Bende 10B var ve güncel sürüm gözükmüyor
Bende 10B var ve güncel sürüm gözükmüyor
Güncelleme İmei numarası sıralamasına göre veriliyor yakın zamanda size de gelir (banada gelmedi beklemedeyiz)
Hemen gözlemleri belirteyim
Fotoğraf ve video odaklaması bildiğiniz olmuş düzelmiş çok sevindim çünkü bu teli çok seviorum ama bu olay beni soğutuyordu şükür kurtulduk şuanda anında odaklıyor benimki
Ram tüketimi iyi düşmüş düzelmiş
Dokunmatik ekran bazen üst üste çift tıklamama rağmen kilidi açmazdı şuan hiç sekmiyor yani daha stabil olmuş..
Teşekkürler LG![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
cihazın kimlik doğrulaması başarısız
lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz
sürüm yükseltme kontrolüne basınca bu hatayı veriyor niye olabilir?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
telefondan güncellemeye basıncada cihazınız henüz kayıtlı değil yazıyor
remaps.tr & Turbo Zone Garage
güncelleme henüz banada gelmedi.Niye öyle oldu acaba.
Abi cihazı nerden aldıysan veya getirtdiysen o firma veya arkadaş ile görüş telefonun kayıt dışı kalmış imei boşa çıktığı için otada senin telefonun görünmediği için güncelleme yapamazsn ve güncelleme alamazsın.
edit: Türkiye 10c aldıysa senin rahat 10e alman lazım çünki Türkiye hariç diğerlerine güncelleme çok çok erken verildi.
Pasaportun varsa kayıt ettirebilirsin başka türlü farklı bi telefonun imeisini caktırırsın oda bi halta yaramaz.Lg Türkiye garantili olmadığı durumda Lg Türkiye size yardımcı olamıyor Yurt dışı desteğe mail atabilirsiniz.
Ayarlar-Genel-Telefon hakkında-Yazılım bilgileri -Program versiyonu ...
pc suite yi yükledim telefonla bağlantıyı kurdum sürüm güncelle seçeneği nerede arkadaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)