Arkadaşlar A5 Audi araçlar tam olarak hangi segmenttir. Basıkm tavanlı A4 müdür, yoksa a6 MIDIR? İç donanım olarak ben onları ayıramıyorum.
Arkadaşlar A5 Audi araçlar tam olarak hangi segmenttir. Basıkm tavanlı A4 müdür, yoksa a6 MIDIR? İç donanım olarak ben onları ayıramıyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
a5 in segmenti d segmentidir.. compact executive sınıfda geçer.. 4 kapısının kasasıda liftback tabir edilen hb sedan karışımı bir kasa.. bizde görüntüsünden sanırım 4 kapısına coupe sedanda diyorlar ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
A5 aslında adındanda anlaşılabileceği gibi a4 ile a6 arasında konumlanmış ayrı bir sınıftır. Audi kendi yaratmıştır bu sınıfı. Ancak düşük tutulmaya çalışılan maliyetlerden dolayı Audi bu aracı a4 üstüne inşaa etmiştir. Aslında aracın altyapısı a4 tür o yüzdende içi aynıdır. Ama dışı hakikaten çok daha güzelA6 ise bir üst sınıftır.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Bence A4'ün coupe ve cabrio'su,çünkü sınıf olarak hep bmw 3 coupe,cabrio ve mercedec c serisi coupelerle karşılaştırılıyor otomobil mecrasında.
Sinan beyin dediği gibi aynen..
Alt yapı A4..tıpkı CLK nın E ye benzeyip C altyapısı kullanması gibi ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
birde arkadaş itişli olsaydı , sanırım oturduğum evi satar alırdım
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
a5 in içi a6 ile aynı değil a4 le benzer konsolları. Şasi olarak a4 şasisi üzerine oturtulmuş boyutları daha büyük dinamikleri ve teknolojileri aşağı yukarı aynı araçlar.
Bu segmentin öncüsü audi oldu. Bmw , mercedes şimdi aynı segment modeller çıkarmaya başladı.
Bmw gran coupe adıyla çıkarmaya başladı bu ara segmenti. Mercedeste CLA ile başladı bana göre.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Bana göre ne CLA ne de GrandCoupe rakipleri değil.
Cls desen A7 ve GC rakibidir. Belki CC de eklenebilir.
cla a serisinin sedanı, c segmenti bir araç. cla ya rakip olabilecekak araç a3 ün sedanı olabilir ancak. a5'in rakipleri 3 serisi coupe, yeni kasadada 4 serisidir mercedeste c serisi coupe dir. a5 sportback in mercedes ve bmw de tam olarak rakibi yok sanırım, passat cc ile aynı segment sayılabilir.
teşekkür ederim verdiğin engin bilgiler için , biz de dağdan yeni indik.
ARkadaşlar okumadan mı yazıyosunuz orada rakip olmuş mu yazmışım ? Bu yazdıklarınızı 15 yaşındaki çocuk bile biliyor açıklama yapmayın gereksiz.
ayrıca cla C segmenti araç değil , A serisinin sedanıdır. A5in rakibi de C coupe değil e Coupe dir boyutları nedeniyle.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
bence siz yazdıklarınızı bir okuyun hata kimde anlarsınız benim engin bilgilerime ihtiyacı olmayan saygın büyüğüm. Şimdi bana şunu açıklayın o zaman kendi engin bilgilerinizle, a serici c segmenti bir araçsa a serisinin sedanı hangi segmentte oluyor size göre? ayrıca e coupe yeni kasalarında e serisi şasisi üzerine üretiliyor, a5 ise a4 şasisi üzerine. a5 i a4 gibi d segmenti bir araç olarak kabul edersek a5 in rakibi c serisi coupe dir.
bu mesajda anladığım kadarı ile şu şuna rakip denmemiş,
a5 bu segmentin öncüsü olmuş ve diğer markalarda buna benzer ara model çıkarma arayışına girmişler,çıkarmışlar.
buna örnekler vermiş ve dememiş ki,CLA A5e rakip oldu.
ara modeller için kimse zaten yeni platform kullanmaz,o maliyetin altına girmez.
aynı platform üzerine değişik markalar bile araç üretiyorken, a5in 4- C coupenin C platformunu kullanması çok normal.
Arkadaşlar ben cc kullanıcısıyım ve mükemmel memnunum. Ancak a5 benim aracımdan nispeten büyük. Sanki d segmentinden bir sınıf üst gibi. İç konsollarıda a4 e mi a6 yamı daha yakın karar veremedim.
a5 coupe ise bir 3 serisinden yada c serisi coupeden baya büyük. Zaten beni ikileme sokan noktada bu oldu.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
a5 bu sınıfın öncüsü değil, clk modeli yıllardır aynı şekilde üretildi ve satıldı. c kasası platformunda, c ve e serisi arası sayılabilecek bir coupe. bu sınıfın öncüsü kimdir bilmiyorum ama a5 olmadığı kesinara modele a5 ten daha önceki bir örnek daha üst segmentte cls de sayılabilir. oda bildiğim kadarıyla e serisi platformunda ama ondan daha büyük. yani a5 in hiç bir markaya ön ayak olduğu yok aslında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)