User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
59 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: vestel beyaz eşya kullanan???

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question vestel beyaz eşya kullanan???

evdeki buz dolabı ve çamaşır makinesini değiştirelim derken artık ömrünü tamamlamaya ramak kala olan bulaşık makinesinide değiştirelim diyoruz.hatta el değmişken tv bile değişebilir.

evdeki beyaz eşyalar bosch. ama vestelden aldığım fiyatlar karşısında acaba vestelemi geçsek diye düşündüm.

beyaz eşyasını kullananların diğer forumlardaki yazdıklarını okuyuncada para çöpede gidebilir diyede aklıma gelmedi değil hani.

tv de evde 7000 serisi 40' samsung var. artık biraz daha büyütelim dedik onuda yine vestelden 55pf9090 yahut 55pf9060 olan modellerinden biriyle yenilesekmi dedik.

var mı vestel ürünlerini kullanıpta lanet olsun diyen?

şimdi bosch iyi hoş ama evdeki çamaşır makinesi 7 senelik.artık utanmasa salona yanımıza tv izlemeye gelcek zıplaya zıplaya.sonuçta çok uzun ömürlü değil artık yeni beyaz eşyalar.arada bosch ile vestel fiyatları olarak uçurum var neredeyse. değeri o kadar para dökülmeye?

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tv yi bilmem ama ben 2 senedir buzdolabi, camasir ve bulasik makinesii kullaniyorum cok sukur bir problem cikarmadilar. Elektronik esya birazda sans isi
    EkN garage

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evdeki tüm elektronik ev eşyaları bosch ve sorunsuzlar

sadece 1 tane vestel lcd var 8 yıldır ondada hiç bir sorun çıkmadı

şanş işi elektronik

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknolojinin türkçesi diye reklam yaparlardı zamanında evet dedikleri gibi gerçekten türkiş, zamanında çalıştım vestelde ordan don bile almam açık ve net işçisine değer vermeyen bir şirketin yaptığı üründen hayır bekleme...

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vestel ürünlerine herzaman öncelik vermişimdir ve pişman değilim..( son çıkan led tv dende aldım ve gayet memnunum )

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tvde,lg, veya samsung,,beyaz eşyada arçelik

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vesteli bosch u bilmiyorum ama arçelik aldım 3 kere bulaşık 1 kere çamaşır 4 kere buzdolabı bozuldu ( şuan yine arızalı) kesinlikle şans işi ama bile bile lades olmayada gerek yok

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 kere vestel aldım lcd full hd bi tv çıktığı donemlerde ps3 de kullanıyorum 3. yılda arızalandı yenisi ile değiştirdiler uzerine 2 yıl geçti hala sağlam

açıkcası biraz şans işi ama artık fiyat olarak bana çok cazipmiş gibi gelmiyorlar

geçen ay bulaşık ve çamaşır makinesi için arçelikten fiyat aldım

peşinden samsung a girdim daha iyi cihazları daha uyguna aldım diyebilirim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerli malı hani az katkımız olsun diyorum ama beni çileden çıkaracaksa gerçekten yazık olur.

arçelik konusunda buzdolabı 3 kere değişip 4. yü kullanan tanıdığım var. bu değişimler ayrı sıkıntı tabiki.hani yenisini getirmeleri güzel ama sıkıntı sonuçta.

vestel ile samsung beyaz eşyasında çok uçurum fiyat farkı yok ama totale vurunca yine çıkıyor fark...

samsung 55f8500 lerede baktım.4500 ortalama fiyatarda seyir halinde ama vestel 55pf9090 modeli 3300tl.
    vestelde ışık sızması beyazda patlama falan tarzı şikayetler okudum.ayar ile düzeliyormuş gerçi onuda belirtenler olmuş.

aynen dediğiniz gibi şans işi ama şansı zorlamaya gerek var mı yoksa şans vermekmi lazım vestele bilemiyorum.

vallahi ikilemde kaldım

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz arçelik-beko ve vestelde aldığımız ürünlerde sorun olduğunda hep servis kısmında sorun yaşadık o yüzden artık yeni alınan beyaz eşya vb. ürünlerde bu markalar dışında alıyoruz. şahsen ben tavsiye etmem.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamaşır Samsung buzdolabı ariston derim
    Seyyar Tayyar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evde 3 tane vestel var tv bir tanesi 2 yıl sonra ufak bir arıza yapdı servis geldi tv nin arka kapağını açdığında gösterdi abi bak dedi vestel bütün tv panellerini anakartlarını samsung dan alır dedi .. panelin üstündede samsung yazıyordu zaten..

bugün national geographic chanelle da bile mega fabrikalar kızmında vestel city nin belgeseli var..

bir arçelik beko ile bence karşılaştırılmaz adamlar artık bencede o yönde dünya markasılar..

tabiki bir bosch siemens in argesi hiç birinde olmaz adamlar beyaz eşya tarhini başlatan firmalar imkan varsa tv de samsun lg buzdolabında amana süpürgede rainbow her markanın kendi dalında prof olduğu işler var onlarda şaşmazdım ama maddi bütçeler hepimizi engelliyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arçelik beko alma da. biz beyazları lg ile yeniledik. memnunuz.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısmetse agustosta evlenicem bende bulasık makinesini vestel tercih ettim hem yerli hemde A+++ oldugu ve diğer A+++ lara göre yarı fiyata oldugu için ve 3 sepetli son teknoloji bi ürürn insallah yüzümü kara çıkartmaz 3 sene garantisi var servise 100 lira verip 4 sene daha alıyosun 7 sene oluyo 7 seneden sonra zaten bozulursa bozulsun.

link

http://www.hepsiburada.com/liste/ves...tegoryId=22156

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene önce evlenirken tüm beyaz eşyayı ve led tv'yi vestel'den almıştık. çok şükür çamaşır makinesi haricinde sorun çıkaran olmadı. onda da biz hatalıydık; azami yıkama ağırlığını çok fazla aşmışız, kazan yuvasında sorun çıkmıştı. tv'nin görüntü kalitesi ve netliği elbette bi samsung ya da panasonic değildi ama yeterliydi. ayrıca sağlamdı. çamaşır makinesi annemin ve hanımın (aşırı titizler) eziyetlerine daha fazla dayanamayıp 4. yılda arıza verdi ve satıp samsung aldık. (ondan da çok memnunuz.) kısacası vestel'den memnun kaldık.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesleğim icabı dayanıklı tüketim malları satan birçok tanıdığım var.ben evlenirken televizyonu vestel'den,çamaşır makinasını beko'dan,buzdolabı ve bulaşık makinesini samsung'tan,küçük ev eşyalarını tefal ve arzum'dan seçtim.hepsinden şimdilik çok memnunum.diğer arkadaşlar çok haklı, bu tip eşyalar şans işi..şimdiden hangi markayı seçersen seç güzel günlerde kullan.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde tv buzdolabı ve çamaşır makinesi vestel hepsi yılı dolmadan garanti içi dışı fark etmeksizin arıza verdi yapıldıktan sonra buzdolabının sesli çalışması dışında bi yamukları yok biraz şans işi ama alman markalarından şaşmayın bence

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch ile vestel yada arçelik arasında dağlar kadar fark yok . Ama dersenki uzun seneler Sorun çıkartmasın ve adam gibi yıkasın ozaman Miele alıp konuyu kapatıcaksın . Tuzlu ama başarılı diyebilirim. 2 farklı marka çamaşır makinasının yıkadığı kıyafetlerde fark olurmu derseniz cevabı mielede okadar söliyim .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı cevaplar gelmiş.teşekkür ederim ilginize.

şimdi tv de paneli lg vestelden alıyormuş samsung lg den alıyormuş falan diyenler var. bu aşçı bahçıvana bahçıvan kahyaya gibi bir durum

miele kullanan tanıdıklarımız var gerçekten memnunlar sorunsuzluk açısından ama tamam uzun ömürlüde bulaşık makinesini 20 yıl zaten kulanamazsın.hem hijyen açısından hem makinenin yüzü eskiyor.

vestelin A+++ olayınında samsungun yahut bosch un A+++ olayıyla benzerlik taşımadığınıda iddia edenler var...

vestelnde ıncık cıncık teknoloji özelliği çok. mesela internete giren buz dolabı zaman ayarı yapılabilen bulaşık makinesi airmouse uzaktan kumanda vs. biz millet olarak böyle şeyleri severiz zaten.adamlarda bunu iyi kullanıyor.

samsungda garanti uzatma var ama ürün başına 400 gibi fark alıyor. vesten bazı ürünlerde 100 bazılarında 150 fark alıyor. bosch yok öyle bir şey bizde dedi.
    7 yıl garanti hani cazip ama çamaşır makinesi bozulsa bir dert buzdolabı bozulsa ayrı dert.ha bu yukarıdada dediğim gibi bosch bozulmucak demek değil ki evimdeki çamaşır makinesi buna örnek.

evde köpek var.çamaşırımız minik adam sağolsun hiç eksik olmaz.koltuk örtüleri haftada bir yıkanır.buzdolabı desen ben tırtıklamayı severim durmadan aç kapa.tv olarak e hd filmlerde blueray filmlerde tatmin eder ps4 gt6 oynasan acaba amaaan dedirtir mi?

biraz riske girmek lazım gibi şansı zorlayıp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)