S.a arkadaşlar abiler golf 4 1.6 8v SR motor aracıma 17 jant atmayı düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım daha çok yakar arabayı yorar gibisinden şeyler söylüyor sizin görüşleriniz nedir ?
S.a arkadaşlar abiler golf 4 1.6 8v SR motor aracıma 17 jant atmayı düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım daha çok yakar arabayı yorar gibisinden şeyler söylüyor sizin görüşleriniz nedir ?
azev replicası olabilir vossen olabilir bunların ikisi çok yakışıyor ama sadece 17 jant koymak yetmeyecek spor yayda isteyecek
Arabayı yere basınca zaten hızlı gidemeyeceksin her şekil az yakar ama lastik seçerken profil ölçüsünü dikkatli seçmek gerek..
Şuan bunu düşünüyorum sizce nasıl![]()
Seat üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 700 TL Mağazadan satılık sıfır - 134816063
Bence çok kötü
Mercedes jantları bak sen o.z. üretimi olanlar, amg yada alphards çok güzel giderdi.. 18'lik te37 replikaları da güzel olur hatta biraz daha açarsan kesenin ağzını porsche yada bbs de düşünebilirsin..
Ama unutma jant işine giriyorsan hesabın içine yayını spacerını, lastiğini de kat..
edit: inspıreyşın link eklemeyi unutmuşum
https://www.google.com.tr/search?q=s...&tbm=isch&um=1
zevk meselesi ama bence kötü
5x112 demiş ama golf 4 aracında kullandığını söylemiş demekki bijon ölçüsünü bilmiyor, uzun zamandır favorilerimde hem 16 inç hem speedline ben golf 4üm olsa bunu alırdım
Speedline üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 400 TL Sahibinden satılık ikinci el - 67776512
o jant aracın güzelligini kapatır , 16 inc speedline de güzel ancak golfe 16inc cok kücük kalıyo 17den aşağısı kurtarmıyo
mercedes alphards cok güzel olur diye dusunuyorum tabi ki jant lastik kuru kuruya olmaz illaki yay ve ya coilover la tamamlamalısın![]()
Volkswagen TDİ Power
vossenli golf , bizim mahallenın aracı http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...88788974_n.jpg
XXR 527
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
o kadar basık olmazsa xxr çok kötü duracaktır o golf airli dikkatinizi çekerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)