Yazılanları okuyamayana video atalım
Sen bilir kişi misin,sen uzman mısın sen kimsin lan!? - YouTube
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
insandır kanka yani nihayetinde izlediğimiz filmlerde de karakter olarak sevdiğimiz bir oyuncuydu üzüldük tabi.
Bu bilginin kaynağı ancak vikipedia vs.'dir. Oysa dinimizin tek kaynağı Kur'an-ı Kerim ve sahih hadislerdir. Bunlarda da "tanrı" diye bir kelime geçmez. Allah'ın 99 ismi vardır. Esmaü'l Hüsna
edit: burada cahil cühelayla din tartışacak değilim. dayanamadım yazdım lütfen bana cevap vermezseniz sevinirim. sabaha kadar tartışın belki yanlışlıkla doğruyu bulursunuz.
Ulan şöyle güzel bi konuyu bile b.k etmişsiniz tebrik ederim.
Konunun başlığına bak,konuşulanlara bak.
Paul Walker'ın olayı çözelemeyince iş başka boyutlara gitmiş anlaşılan..![]()
şu çok bilenler eminim ki israilde doğsalar en koyu yahudi italyada doğsalar en sağlam katolik olurlardı
kesin babalarının tuttuğu takımı tutup babalarının partilerine oy veriyorlardır
Allahını seven defansa gelsin .
ya dostlar niyet önemli aslına bakarsanız müslüman yada degil hristiyan vs ne olursa olsun.
müslüman, ölen hristiyan yada başka bir dine mensup kişiye, Allah rahmet eylesin desede aynı
hristiyanda ,ölen müslüman için rip desede aynı yani hangi din oldugu önemli degil niyet önemli.
isteyen Allah rahmet eylesin der isteyen rip der isteyen topragı bol olsun der yani ölene şöyle denmez böyle denmez diye bişiy yok.
hristiyan bi arkadasımız öldü diyelim arkasından güle güle mi diyecez .bence kendi inanısımıza göre bi fatiha okumak daha iyi olur gittigi yere bakmak lazım![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Paul Walker dan Din konusuna burdan siyasete ordan ilimünatiye ardından 11 Eylüle nasıl bir kafa yapısıdır bu ?
Rica ediyorum Aklınızı başınıza alın ne konuşuluyorsa onu konuşun biz düzeltince ceza yedik ban yedik o oldu bu oldu diye konular açar face de orda burda bizi din düşmanı sağcı / solcu vs..vs.. diye yargılamaya kalkarsınız .... açın okuyun yazılanlarla bu konunun ilk mesajının ne alakası var .....
Bu ricamı dikkate almayanlar için tatil kesin olacaktır .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Valla başımızdakiler din konusunu heryere bağlamayı bilinçaltımıza çaktırmadan çok güzel yerleştirmişler anlaşılan.. şu konuya bakın hele...
Edeple gelen, lütufla gider.
http://www.techturkey.com/forum/7120709-post70.html
ahaha Evren abi haklı çıkmış bunların modelleri böyle demek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)