Babamın arabasını değiştireceğiz. Sürekli şehirdışı ve toprak, çakıl, düzlük, tepe yol yapıyor. Az yakan, ikinci elde 45-60 bin arası hyundai, kia, sangyong harici tavsiyeleriniz nelerdir?
Pick-up düşünmüyoruz.
Edit: Dizel, otomatik![]()
Babamın arabasını değiştireceğiz. Sürekli şehirdışı ve toprak, çakıl, düzlük, tepe yol yapıyor. Az yakan, ikinci elde 45-60 bin arası hyundai, kia, sangyong harici tavsiyeleriniz nelerdir?
Pick-up düşünmüyoruz.
Edit: Dizel, otomatik![]()
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
2007-2008 model jeep compass ya da patriotlar 55 bin TL civarına bulunabilir. Ortalama yakıt tüketimleri karışık 7 LT civarında araştırdığım kadarıyla. Ben de ilgileniyorum.
Benim aklıma direkt renegade geliyor...
Connecting site...
İkinci el bmw x3 olabilir..
Mitsubishi Pajero-Nissan Pathfinder ve X-Trail Dizel-Otomatik Suv'ları o fiyat aralığında bulabilirsiniz.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Rakamı biraz yukarı çektik düşük km Nissan Qashqai 2.0 bakıyoruz. Etrafta yazan yakıtı gayet iyi görünüyor. Kullanan yada düşüncesi olan varmı?
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
babam bu ara renault koleos kullanıyor bende çok kullandım yakışı gidişi güzel konforlu,qashqai ile aynı motor var diye biliyorum 2.0 turbo dizel 7.5-8.0 yakıt ş.içi aşağı yukarı bakılabilir bence
o fiyat aralığında dizel vede otomatik hakiki Mid size suv araç arıyorsan vede hyundai kia ssyaong çıkarırsan alıcağın ne alırsan al ölü masraflı araçlar olucakdır buna xtrail 2.0 dci da dahil..
Bahsettiğim gerçek Mid size suv'lar yani hakiki arazi araçları..
Eğerki cross over ,cross country tarzı yarı suv yarı şehir içi yüksek araç tipi araçlara bakıyorsan compact suv yada mini suv tarzı x3,Qashqai,antara,captiva,koleos gibi onlarda zaten tam hakiki suv değiller..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ne kadar yaktığı hakkında fikrim yok ama Freelander olabilir mi ? Connecting site...
Bizde ix35 vardı yakıttın çok memnunduk ben olsam ix35 alırdım kesinlikle pathfinder renegade gibi araçlar az yakmaz !
DR.ECU
Oto Metin Garage
bir tane forester alınır işinin ehli yerde lpg takılır hem ekonomi yapılır hemde arazide keçi gibi kullanılır.
honda hrv 1.6 akılllı 4x4
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)