Beyler konu güncelken tekrar yazayım. Hardline 3 matrıx midir nedir o illeti aldım .1 ay bile kullanmadan heryerim sivilce doldu . Bende yan etki yapmıştır belki dedim kuzene verdim ondada aynı sıkıntı oldu . Almayın aldırmayın .
Beyler konu güncelken tekrar yazayım. Hardline 3 matrıx midir nedir o illeti aldım .1 ay bile kullanmadan heryerim sivilce doldu . Bende yan etki yapmıştır belki dedim kuzene verdim ondada aynı sıkıntı oldu . Almayın aldırmayın .
Kardeşim ben çok bilgili digilim burda daha tecrübeli abilerimiz kardeşlerimiz var . Genede bildiğim kadariyla cevaplıyım . Bu spor la ugraşıyosan yaklaşık kilonun iki katı günlük protein alman gerekiyo . Ben bunu doğal olarak alamıyodum ve takviye olarak önerildiği miktarda bu besinden alıyodum ama durum dediğim gibi oldu .
Hardline genel anlamda iyi bi marka değil ama sivilce ve gaz çoğu markada yapıyor, ayrıca sizin üründe pek etkili olduğunu sanmıyorum bi sure kullanmıştım.Bu ürünler kullanmadan da olur yalnız bu beslenme olayı kafayı yedirtir çok düzenli olmak lazım![]()
aramızda amway ürünleri satan kimse var mı ? erkeklerde olamzsa eşi sevgilisi annesi filan üye olan satan vardır illaki..CLA almam lazım en etkili üründe amway ın kiydi..varsa bizden birinden alayım kargolasın..
yada bildiğiniz CLA markası / kullandığınız ürün var mı ?
2000 A3 8L
kardeşim senin ilk postunda gördüm gerçektende öyle imiş bende Hardline 3d matrix çilek kullanıyordum bıraktım cidden sivilce yapıyor çok sivilcesi çıkan biride degilim sanırım ikinci aldığım kutunun yarısından fazlasını arkadaşıma verdim bakalım onda nasıl olacak
başka ürünlere bakıyorum varmı önerin bu arada
Cla - L carnitin yag yaktirmaz beyler. Eger yag yaktirsaydi millet dnp kullanmazdi. clenbuterolde yag yaktirmaz su atar. Diyet yapmaktan baska careniz yok dogal iseniz.
55ten 70e geldin şekil nasıl yok yahu?Ha 70in üstüne çıkamıyorum dersen ben gainer önermem muscletech premium mass gainer kullandım 5.5kg 3kg anca aldım parasına değmiyor o yüzden bende saf karbonhidrat ürünlere gözümü diktim. Ayrıca o kiloda antreman sonrası whey alman şart 15kg kütle kazanmışsın bunu koruman için bcaa ve whey öneririn sonrası bolca yemek oda yetmezse karbonhidrat supplementleri tercih et ama gainer tavsiye etmem.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Abi ben baya oldu bırakalı ama geçmedi sivilceler . Su yu normaldede çok tüketirim bende böyle bi etki oldu . Hani bi kaç sivilce olur eyvallahta boynumun altında baya baya oldu . Daha önce protein bar falan kullanıyodum ama böyle bi etki olmamıştı .
Valla önerim yok kardeşim çok bilgili değilim bu konuda . Benimkide çilekliydi . Ama bi sıkıntı var bu üründe sendede olmuş bak .
Sadık whey 3 matrix adı protein ayrıca kratein var içinde . Sivilce olmasına lafım yok ta çok fazla yaptı kardeşim boynumun alt kısmını görsen hal verirsin herkez alerji mi oldun diyo . Pirinçe giderken bulgurdan olduk cildiyeye gittim her gün krem çalıyom bide gecsin diye .
KALİTELİ MALTODEKSTRİN nerden bulabilirim abiler avrupa üretimi varmış sanırım netten baktım çin var genelde. Optimum wheyle kullanacağım için tat protein sorununu ortadan kaldırmış olacağım.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
2 sene öncesinde 6 ay spor yaptım sadece beslenerek 55 ten 72 lere geldim bir sure ara verip tekrar yaptım 4-5 ay gibi, gainer kullandım ama su ile aldığım için hiçbir faydasını görmedim yine 72 lerde kaldım. 1 sene bıraktım şimdi tekrar 1 ayı az biraz geçti oldu başlayalı 67 den 70 e geldim şuan. maddi durumum şuan kısıtlı ocak başı sağlam bir karbonhidrat yüklemesi yapmak istiyorum süt ile, hem ciddi beslenip hem karbonhidrat alıcam. 1 ay sonrasında da protein-bcaa-amino set yapıcam 3 lüde değişiklikler olabilir tam karar vermedim.
tabi hacim var ciddi fark var 15 kilo ama artık şekillenmek istiyorum, şimdi önümüzdeki 3 ay içerisinde hedefim 75 leri geçmek, onun için sağlam bi karbo yüklemesi yapmak istiyorum ve hiç süt ile denemedim yanlış yaptım belki faydasını görürüm. boyum 1.78 70 kilo hala zayıfım kendimce. amacım daha da hacimlenmek sonrasında zaten zevkli kısıma geçilir.
masalla masalla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)