ekranda sararma yaşayanlar garantiye götürdümü hiç nasıl bi işlem yapıyolar ?
Printable View
ekranda sararma yaşayanlar garantiye götürdümü hiç nasıl bi işlem yapıyolar ?
pazar günü telefonu iskeleden denize düşürdüm 3-4metre falan vardı otların arasına girdi. gözlük arayıp alana kadar bi 4-5dk süre geçti. telefon kapalıydı tabiki çıkardığımda arka kapağı zar zor açtım batarya zaten çıkmıyo havluyla kuruladım oldugu kadar. pirince yatırdım telefonu 1 gün falan hala açılmıyo ama. şimdi sarja takayım dedim, bildirim ışığı hızlı yanıp sönüyo normalde yavas yavas yanıp sönüyodu. açılmıyo hala telefon napmak lazım bi yardım
telefoncuya verdim geçenlerde. içi oksitlenmiş telefonun leş gibi olmuş olmaz falan dedi. nokia e55 kullanıyorum artıkın kafam rahat whatsapp kullanımla 2-3 gün rahat rahat şarj gidiyo 3.5g açık :D
android 5 güncellemesi ile şarj süresi az da olsa daha iyi ancak benim sıkıntım başka.
eskiden ses kısma tuşuna basarak titreşime ve sonrasında komple sessize alıyorduk. Şimdi kısma tuşu ile alamıyoruz. Profillerden sessiz seçtik mi bu sefer alarm çalmıyor önceden çalıyordu. Nasıl çözebiliriz bu problemi. En ufak titreşim uykumdan uyandırıyor o yüzden komple sessize almam lazım fakat alarm duymazsam 1 sefer daha işten kovulurum herhalde. :D
kamerada sorun oluştu benim foto çekiyo ama kayıt yapmıyo hafızada yer var ama kaydetmiyo,aynı sorunla karşılaşan oldu mu.
ekranımda sararmalar mevcut 2 gun once garanti ile servise yolladım bakalım ne olacak.
benim ekrandada sararma başladı
garantiden değiştiriyolar ekranı sararma olduğunda. bende değiştiğinde bi daha telefonda ısınma bile olmadı eskisi kadar. yalnız çankaya servisi çöp. 15 günde telefonun iş kaydı açıldı falan 1 aya aldım telefonu
valla en bi daha en son verceğim yer çankaya servisi olur ama başkada yetkili lg servisi yok sanırım. tek sorunları çok üzün sürede işlem yapmaları. bu konuda görmüştüm biri yazmış telefonu verdim gözümün önünde ekranı değiştirip verdiler diye. çankayada 3-4 hafta bekliyoruz malesef :)
Bende de ekranda sararma, arka tarafta soyulma ve harflerin düşme durumu var, servise vereceğim vermesine de Exporer'da favorilerim var ve yedekleme yapamıyorum, senkronizasyon açık telefonda ve merak ettiğim ise explorer chome gibi browserları da kapsıyor mu bu senkronizasyon yada ekstra bir işlem bir uygulama var mı favorileri yedeklemek için?
G2'lerine ota üzerinden lollipop güncellemesi yapacaklar dikkat edin. Güncelleme yapan herkes şikayetçi pil ömrünün hissedilir oranda düştüğünü
ve cihazda yavaşlama olduğunu söylüyorlar. Wireless güncellemesi gelene kadar bekleyin hatta gelse bile ilk yükleyen olmayın derim.
aksine bende pil süresi uzadı.