User Tag List

Sayfa 4/326 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
6187 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşk ederim abi bilgilendirmen için türk kahvesi içmeye çalışıcam bundan sonra

editt : bu arada bi sorum daha olucak gece yatmadan önce ne yememi tavsiye edersiniz ? diğer konudada sormuştum ama bi abi cevap vermişti tekrar sormak istiyorum büyüme hormonunu tetiklemek için ?
    glisemik endeksi düşük meyve sebzeler tüketilir genel olarak hgh (büyüme hormonu) arttırmak için ve bunu her öğüne ufakta olsa koymak lazım. düzgün kaliteli uyku başlıca unsurudur hgh için. yatmadan önce de yenen yemek yağlanmana sebep olacaktır. boşa yemek yeme.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi ben spor yapiyorum gobek ve bel cevresi erisin diye oralara ayri calismada yapiyorum ekmegi cikardm hayatimdan yurtta kaldgm icin aksam yemklernde sadece skinti yasiyorum ama en gec 4de yemek yemis oluyorum sonra elma yersem saat8 gibi yemezsem onuda yemiyorum salondaki elemana sordum ne alayim diye Lipo6 yi onerdi ama cevremde herkes l-cernatine diyor daha iyi kafam cok karisik ben bu kilolari vericem oyle yada boyle ama yardimci urun gerektigine inaniyorum bana bi aciklik getirseniz?
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Masterpiece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi ki direk alıyım boyum uzasın tarzı olan bir ürün olduğunu beklemiyorum bende fakat anlatmak istediğim ek besin tarzı bişiler varmıdır gelişime az da olsa yararı olan
    malesef besin olarak yok o tarz ürünler. bu tarz ürünler ilaç olarak büyüme evresindeki küçük çocuklar için var. DOKTOR KONTROLÜNDE kullanılan human growth hormondur bu ürünler. reçeteli eczane ürünleridir. DOKTOR KONTROLÜ olmadan kullanılmaz. kaldıki siz bu evreyi yaş itibari ile çoktan geçmişsiniz. o yüzden bu saatten sonra sizde bir etkisi olmayacaktır.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi ben spor yapiyorum gobek ve bel cevresi erisin diye oralara ayri calismada yapiyorum ekmegi cikardm hayatimdan yurtta kaldgm icin aksam yemklernde sadece skinti yasiyorum ama en gec 4de yemek yemis oluyorum sonra elma yersem saat8 gibi yemezsem onuda yemiyorum salondaki elemana sordum ne alayim diye Lipo6 yi onerdi ama cevremde herkes l-cernatine diyor daha iyi kafam cok karisik ben bu kilolari vericem oyle yada boyle ama yardimci urun gerektigine inaniyorum bana bi aciklik getirseniz?
    salonda, orda, burda söylenen hiçbir ürün düzgün beslenmezseniz etki etmez. ne alırsanız alın mucize olmaz, olamaz. her hangi bir yağ yakıcı kullanmadan önce düzgün bir beslenme planı ile kilo vermeye çalışın. beslenme planınız düzgün olursa ancak bahsedilen lipo6 lar vs yani termojenik yağ yakıcılar etki eder.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anam anam. omuz bacak triceps çalıştım. penguen gibi yürüyorum

spordan önce kilo alamayanlar kervanındaydım. 2 - 2.5 aydır gidiyorum. temel program yeni bitti. 2 haftadır level 1 çalışıyorum. bu süreçte 68 kg dan 75 kg ya çıktım. beslenmede çok aman aman bi değişiklik yok gibi. tost yediğimde karışık yerdim önceden şimdi çift yumurta + kaşar 2 tane yiyorum eti arttırdım. bi de sabah kalkar kalkmaz 1 kase eti cici bebe üzerine süt yerdim. cicibebe bitince farklı tad olsun diye nesquik aldım. ama ne karbonhidrat oranı ne de tadı cicibebenin yanına yaklaşamaz. nesquik bitsin cicibebeye devam
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.74 123 ten 105 e düştüm şu ara.Gerek hareket , gerek biraz diet vss derken...şu an biraz daha düzenli bi hayat ama düzensiz beslenme koşulları sebebiyle duraksadım.Sabah 8 de kalkıyorum , 10 gibi ofise gidiyorum , akşam 7 de evdeyim.Ne tür bi beslenme şekli önerirsiniz?Evim 9.katta , 9 kat çıkmanın faydası olurmu?
    yağsız öğünler, şeker tamamen kesilerek ve çok çok az karbo ile kilo verememe durumu olmaz.

not: sağlık sorununuz yok ise.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zayiflamak isteyen yuzmeye gitsin. Daha once 1 yil hoca esliginde body calistim beslenmeye dikkat edemedigimden istedigim verimi alamadim simdi yuzmeye gidiyorum haftada 4 gun yoruluyorum cok ama zayiflamaya birebir
    Son 2 yildir 180 boy 75 kiloyum boyum daha uzamaz mi yav yasimiz gecti galiba. Ya da 20 sinden snra uzayan oldu mu hic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ragıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben daha farklı bir şey sorayım:

Kardiyovasküler olsun (mesela 2 saat rowing machine), sadece ağırlık antrenmanı olsun, hepsinden önce kahve içerim. Yaklaşık 6 yıldır böyle gelmiş böyle gidiyor.

Bu yüksek miktarda idman öncesi yüklenen kafeinin, kalp ritmine veya kalbin başka bir fonksiyonuna uzun vadede bir zararı olur mu?
    şöyle bir mantık kurabiliriz. kardiyovasküler seviyeniz kahve sayesinde elbetteki artacak. buda içmediğiniz dönemlerde veya devam eden süreçte bir alışkanlık oluşturacaktır. bu noktada kalbın en azından idman günleri daha fazla artması için kullanılan cafein belli bir dönemden sonra tahminen kalp kapaçıklarını kalınlaştırabilir. buna nereden vardın diyebilirler. mantıken kalbin var olan ritminden daha fazlasını arttırmak için dışardan alınan bir x maddesi, kalbin var olandan daha yüksek devirde çalışmasını sağlar. buda zamanla kalp duvarlarını arttırabilir. en azından bizler yasaklı birkaç maddede bunun olduğunu biliyoruz. cafeinde etki olarak bu yasaklı maddelerden daha az etkili de olsa aynı mantıkta çalıştığı için, kalp duvarlarında kalınlaşma yapabilir.

sadece bir çıkarım yaptım yanlış olabilir.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zayiflamak isteyen yuzmeye gitsin. Daha once 1 yil hoca esliginde body calistim beslenmeye dikkat edemedigimden istedigim verimi alamadim simdi yuzmeye gidiyorum haftada 4 gun yoruluyorum cok ama zayiflamaya birebir
    Son 2 yildir 180 boy 75 kiloyum boyum daha uzamaz mi yav yasimiz gecti galiba. Ya da 20 sinden snra uzayan oldu mu hic
    hatırladığım kadarıyla erkeklerde gelişim 24 yaşına kadardı. 180 çok da kısa bi boy değil ama. fazlası zarar. 192 olduğum için biliyorum. uyuyacak yatak bulmakta bile zorlanıyorsun. hele askerde. bileklerimden ötesi ranzanın dışında uyurdum. sabaha feci bel ağrısı filan tavsiye etmem. 180 iyidir candır.

Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle bir mantık kurabiliriz. kardiyovasküler seviyeniz kahve sayesinde elbetteki artacak. buda içmediğiniz dönemlerde veya devam eden süreçte bir alışkanlık oluşturacaktır. bu noktada kalbın en azından idman günleri daha fazla artması için kullanılan cafein belli bir dönemden sonra tahminen kalp kapaçıklarını kalınlaştırabilir. buna nereden vardın diyebilirler. mantıken kalbin var olan ritminden daha fazlasını arttırmak için dışardan alınan bir x maddesi, kalbin var olandan daha yüksek devirde çalışmasını sağlar. buda zamanla kalp duvarlarını arttırabilir. en azından bizler yasaklı birkaç maddede bunun olduğunu biliyoruz. cafeinde etki olarak bu yasaklı maddelerden daha az etkili de olsa aynı mantıkta çalıştığı için, kalp duvarlarında kalınlaşma yapabilir.

sadece bir çıkarım yaptım yanlış olabilir.
    mantıklı aslında. vücutta çok çalışan yer gelişir. sürekli hızlı atan kalp nedeniyle kalp kasları gelişir. bu da kalp duvarında kalınlaşmaya neden olabilir.
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 falan istiyordum ama imkansiz artik o kadar uzayamam buna da sukur diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ayda 20 KG vermiş birisi olarak bende faydalı olabilecek seyler yazmak isterim. hemde sporsuz.. boy: 1.88

butun sulalem normal kilolu insanlardan ibaret. bende cok zayıf bi genclik gecirdim. 17 yasimda asiri zayif oldugum icin, internetten bi kilo aldırıcı toz bile alıp kullandım. daha sonra 4 sene yogun asosyal hayat ve pc basında geçirip, sabah burger, aksam dominos yiyerek yaklasık 30-35 kg aldım.. kendimi en yüksek gördügüm kilo, 104 idi. kilo vermek, diyet yapmak istiyordum ama her açlık bastırdıgında kafam dominosa gittiginden durduramıyordum kendimi. sonra fast food u kesme kararı aldım. her açıktıgımda, evden bisiler atıstırıp, bol su icip, fast food istegini dindirdim. sanayi de sureklı tatlı mesrubatlar uzatıldıgında hayır demesını bıldım ve çay a şekeri kesinlikle kestim.. sanayide yemek yeneceginde, EKMEK ARASI FULL et doner yiyecegime, LAVAŞ içinde sadece bevaz tavuk eti ve marul koydurdum.. Ve en onemlisi AÇ yattım yani midem dolu halde uyumadım. bu da demek oluyo ki 20:00 dan sonra hicbisi yemedim...ilk 1 ay fast food u kestikten sonra artık hersey daha kolaydı. zar zor bi kere mc donald yedim, normalde 2 menu yerdım. 1 menuyu bıtıremedım bile, ve karın agrısı yaptı. ıyıce usandırdı. uzun sure yemeyınce karın arısı yapıyo o tarz fast foodlar. ben 1 buyuk boy dominos + 1 buyuk boy dominosun yarısını yerdim, boyle bi açtım..

öyle öyle şu an 104'den, 83.8 kg ye düşmüş durumdayım. fakat benim hızlı kilo vermem de, genlerimde hiç şişmanlık geni olmaması, dogustan zayıf kiloda biri olmamda katkılı diye dusunuyorum.. Şimdiler de midem öyle kücüldü ki, gunde 1-1,5 öğün ince yemek anca yiyorum..

şu an gobegım tamamen gitti gibi ama alt tarafa dogru uzanan ince bi sivrilik var, sanırım o da asırı alkolden kaynalanıyor..

bu arada elektronik tartı ile sureklı tartıldıgım ıcın not duseyim,: GERCEK Kilonuz: sabahları uyanıp, tuvalete cıktıktan sonra, tamamen cıplak halde tartıldıgınız kilodur.. Cunku ustunuzdeki en ufak pıjama ile 1200 GR kadar agırlık yapabiliyor. mesela, ben şu an dışarı çıkar vaziyette giyinip, evde saglam bi yemek yiyeyim, rahat, 4-4,5 KG farkeder, bu demek degil kiben 87-88 kg yim, yani....
    Arabacı Ağır japon..

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler 2 ay fitnessa gittim ama irade yok gözle görülür sonuc görmeyınce birde üzerine iş yorgunluğu eklenınce bıraktım. boy 1.84 kilo 97 fakat göbek fena ) yüzmeye gitsemmi diyorum kilo verme olayı cardıo ya göre nasıl olur

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler 2 ay fitnessa gittim ama irade yok gözle görülür sonuc görmeyınce birde üzerine iş yorgunluğu eklenınce bıraktım. boy 1.84 kilo 97 fakat göbek fena ) yüzmeye gitsemmi diyorum kilo verme olayı cardıo ya göre nasıl olur
    beslenme duzeltilmeden yoruldugunuzla kalir,
    duzgun diet plani cikarilmali
    Experience is what you get when you don't get what you want.

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 ayda 20 KG vermiş birisi olarak bende faydalı olabilecek seyler yazmak isterim. hemde sporsuz.. boy: 1.88

butun sulalem normal kilolu insanlardan ibaret. bende cok zayıf bi genclik gecirdim. 17 yasimda asiri zayif oldugum icin, internetten bi kilo aldırıcı toz bile alıp kullandım. daha sonra 4 sene yogun asosyal hayat ve pc basında geçirip, sabah burger, aksam dominos yiyerek yaklasık 30-35 kg aldım.. kendimi en yüksek gördügüm kilo, 104 idi. kilo vermek, diyet yapmak istiyordum ama her açlık bastırdıgında kafam dominosa gittiginden durduramıyordum kendimi. sonra fast food u kesme kararı aldım. her açıktıgımda, evden bisiler atıstırıp, bol su icip, fast food istegini dindirdim. sanayi de sureklı tatlı mesrubatlar uzatıldıgında hayır demesını bıldım ve çay a şekeri kesinlikle kestim.. sanayide yemek yeneceginde, EKMEK ARASI FULL et doner yiyecegime, LAVAŞ içinde sadece bevaz tavuk eti ve marul koydurdum.. Ve en onemlisi AÇ yattım yani midem dolu halde uyumadım. bu da demek oluyo ki 20:00 dan sonra hicbisi yemedim...ilk 1 ay fast food u kestikten sonra artık hersey daha kolaydı. zar zor bi kere mc donald yedim, normalde 2 menu yerdım. 1 menuyu bıtıremedım bile, ve karın agrısı yaptı. ıyıce usandırdı. uzun sure yemeyınce karın arısı yapıyo o tarz fast foodlar. ben 1 buyuk boy dominos + 1 buyuk boy dominosun yarısını yerdim, boyle bi açtım..

öyle öyle şu an 104'den, 83.8 kg ye düşmüş durumdayım. fakat benim hızlı kilo vermem de, genlerimde hiç şişmanlık geni olmaması, dogustan zayıf kiloda biri olmamda katkılı diye dusunuyorum.. Şimdiler de midem öyle kücüldü ki, gunde 1-1,5 öğün ince yemek anca yiyorum..

şu an gobegım tamamen gitti gibi ama alt tarafa dogru uzanan ince bi sivrilik var, sanırım o da asırı alkolden kaynalanıyor..

bu arada elektronik tartı ile sureklı tartıldıgım ıcın not duseyim,: GERCEK Kilonuz: sabahları uyanıp, tuvalete cıktıktan sonra, tamamen cıplak halde tartıldıgınız kilodur.. Cunku ustunuzdeki en ufak pıjama ile 1200 GR kadar agırlık yapabiliyor. mesela, ben şu an dışarı çıkar vaziyette giyinip, evde saglam bi yemek yiyeyim, rahat, 4-4,5 KG farkeder, bu demek degil kiben 87-88 kg yim, yani....
    Sporu da eklersen o sivrilik gider.
    Yüzme iyi bir tercih ama durmadan kulaç atmak gerekiyor. Bazen bu sıkıcı olabilir.
    セルカン+レーラ=愛

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beslenme duzeltilmeden yoruldugunuzla kalir,
    duzgun diet plani cikarilmali
    diet sıkıntı değil ama yeri geliyor dışarda oluyorum ofiste olsam bi şekilde uyarım fakat sıkıntı dışarda olduğum zamanlar

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce 1,5 sene body yaptım ardından body i bırakıp 6 ay kick box yaptım.Daha sonra sporu bıraktım ve 4-5 ay civarında düzensiz beslenme ve alkolden yaklaşık 9-10 kilo aldım.Şuan 175 boy 84 kiloyum, hazirana kadar 10 kilo verebileceğim program öneriniz varmıdır?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağsız öğünler, şeker tamamen kesilerek ve çok çok az karbo ile kilo verememe durumu olmaz.

not: sağlık sorununuz yok ise.
    Sorun akşam 7 ye kadar evde veya dışarıda tek olduğum için yediğime dikkat etmemem.
    Misal sabah hiçbişey yemeden yada doaptan ufak bişey atarak aç çıkıyorum , öğlendede uzun süre açlık sonucu biraz abartılı ve sağlıksız beslenme , akşam eşim geldiği için daha sağlıklı zararsız bir öğün.

Sabah için evde i öğlende dışarıda yiyebilecğeim sağlıklı öğün tavsiyesine ihtiyacım var.Sabah sağlıklı bi kahvaltı hazırlayabilirim ama öğlen dışarıda ne yemeliyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diet sıkıntı değil ama yeri geliyor dışarda oluyorum ofiste olsam bi şekilde uyarım fakat sıkıntı dışarda olduğum zamanlar
    disarda oldugunuzda izgara et veya balik, zeytinyagli sebze yemekleri, kurufasulye, nohut bulma imkaniniz olmuyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun akşam 7 ye kadar evde veya dışarıda tek olduğum için yediğime dikkat etmemem.
    Misal sabah hiçbişey yemeden yada doaptan ufak bişey atarak aç çıkıyorum , öğlendede uzun süre açlık sonucu biraz abartılı ve sağlıksız beslenme , akşam eşim geldiği için daha sağlıklı zararsız bir öğün.

Sabah için evde i öğlende dışarıda yiyebilecğeim sağlıklı öğün tavsiyesine ihtiyacım var.Sabah sağlıklı bi kahvaltı hazırlayabilirim ama öğlen dışarıda ne yemeliyim?
    benim kahvalti planim budur gayette tok tutuyor;

• Bir avuç içi kadar ve avucun kalınlığı kadar normal yağlı, az tuzlu beyaz peynir. Az yağlı, light ya da krem peynir olmayacak. Koyun, inek veya keçi sütünden klasik beyaz peynir, eski kaşar, Erzincan deri tulumu, İzmir tulumu, Balıkesir sepet peynir vb. yöresel peynirler olabilir ancak yanında herhangi bir ekmek, poğaça, simit vb. yenmeyecek.
    • Az tuzlu 10 – 12 adet zeytin. Üzerine zeytinyağı, limon, kekik, pul biber ilave edilebilir.
    • 2 Adet haşlanmış veya sahanda yumurta (hakiki tereyağı veya sızma zeytinyağı kullanılabilir) Haşlanarak rafadan veya kayısı kıvamında ya da tavada düşük ısıda saf tereyağında fazla katı olmadan pişirilebilir. Omlet, menemen, çılbır, mıhlama, pastırmalı yumurta yapılabilir. Yumurta çok haşlanırsa gri/yeşil bir renk alır ve bunun sonucunda trans yağlar oluştuğundan yumurta fayda değil zarar getirir.
    • Domates, biber, salatalık, turp, maydanoz, nane, roka. (Doğal ve mevsiminde olmak şartı ile arzu edildiği kadar yenebilir.)
    • Bir ince belli çay bardağı ceviz, fındık, fıstık, badem veya yerfıstığı içi. (Kuruyemişler kavrulmamış ve tuzlanmamış olacak.)
    • Çay, limonlu çay veya süt içilebilir. (Şekersiz ve tatlandırıcısız olacak)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)