil donma sorunu vs olmuyor.
- Eğer Adsl ise hızını test ettiğinizde 5-6 mb alıyosanız aynı şekilde donma sorunu olmaz. 5 mb altında ise zaten ttneti arayıp arıza kaydı bıraktıktan hattınızı düzelttiksen sonra tivibu kurulmalı.
- Fatura 49 lira gelmiyor 55 lira civarı geliyor. internet ve tivibu vergileriyle birlikte.
- Telefon numarasıda veriyorlar istemeseniz bile, fakat kullanmazsanız hiçbir şekilde ücret gelmiyor ben telefonu hatta bağlamadım bile.
- Bazı ücretsiz flimlerde var seç izle>film>engelsiz tivibu kısmına geldiğiniz zaman ordaki ücretsiz flimleride izliyebiliyosunuz.
- Tivibu kurulduktan sonra eğer tv niz HDMI destekliyorsa kumandadan Menü>ayarlar>tv ayarları>cözünürlük kısmından 1080i yaparsanız daha net görüntü elde edersiniz.
- bu arada superonline ve tivibu aynı altyapıyı kullanmıyor ikisininde alt yapısı ayrı..
Biraz fazla yazdım galba:D yardımcı olabileceğim bir konu olursa her türlü yardımcı olurum