Almanylarda seni bekliyordu, yarin kepenkler kapaniyor Kosifler'in buyuksun...
Ben soylim, Herr Hausen die Beine diyecekler...
Neyiniz ?
GazaMIZ ?
Neden kendini yanliz hissediyorsun Caesar? Neden kamuoyu yaratip insanlari bu kisiye karsi kiskirtip "GazaNIZA" cagiriyorsun ?
Peki Almanya, Kosifler yada Borusan'dan gelen cevap sonrasi bu arkanda senin icin savasan koylulerin seni sirta almasini bekleyecekmisin 3-5 sayfa sonra ?
Ortada milleti babasindan dukkanindan kovan biri var ama kendini de baskalarinindan ustun gorurken onlarin destegine ihtiyac duyan, ordular yoneten ve Kosifler ile savasan tezat dolu biri var...
Insan gerekemese nefes almaz Caesar, sirf cani sikiliyor diyede bir paragraf yaziyi tercume edip, print screenler alip oraya buraya mail gondermez, ozelliklede "Kosifler otonun surekli aradigi, servise davet ettigi adam" gibi onemli biri bunu yapiyorsa bir sebebi olmali degil mi ?
Keza, su davranisini aciklamak zorunda hissetmen, once "canim sikiliyor diye yapiyorum diyip" daha sonra 1 paragraf sebep dosemen, kendini hakli gosterip aciklamak zorunda hissetmen dahi burada ki gizli garezin hakkinda bilgi veriyor...
Hakli adam hakkini savunur, kendini ve yaptiklarini baskalarinin gozunde aklamaya calismaz...
Ki yazindanda anlasildigi uzere, burada bir adet Caesar'in bos vakti olmasi durumundan fazlasi mevcut, canini gercekte sikan nedir bilemem ama derin ve tramvatik oldugu belli...
Belki ailen varlikli olmadigi yada cok daha varlikli olmasina ragmen dukkana gelene gulsen bile babadan azar isitecegin icin Mert'e uyuzsundur, belki sahip oldugun BMW'lerin bazilarini paralel ithalat oldugu icin distributorlere uyuzsundur belki de en ufak hatanda sozel yada fiziksel siddet gordugun bir ortamda yetistin yada yasiyorsun bilemiyorum ama birseye uyuz oldugun kesin...
Ne olursa olsun, burada ki mutlak amacin kisisel tatmin, bir sekilde bu yaptiklarin ile kendini tatmin ediyorsun, bunu yaparkende bir kisiyi tehtid ediyor ve toplum nezlinde kucuk dusuruyorsun, hakli olsanda haksizsin bu yuzden gozumde...
Ve yukarida Ceaser icin yazdiklarim, bu konusa mesaji bulunan bir cok icin gecerli, kendinizi tatmin etmek icin baskalarini ezmeye, kucuk durumeye calismak bana gore yanlis, bence biraz daha yapici olmak lazim...
Bu ulkede, her kurum, "Baskalari" sayesinde para kazaniyor, kendi kendine mal satip para kazanma diye diye birsey soz konusu degil, e bu adamda bu ulkede dukkanindan adam kovan ilk adam degil keza hakli sebepleri bile var ama kendisi "birde beni dinleyin" derken kendisi karsisinda kini dinlemiyor...
--------------------------------------
Bizim cigerimizi cikardin, sen neden bunu yapiyorsun ?
Toplumsal linc sevmiyorum, burada 3 kisi hata yapmis, bu yazilari okuyanlar sabah kalktiklarindan beri hata yapiyor, kimse sucsuz degil ama insanlar kendi hatalarini gormezden gelip karsisindakine bu sekilde yuklenmesini sevmedigim icin yaziyorum...
"Ilk tasi gunahsiz olan atsin"
Herkez hata yapar, onemli olan telafi etmek ama baskalarinin hatasi ustunden masturbasyon yapmak, baska insanlarin ayaklarinin takildigini gorup buna gulmek, bu hatalari gereksiz yere uzatip insanin yuzune vurmak bana sacma, yanlis ve ilkel geliyor...
Yapici olunmak isteniyorsa, Mert'e, Aliciya ve Pislik Diyen sahisa hatalarini anlatmaya calisirsiniz, o sizi tehtid etti diye sizde onu tehtid etmezsiniz, buyukluk boyle olur diye dusunuyorum...
Foruma;
Sanki sizin dugununuzu babaniz aileniz yapmadi, yataga bile babanin parasi ile giriyorsun bu ulkede ama nedir ?
Mutevazi olamayan birilerini gorunce herkez sosyalist kesiliyor, "Hepimiz esitiz", degilsin, sende degilsin, kimse degil, herkez gotunde ki donuna kadar ailesine - babasina borclu...
Ipek donu giyerken, hastanede tanidik ile one gecerken, belediyede is "ayarlarken" sikinti yok ama rakamlar buyudukce sikinti cikiyor hep...
Ailesinin birikimini ve nufusunu reddetmeyen "baba parasi'ndan" gocunmuyordur...
Ki, adam durduk yere bunlari dememis, adama ortada fol yok yumurta yokken direk "Pislik" diyen biri var...
Biride demiyor ki, Bir kisi bu ithami neden kullanir ? Belki espiri mayetinde kullanildi o bile belli degil...
Ortada hatali 3 kisi var, herkez kendi frekansinda birilerine giydirerek sadece kendini tatmin ediyor ? Olan nedir ? 14. Geneleksel toplu masturbasyon bulusmasi....