Abilerim, arkadaşlarım akşam kız arkadaşımla sortie ye gideceğiz orada dikkat edilmesi gerekenler,tavsiyeleriniz ve fiyatlar hakkında beni bilgilendirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler
Abilerim, arkadaşlarım akşam kız arkadaşımla sortie ye gideceğiz orada dikkat edilmesi gerekenler,tavsiyeleriniz ve fiyatlar hakkında beni bilgilendirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler
vale 30 lira
işin içinde yemek varsa fiks menuler uyguna gelir
alkol hepsine hakim değilim ama vodka redbull 30 liraydı
İlker G.
iki kişi şişe açmayacığınıza göre çok öyle yüklü olmayacaktır . bir yemek yiyip birer ikişer votka cin bişeyler içerseniz .300-400 arası bişeye çıkarsın rahat
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
cebine 1000+ lira koy kıza mahçup olma
30 TL vale ,
350 TL ; 1 Şişe Vodka
400-450 TL ; 1 Viski
35-40 TL : Bardak Vodka Redbull
Aynı zamanda 1 şişe ile stand alabilirsin. Loca için 2 ve üstü.
Onun dışında muhtemelen 2 kısı ısenız standta olacaksınız, bu yuzden ıcerı gırdıgınız kapının hizasında bı yerde olmayın. Köşe taraflara doğru yada bara yakın olmaya calıs. Cunku giriş hizasında nerede olursan ol, etrafın yol geçen hanı gibi oluyor; sürekli birilerine yol vermen gerekiyor. Uğraşırsın bütün gece.
araba ile git. eğer araç yok ise mutlaka taksi
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
sağa sola takılma.. kendini sıkma.çok paranda gitmez buna da ayrıca takılmaiyi eğlenceler.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Her yorum için tek tek teşekkür ederim öncelikle. Fiyatlar beklediğimden yüksek gelmedi memleketimden alışkın olduğum fiyatlar o yüzden sıkıntı yapmama gerek kalmadı![]()
Vittoria ve Fink ile aynı değerlerdeler. Hatta fark yok bile diyebilirm. ( Maddi Olarak )
Posh ve Catamaran gibi ucuz eğlence merkezleriyle bir tutmamalısın, heleki birde dip tarafa yakın olursan üstüne birde tüm gece boğaz manzarası izleyerek eğlenirsin
Dip Not : Rezervasyonsuz gidersen kapıda ücrete tabi olabilirsin. En garantisi 2 kişilik rezerve yaptır, en azından kapıdan seri giriş yaparsın![]()
70'lik absolut - 60 Tl
4 tane redbull - 20 tl
Fındık - 5 Liralık yeter.
Bi paket marlboro - 9 Tl
Toplam maliyet = 94 TL
Evde için![]()
Posh ve diğer Gümbet barlarından turist düşüremeyeni dövüyorlar
Catamaran'ı pek tercih etmiyoruz seviyesi pek yüksek değil özellikle trolar falanda geldiği için![]()
Aynen dediğiniz gibi fiyatlar Küba,Fink,Vit ayarında
İstanbul'da araba işine ailemi ikna edemedim tek çocuk olduğumdan dolayıO sebepten taksiyle gideceğim.
vittoria daki redbull 30 lira iken (sek redbull) nasıl maddi olarak fark yok olabildi anlayamadım . neyse
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
arabasız gıt taksıyle votka actrmak zorunda deılsın kenarda tek votkaylada dolasabılırsıncok ıcıcı deılsen
www.honda-tech.com