modeliik yapıyrum :
sabahları:kahvaltı 3 yumurta sulu-domates-kivi-muz -whey
öğlenroteın karbonhıdrat agırlıklı ne olursa yağsız.
2saat sonra ara öğün:elma-mandaılna
sonra spor arada amıno sıvı
spordan hemen sonra:bca+why +hardlıne enerjı toplayıcı
aksam yemek:beyaz/kırmızı et 1 kg en az.
yatmandan da glutamın
diğer ara öğünlerde acıkırsam yulf ezmesi ve süt.
ara vermıstım yeni başladım bnde 1 ay oldu.Su atıyorum ve yağ su ara eskı fromuma donmek ıcın.
ben
bunlarda kullandığım bazı ürünler:
![]()
Serkan abi maşallah![]()
bacak gunu
Neden sabah kahvaltısında süt? Aldığınız kasein gün boyu protein emilimini yavaşlatmıyor mu?
Bu arada yeni protein alacaklar MusclePharm COMBAT'ı denemeden protein almasınlar.. Çok güzel tadı yav![]()
Ben bu yulafa kuru üzüm koyuyordum, annemin kendi kuruttuğu bir de, ama meyvesiz daha çok seviyorm. Yoğurt yok diye bir kere sütle yedim kusacaktım
Dostum şöyle, adanalıyım sonuçta kebap ciğer döner vs. dışında et yemiyorm, şeker, kola hepsini kestim 1.5 aydır..
Ben 11 gibi uyanıyorum 3-4 yumurta beyazı- tavuk salam - varsa sucuk - beyaz peynir - zeytin - domates - salatalık yiyorum... Üstüne de işte bi kasenin yarısı kadar yulaf üstüne de yoğurt koyuyorum..
Duş alıp çıkıyorum protein tozu - kreatin - aminoyu içiyorum sonra spora
Spordan çıkınca protein tozu - kreatin - amino tekrar..
Benim sıkıntı şurada başlıyor, hemen derse gidiyorum yemek yiyemiyorum. 2. öğretim olduğum için.. Dersten çıkınca yemek yiyorum, mümkün olduğu kadar içinde tavuk veya et olan şeyler, salata vs. akşam 7-8 oluyor zaten..
3. öğün ise mecbur gece yemek zorunda kalıyorum mesela şu an inanılmaz acıktım ama yesem mi yemesem mi modundayım..
Whey in normal protein tozundan farkı ne ?
Süt ve ürünleri deriyi kalınlaştırır unutmayın. Belirgin hat istiyorsanız sütten ve süt ürünlerinden uzak durmanız lazım.
Sadece keçi sütü ve keçi peyniri seçin.
Tüm 1.5 aylık spor hayatımı yazıp tavsiyenizi istiyorum, çok mutlu oluurm
23.10.2013 te başladım, 4 antrenman ısınma programı gibi yapıldı.. Aşağıdaki programa.. Tam 1 ekimde programlı olarak başladım.. Ölçülerim alındı.. Boyum 1.84, kilom da o zamanlar 72 civarıydı.. yağ oranımı bilmiyorum, zaten görüntüde sadece göbekte var birazŞu an 78 kg civarıyım..
İlk ay Bench press, dumble fly.
dumble curl
shoulder press, dumble front
latpulldown, alttan çekiş
lattriceps yaptım.
Ölçüm alındı işte en aşağıda var ne kadar geliştiğim, şimdi ise son hali böyle programımın, bu programı ayda 8 kere yapıyorum pazartesi-salı 1 program bitiyor.. şu an 3. yü bitirdim 4 e geçeceğim..
[IMG][/IMG]
Yukarıda yazmıştım yeme alışkanlığımı hem ona tavsiye verecek, hem de ne kadar ağırlık kaldırdığımı yazsam geride miyim yerimde mi sayıyorum napıyorum söylemeniz mümkün müdür? Mesela bacak çalışırken bi antrenör geldi, kaç aydır buradasın dedi 1 ay dedi, bırak o ağırlığı dedi, daha fazlasını verdi gerçekten de kendimi zorlamıyormuşum onu farketmiştim..
bench press 10-10
dumble fly 7.5 kg
üst göğüs 7.5 kg
shoulder press 10-15 kg arası değişiyor o anki ruh halime bağlı
dumble front 5 ile çalışıyordm, dumble fly 5 kg (dumble ın tanesi 5 yani)
disc front 10
latpulldown 35 kg
alttan çekiş 40 kg
dumble row 7.5 kg
lattriceps 35 kg (makara sistemi var aslında bu zımbırtıda, direk bağlı olanda yarısını kaldırıyorm zaten)
dumble triceps 5 kg
terslattriceps 25 kg
leg extension 40 kg
squat 10-10 alıyorum 2 elime, toplam 20 kg
lunge 7.5 - 7.5
leg curl 45 kg
good morning kendi vücudum
Bir de her program öncesi mide hareketleri, program sonrası 10 dk bisiklet, 10 dk da eliptik..
Bu da genel yemek düzenim..
Adanalıyım sonuçta kebap ciğer döner vs. dışında ekmek yemiyorm, şeker, kola hepsini kestim 1.5 aydır..
Ben 11 gibi uyanıyorum 3-4 yumurta beyazı- tavuk salam - varsa sucuk - beyaz peynir - zeytin - domates - salatalık yiyorum... Üstüne de işte bi kasenin yarısı kadar yulaf üstüne de yoğurt koyuyorum..
Duş alıp çıkıyorum protein tozu - kreatin - aminoyu içiyorum sonra spora
Spordan çıkınca protein tozu - kreatin - amino tekrar..
Benim sıkıntı şurada başlıyor, hemen derse gidiyorum yemek yiyemiyorum. 2. öğretim olduğum için.. Dersten çıkınca yemek yiyorum, mümkün olduğu kadar içinde tavuk veya et olan şeyler, salata vs. akşam 7-8 oluyor zaten..
3. öğün ise mecbur gece yemek zorunda kalıyorum mesela şu an inanılmaz acıktım ama yesem mi yemesem mi modundayım..
Şimdi baya uzun yazdım ama genel anlamda gerçekten okuyorum buradan kim ne yazıyorsa, bana göre yeme alışkanlığım, kaldırdığım ağırlıklarda geliştirmem gereken, ya da bu programa doğuş şunu da ekle güzel olur dediğiniz şeyler, başka almam gereken supplement vs. vs. tavsiyelerinizi bekliyorum.. Fotom pek yok ama before after koyarm, sizinkilerin yanında çoluk çocuk kalırım ama olsunTeşekkürler şimdiden elinize kolunuza gözlerinize klavyenize
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)