seyredemeyenler için orjinal dilde
Watch Generation Iron (2013) Online - Movie25
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Dun olcum aldik. 75 gunde 10kg yag vermisim 400gr kas almisim. Suan kilom 88.7.. kas agirligim 73kg.. Vucut yagim 12.2.. Suan sporun ve diyetin etkisini saglam olarak gordum. Yagdan 3 kg daha verim Allahin izniyle kastan kg alarak hedefim 90.
Edit : 132 kg'den dustum. Toplam 43.3 kg vermisim 1 senede fln.
Rich Froning yine Reebok Crossfit Games Central East Regional de birinci oldu adam durmak bilmiyor resmen![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
elimde kullanamadığım bir kutu yeni nesil assault var. sadece 1 scoop içtim fakat benim midemi çok yaktı. o yüzden kullanamıyorum. isteyen varsa kargo dahil 75tl ye vericem.
şu an besinmarket'de 109TL
SKT'si: 08/2015
![]()
Yaz geldi tatil öncesi güzel bi cut yapıcam 2haftalık cift idman.
Ben de 1.5-2 ayda 95ten 85e düştüm ama gerisi ciddi zorluyor
Size bir soru evde gögüs sekillendirici, sıkılastırıcı ne hareket yapabilirim?
2 tane dumbell var, arada biseyler yapıyorum ama direk gögüse etkili hangi egzersiz var?
Bu arada GNC CLA 180 kapsül, 100 liraya vericem birinin işi görülsün.
90 kapsül fiyatına 180 kapsül.
Boyum 1.81 kilo 70.
Haftanın 4 günü spora gidiyorum, günde 25dk koşu haftanın 2 günü 45dk spinning yapıyorum.
CLA kullanımının bana yararı veya zararı olur mu? Önerirmisiniz.
Kilon çok müsait neden CLA kullanmak istiyosun ki?
Selamlar, bu sporu geçen sene 4 ay yaptım.Yapmadan önce boy : 1.75 kilo 57 idi.
Şimdi 2 aydır yine gidip geliyorum su an kilo: 74 oldu vucut olarak gören herkes sporamı gidiyosun diyor.Fazla abartı görünüme ihtiyacım yok.Yemek konusunda iyi bakıyorum kendime fakat yanında kullanabileceğim neler olabilir? önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Erkan DOĞU
Arkadaşlar malesef spor salonuna vs gidecek pek zamanım ve isteğim yok, evimin arkasında İBB'nin spor kompleksi olmasına rağmen gerek hocalar gerek makinelerin-ortamın kötülüğü nedeniyle fayda göremedim.
Evde program yapmak için araştırmalara başladığımda P90X programını buldum, bu nedir ne değildir tam olarak fayda sağlayabilir miyim bilmiyorum.
Sonra yutup'da bu abimizi gördümi kendisi p90x e savaş açmış ''benim site hem belej hem p90x'den daha iyi valla deneyin'' falan diyor. Sizce ? scooby1961 - YouTube
Sonuç olarak evde düzgün antreman ve beslenme ile sonuç alınır mı ? Boy 1.80 kilo 75 göbek: var, bel yağlanması: var, hırs: yok![]()
6 haftada sadece doktor kontrolünde diyetle 113,5 den 103.0kg'a düştüm. yavaş yavaş geliyorum gençler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)