Alacak Var ise 2013/10. ay faturalı Başarı garantili Satılık
Alacak Var ise 2013/10. ay faturalı Başarı garantili Satılık
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
JB versiyonlarının çoğunda satabilite sorunlar olabiliyordu. Aslında kitkat ile birlikte knock code, 4K video desteği gelmesini bekliyorduk fakat JB de olması gereken stabilite kitkat ile anca gelebildi
Ben şu anda Almanya 4.4.2-20B romundayım. Şimdiye kadar kullandığım romlar içinde en stabil olanı bu.
Neyse ki custom rom developer arkadaşlar var. Şu anda cloudy rom ile 4K video çekilebiliyor. Ben Türk developer arkadaşımızın JB versiyonunda çıkarttığı PardusHD GFlex romunu çok başarılı bulmuştum. Şimdi Pardus Prokat beta versiyonunu yayınladı. Full versiyon yayınlandığında direk ona geçeceğim.
GFlex ve GPro dan G2 ye port edilen romları kullandıktan sonra stock romlar çok sıradan geliyor insana. Özellikle tema ve görünüş açısından.
cahilliğin gözü kör olsun konuşmalardan hiçbişey anlamıyorumşimdi şçyle söyliyim lg tool su indirdim bilgisayara bağladım en son yazılım zaten yüklü yazıyor D80210b yazdığı halde.
ben bu kitkatın dosyasını nerden indirip yükleme işlemine geçicem?bi el atıverinde kurtarın beni eski sürümden![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
açıklamada kdz dosyanızı seçin diyorda kdz dosyası ne ne seçmemiz gerekiyo yazmamışlar sağolsunlar.KDZ dosyasında neyi seçmemiz lazım?acil destek
Fatih aşağıdaki linkten istediğin romu indirebilirsin.
Lg G2 Firmware List
Germany V20B olan kitkat. By Crazy arkadaşın bir üstteki mesajında flash tool ile offline rom yüklemek anlatımını uygularsan işlem tamamdır.
kdz dosyasından indirdiğim 20b yi seçersem ve devam edersemde aynı şekilde yükleme işlemi gerçekleşmiş olurmu acaba?
birde bu dosyanın bu akdar büyük olacağını tahmin etmeden download modda çalıştırdım telefonu yükliyene kadar normal şekilde açma işini nasıl yapıcam?şimdi ters bişey yaparız bilgiler silinir falan?
![]()
beyler teli firmware update moddan çıkarmanın yolu nedir öylece kaldım o bana bakıyor ben ona![]()
Hocam by_ crazy nin anlatimindaki gibi yaptiniz mi? Lg tolls un dosyalarini degistirip, host dosyasini duzenlemeniz ve http.exe yi calistirip telefonu download moda almaniz gerekiyor.
Flash tool ile yüklediğiniz yazılımlar LG nin orjinal yazılımları. Ama her ihtimale karşı garanti konusunda bahane edebilirler mantığı ile düşünülerek garanti konusu sizin için önemliyse telefona güncelleme gelmesini beklemeniz öneriliyor. Telefona eski sürüm ya da orjinal Türkiye romunuda bu şekilde yükleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı olmaz. Defalarca rom değiştirdim ben kendi telefonumda.
Fatih eklediğin resim görünmüyor. Cepten bağlanıp baktım yine yok.
vay arkadaş bi gelmedi kitkat. kendimde rom yüklemek istemiyorum. bulaşınca çok karışıyor işçok kurcalarım
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)