User Tag List

Sayfa 38/61 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1157 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Lg G2 hakkında bilgi

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben g3 ü çok beğendim ve çıkan habere göre 3gb ram 32gb hafızaya sahip versiyon 2199 dan piyasada olacakmış. 2gb 16 lık olan ise 2k nın altında satılacakmış.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelip benden alında prim alalım yaa

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne 2000 liramı ,çok degilmi ? bu telefon sony Z2 den daha mı iyidir ? ben bu aralar bu sony z2 ye taktımda ???
    kesinlikle iyi değil sebebi ise ekranı. o kadar yüksek çözünürlük koydular ki o grafik işlemcisi ne yazıkki yeterli gelmeyecektir. eğer ekranı full hd olarak kalsaydı efsane bir telefon olabilirdi ama bu ekranla ne yazıkki uçan kaçan bir telefon olmayacak.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle iyi değil sebebi ise ekranı. o kadar yüksek çözünürlük koydular ki o grafik işlemcisi ne yazıkki yeterli gelmeyecektir. eğer ekranı full hd olarak kalsaydı efsane bir telefon olabilirdi ama bu ekranla ne yazıkki uçan kaçan bir telefon olmayacak.
    Niye herkes oyun gozuyle bakiyor anlamiyorum ... Ilk heves alindiginda yukleniyor oynaniyor sonra ayda yilda 1 oturup yuksek grafikli oyun oynarsiniz , bu kadar dert etmeyin 2k nin keyfini cikarin

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzülerek katılmadığımı belirtiyorum.

Yeni Metal Bumper siparişi aliexpresten geçildi bakalım hayırlısıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye herkes oyun gozuyle bakiyor anlamiyorum ... Ilk heves alindiginda yukleniyor oynaniyor sonra ayda yilda 1 oturup yuksek grafikli oyun oynarsiniz , bu kadar dert etmeyin 2k nin keyfini cikarin
    o küçücük ekranda size kimse söylemese siz onun 2k olduğunu bile anlamazsınız. ayrıca oyun ya da uygulama kullanmayacaksınız bu tip bir telefon almanın manası var mı? onu da geçtim 2k içerik nerdeyse yok zaten kişisel tatminden öte bir şey değil qhd. 2k güzel bir şey değil sebeplerinden biri ise yediği pil. ayrıca sadece oyun ve uygulama olarak düşünmeyin her sene telefon değiştiren biri değilseniz qhd olan telefon her daim daha fazla güç isteyeceğinden normal ekrana göre o telefon daha çabuk donma kasılma olaylarına gelecek. benchmarklarda da muhtemelen belli edecek bunu.
    qhd ile hava attıracaklar diye 1080p ye anca yeten grafik işlemcisiyle geldi telefon. bu telefon 1080p olsa hatta 720p olsa senelerce takır takır kullanabileceğin bir telefon olurdu ama ne yazıkki üstündeki ekran bunu engelleyecek. telefon piyasası gerçekten o kadar gereksiz hızlanıyor ki bi önceki nesil telefon o kadar çabuk yetersiz oluyor ki hep daha fazla satış için gereksiz bir şekilde donanım ekleniyor telefonlara. şimdi adreno 330 buna tam olarak yeterli gelmeyecek adreno340 2klısı çıkacak bir iki nesil öyle derken 4 k ile adreno 340(atıyorum belki 350 de olabilir) yetmeyecek bir sonraki nesil 4k ile adreno 350 falan falan.. ee kimse de demiyor ki el kadar alette bunun ne gereği var?

xperia z1 fhd z1c ise hd tamamen aynı donanımlar var hem performans hem pil olarak fazlasıyla fark oluşuyor aralarında. tamam birinin ekranı daha büyük ama 700 mah da fazla pili var hadi onu da geçtim ekran panelleri farklı pil ondan iyi, 720p olan telefon performans olarak katlıyor abisini..

Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

16.11.2013
    08.06.2014

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o küçücük ekranda size kimse söylemese siz onun 2k olduğunu bile anlamazsınız. ayrıca oyun ya da uygulama kullanmayacaksınız bu tip bir telefon almanın manası var mı? onu da geçtim 2k içerik nerdeyse yok zaten kişisel tatminden öte bir şey değil qhd. 2k güzel bir şey değil sebeplerinden biri ise yediği pil. ayrıca sadece oyun ve uygulama olarak düşünmeyin her sene telefon değiştiren biri değilseniz qhd olan telefon her daim daha fazla güç isteyeceğinden normal ekrana göre o telefon daha çabuk donma kasılma olaylarına gelecek. benchmarklarda da muhtemelen belli edecek bunu.
    qhd ile hava attıracaklar diye 1080p ye anca yeten grafik işlemcisiyle geldi telefon. bu telefon 1080p olsa hatta 720p olsa senelerce takır takır kullanabileceğin bir telefon olurdu ama ne yazıkki üstündeki ekran bunu engelleyecek. telefon piyasası gerçekten o kadar gereksiz hızlanıyor ki bi önceki nesil telefon o kadar çabuk yetersiz oluyor ki hep daha fazla satış için gereksiz bir şekilde donanım ekleniyor telefonlara. şimdi adreno 330 buna tam olarak yeterli gelmeyecek adreno340 2klısı çıkacak bir iki nesil öyle derken 4 k ile adreno 340(atıyorum belki 350 de olabilir) yetmeyecek bir sonraki nesil 4k ile adreno 350 falan falan.. ee kimse de demiyor ki el kadar alette bunun ne gereği var?

xperia z1 fhd z1c ise hd tamamen aynı donanımlar var hem performans hem pil olarak fazlasıyla fark oluşuyor aralarında. tamam birinin ekranı daha büyük ama 700 mah da fazla pili var hadi onu da geçtim ekran panelleri farklı pil ondan iyi, 720p olan telefon performans olarak katlıyor abisini..

herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil
    1080p telefon icin en ideali bencede ama oyle bir soyluyosunuz ki sanki daha once 2k qhd telefon alip kullanmis ve verim alamamis gibi telefon bi piyasaya ciksin, millet alsin kullansin bnece ondan sonra yorum yapmak daha dogru olur. LG muhendislerinin bunu dusunemeyecegini hic sanmiyorum. Bence sanildigi gibi, kasma donma, pil vs durumlari olmayacak. Adamlar amiral gemisi cikariyor, G2 bile suan catir catir satarken boyle bir hata yapacaklarini sanmiyorum.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru söylüyor yalnız.

2k dediğiniz 2048x1080, bugün çoğu orta-üst seviye oyun bilgisayarı bile bu çözünürlükte oyunları 50 fps de zor çalıştırır. Üst seviye ekran kartı gerektirir. Bu bahsettiğim ekran kartı boyutları 3-4 tane telefon eder yanlış olmasın. Kaldı ki telefonun grafik kartı ile 20-25 fps de oynarsanız şükredin. Normal bir insan gözü 30 fps nin altını, Normal üstü bir insan gözü 45 fps altını takılma olarak algılar.

Bu sadece oyun kısmı, normal kullanım kısmını zaten anlatmış cabrioleter. 720p-1080p bence de şu an telefonlar için en iyisi gibi gözüküyor.

Monitörde 1440p olsa anlarım fark anlaşılır da, küçücük telefonda "abi benimki 31 megapixel" den öteye gitmeyecektir.

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyor yalnız.

2k dediğiniz 2048x1080, bugün çoğu orta-üst seviye oyun bilgisayarı bile bu çözünürlükte oyunları 50 fps de zor çalıştırır. Üst seviye ekran kartı gerektirir. Bu bahsettiğim ekran kartı boyutları 3-4 tane telefon eder yanlış olmasın. Kaldı ki telefonun grafik kartı ile 20-25 fps de oynarsanız şükredin. Normal bir insan gözü 30 fps nin altını, Normal üstü bir insan gözü 45 fps altını takılma olarak algılar.

Bu sadece oyun kısmı, normal kullanım kısmını zaten anlatmış cabrioleter. 720p-1080p bence de şu an telefonlar için en iyisi gibi gözüküyor.

Monitörde 1440p olsa anlarım fark anlaşılır da, küçücük telefonda "abi benimki 31 megapixel" den öteye gitmeyecektir.

verdiğiniz bilgilerin teorik olduğu zaten yazınızdan belli. G3 ün çözünürlüğü 2560 x 1440 dir. Bilgisayar oyunlarındaki grafik kartının 2k çözünürlüğü 50 fps de oynatabileceği bir teori ama telefonda pc oyunu zaten oynatmıyoruz

Her şeyi geçtim telefonda bile üst seviye olan tüm oyunlar zaten uygun optimum parçalara göre grafiklendiriliyor ve istatiksel açıdan da bakılırsa bu üst seviye oyunları oynayanların sayısı yeni telefonu almış olmak için alanlardan bile az. adamların hedef kitlesi oldukça geniş dolayısı ile bu düşünce bu ürünün satışını etkilemez.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oncelikle kesinlikle telefon teknolojisinin bunkadar hizli yenilenmemesi gerektigine katirliyorum ve satis stratejisi olarak cikan her telefondan bir yenilikle beraber bir eksiklikte yarattiklari dogru. Ama gelip 2k ekrani ayirt edemezsiniz fikrine katilmiyorum zamaninda 480p ler ilk ciktigindada insanlar bu dusunceye kapilmislardi vaov bundan daha iyisi olamaz mukemmel goruntu diye dusunuyorlardi , simdi 4k tv lerden bahsediyoruz. Telefona 1080p ciktigindada yine gereksiz demistik ama kullanmaya baslayinca aradaki farkin bariz oldugu anlasiliyor 2k dada eminim farki hissedicegiz(2k icerik yok demissiniz ama ayni goruntuyu bur 720p telefonda birde 2k da bakin yine fark eder goruntu 720p olsa bile). Daha cabuk donar takilir diyorsunuz , standart kullanimda bunlarin hicbirini yasamiyacaginiza eminim ekran 2k oldu diye menu gecisi donmaz merak etmeyin , benchmarklara hic girmeyin alayi sacma sapan testler. Sarji daha cabuk biticegi konusunda katiliyorum buyuk ihtimal daha cabukta isinicak. Uygulama kullanmickasaniz neden aliyorsunuz demissiniz boyle bir durum soz konusu degil , gidip Rr3 veya cook ust seviye bir oyun oynamicaksaniz geri kalan herseye yeticegini dusunuyorum kasabilicek bir uygulama daha gormedim. Ayrica telefonda oyun olayi daha cok geride ya ipad falan alip oynuyor cogu kisi yada konsolllarda.Oturup saatlerde 5 inch ekranlarda oyun oynayan kaldigini sanmiyorum zaten sarj ve isinma olaylarina girmiyorum bile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1080p telefon icin en ideali bencede ama oyle bir soyluyosunuz ki sanki daha once 2k qhd telefon alip kullanmis ve verim alamamis gibi telefon bi piyasaya ciksin, millet alsin kullansin bnece ondan sonra yorum yapmak daha dogru olur. LG muhendislerinin bunu dusunemeyecegini hic sanmiyorum. Bence sanildigi gibi, kasma donma, pil vs durumlari olmayacak. Adamlar amiral gemisi cikariyor, G2 bile suan catir catir satarken boyle bir hata yapacaklarini sanmiyorum.
    qhd alıp verim alamamak değil ki olay. o kadar küçük ekranda 720p ile 1080p arasında bile nerdeyse fark yok. ekranın çözünürlüğünün yükselmesi demek daha fazla işlemci gücü daha fazla pil tüketimi demek. lg mühendisleri düşünemediğinden değil düşündüğü için bunu yaptı.

bir arkadaş da demişki 1080p yi qhd ekranda izlemek fark oluşturur diye aslında öyle bir dünya yok. tam tersine 1080p destekleyen ekranda 2k çözünürlükte bir video açarsan desteklememesine rağmen bir miktar daha iyi gözükür. ekran iyi diye yayınlanan içerik iyileşmez. 1080p televizyonlarımızda sd görüntüler ne hale gelmişti düşünün..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

16.11.2013
    08.06.2014

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı President Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KitKat yükledikten sonra fabrika ayarlarında dönmediyseniz ondan olabilir. ICS ve KitKAt baseband anlamında birbirinden farklı bu yüzden reset atarsanız daha iyi olur.
    yaptım abı fabrıka ayarlarına döndum düzeldi fakat ilk aldıgım şarj performansı yok ne yazıkkı. imkanım olsa eski sürümü yuklemek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

metal cıktımı cok hoş olmuş nereden alabılırız acaba

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye de yok malasef.Ben yurt dışından sipariş geçtim yani geçtik arkadaşlarla toplu olarak 1 aya gelir.

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kitkat benimde şarjımı çok götürmeye başladı.hard reset falan da attım yinede tel elimdeyken sürekli bakıyorum 1-1 düşüyor şarj önceki sürümde sabah evden 7.30 %100 çıkıp saat 11-12 ye doğru anca 99 olurdu şimdi 1 saat içinde düşmeye başlıyor.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kitkat benimde şarjımı çok götürmeye başladı.hard reset falan da attım yinede tel elimdeyken sürekli bakıyorum 1-1 düşüyor şarj önceki sürümde sabah evden 7.30 %100 çıkıp saat 11-12 ye doğru anca 99 olurdu şimdi 1 saat içinde düşmeye başlıyor.
    dur daha bunlar iyi günlerin
    Team PAŞAOĞLU

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kitkat jb den biraz fazla sarj yiyor evet, ama oyle tahmin ediyorum ileriki guncellemelerde cozeceklerdir. Kisinin terchine kalmis, benim icin telefonun akici olmasi, ufak tefek takilmalarin olmamasi cok daha onemli, varsin 3-4 saat daha az gitsin sarji. Baskasi icin tam tersi olabilir. Secim sizin...

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dur daha bunlar iyi günlerin
    )) yine de bu hali bile 3 ayfon sarji bitirir rahat oll )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    )) yine de bu hali bile 3 ayfon sarji bitirir rahat oll )
    +++++ olusu bile yeter diyosun yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)