selamlar,
almayı düşündüğüm aracın e-devlet sorgusunu yaptığımda hak mahrumiyeti var diyor ve 03/06/2013 te bursa icra dairesi hacizli(h)yazısı gözüküyor,bu ne anlama geliyor bilen var mı?
selamlar,
almayı düşündüğüm aracın e-devlet sorgusunu yaptığımda hak mahrumiyeti var diyor ve 03/06/2013 te bursa icra dairesi hacizli(h)yazısı gözüküyor,bu ne anlama geliyor bilen var mı?
Hacizli (H) olan hacizlerde aracın sadece satılmasına engel olur ve araç trafik kontrollerine de çevirmelerede girse araç bağlanmaz. Diğer türlü hacizler yakalamalıdır ve görüldüğü,yakalandığı an otoparka çekilir.
hacizi kaldırılcak evraklar alınmıştır sistemden düşülmemiş olabilir
mesela benim aracımda bankadan rehinli gozukuyor ama kredisi biteli yıl oldu uğraşmadım satarken mecbur halledicem
tabi genede ihmal etmemek gerekli bazen sahibinin bilemediği olaylar olabiliyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yani sıkıntılı bir durum olsa noter satışı yapılamaz değil mi?ilerde sonra ben aracı alınca gelip elimden almasınlar"bu araçta haciz var "diye...tarih yakın olduğu için ve 2tane (h)olunca biraz korkuttu...
Plaka No34em091
MarkaMİNİ
Model Yılı2010
Ruhsat Tarihi04/07/2012
Tescil BirimiBAHÇELİEVLER
Cinsi
Renk 1BEYAZ
Renk 2SİYAH
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiVAR
Hak Mahrumiyeti Detayları
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih Dosya No
HACİZLİ(H) Bursa 3. İcra Dairesi 03/06/2013 2013-1093 İcra
HACİZLİ(H) OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZ.MÜD.LÜĞÜ 07/11/2012 19452/56747
Rehinli olsa bi derece derimde hacizli araç satışa nasıl engel değilmiş ??
Hacizli aracı daha sonra senden alma gibi durum olamaz..Zaten hiçbir sekilde satışı gerçekleşmez..Notere gidersin geri dönersin.. Satıcı ile konuş onursümerin dedigi gibi durumda olabilir..Hersey hazır gidip düşümü vs yapılması kalmıştır
Bunların hepsi birer varsayım![]()
Belki düşüm olayı gibi durum yoktur..Adam borcunu vs neyse ödemeye hazırdır..Borcu kapatır icrayı kaldırıp satışı verir..Bunu tam anlamıyla satıcıyla görüş sor..Burdan ne desek nafile
bursa da olsam notere gidip geri dönmekte sorun yokta,ankaradan gidicem satış olmazsa HOŞ olmaz yani
Edevlette gözüken haciz olayından adamın bilgisi var mı peki ?? Bunu söyledigin haldemi satışa engel değil dedi ?
evet...plakayı istedim,sonra araçta haciz görünüyor,hak mahrumiyeti var yazıyor dedim,satışa engel bir durum yok dedi
şimdi arkadaşlar benimde bir sorum olacak bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim günlük bindiğim 2008 model 107 hdi model aracım var geçen ay satılığa koydum fiyatıda piyasanın altını yazdım belki günde 4 telefon geliyor sonra tekrar geri dönüş yapmıyorlar neyse en son biri mesaj attı almak istiyorum fakat 4.000 tl hasarı var diye bende böyle bişey olamaz dedim plakayı attım ve geçen sene yazın kaza yapmışım (bundan benim haberim yok ve arabada 4.000 tl hasar gözüküyor ) böyle bir kaza olmadı/ sigorta şirketine gittim geçen seneden hasarsızlık indirirm var servise götürdüm expertiz yaptırdım sol çamurluk dışında boya yok, sizde bu durum karşısında ne yapmam gerekli ?
orda yazan 2 tane haciz varken satışa engel değil demek cok mantıksız beyler
madem satışa engel yok ozaman o beyfendiye soyle kaldırsın o 2 hacizi sonra seni bi zahmet arasın kaldırdım kontrol et desin sen bak eger kalkmışsa git arabayı al ama o 2 haciz ordan silinmeden bence kesinlikle gitme vaktine parana yazık
pazartesi günü kaldırtacak,267tl tabela vergisiymiş,zaten haciz varken satış da olmuyormuş onu da net öğrendim,teşekkür ederim herkese!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)