User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Bebek arabası seçimine bir yardım :)

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bebe Confort Loola Up modelide fiyatına göre oldukça iyi etraftan araştırmalarımız ve tavsiyeler sonucunda aldık. takım olarak anakucagı falanda ayrıca alınabiliyor. katlama ve taşıma basit ve rahat. gerçi daha teoride test ettik sadece. Jr gelmesine daha 1 ayımız var

ana kucağı ve aynı zamanda oto koltuğu
    Bebe Confort Gr0+ Creatis Fix

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2. el aldım puhahahhaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zorlu avm ye gittik bebek arabası bakmak için öylesine, eski kasa şahin parası istediler, puseti ayrı arabası ayrı paraymış, gittim saraçhaneye kaliteli uygun birşey aldım, imkanı olan gidip baksın envayi çeşit malzeme var, üstelik piyasadan çok daha uygun fiyatlara. Alt tarafı bebek arabası bu kadar dallandırıp budaklandırmamak lazım, ha benim param çok veririm diyosanızda o da sizin bileceğiniz iş.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir güncelde benden gelsin. wollex hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar? bir jr. de biz bekliyoruz.

Wollex New York Brooklyn 2014 Model Seyahat Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

BORKED

ersandeniz
    Misafir
    hortlatayım konuyu, görevim gereği şehir dışına çok çıkıyorum, eşim rahat kullanacağı, hafif,kolay katlanıp açılan ama sağlam bir şey alalım diye düşünüyorum, 1000 lirayı geçmek mantıklı gelmiyor, aşağıdaki 3 ürüne yoğunlaştım, eğer temiz bulursam 2.el de düşünüyorum, farklı önerisi olan var mıdır, aşağıdaki ürünleri kullanan var mıdır? Teşekkürler
    Quinny Zapp Xtra 3 Tekerlekli Bebek Arabası Red RevoLution - ebebek.com
    Tfk Buggster S Üç Tekerlekli Bebek Arabası Kırmızı 599 TL Sanalpazar.com'da 15401002
    Kraft Twist Bebek Arabası (yağmurluklu) - Turuncu 20751026 - n11.com

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi hemde yeni almış olmamdan dolayı bende bir yorum yapayım. Alacağınız araba ne olursa olsun eşinizin rahatlıkla katlayabileceği, az yer kaplayan ve hafif olmalı. Tekerleklerin büyüklüğü çok önemli. Havalı tekerlerde lastik inmesi falan olabiliyor gereksiz yere uğraş veriyorsunuz. Katlama kolaylığıda önemli. Elli tane düğmeye basıp binbir hareketle katlamak yerine tek hareketle basitce katlanmalı. Kılıflar sökülebilmeli. ***** bebek kusuyor sürekli kirleniyor. Travel tip puseti ayrılabilen olması büyük avantaj. Pusetle birlikte katlanabilmesi aracın daha da büyük avantaj. Bu kıstaslar dahilinde benim tercihim Bebecomfort Elea oldu. Kesinlikle avsiye ederim. 1 aydır kullanıyoruz ( evet bir oğlum oldu ) ve çok memnunuz.

Bu ilerideki normal kullanım hali

Şuan kullandığımız pusetli hali. Puset aynı zamanda araç koltuğu.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde concord neo aldik kullanimi cok rahat ve cok konforlu
    Kolay katlaniyor ( puset cikmadanda katlanabiyor)
    En az yer kaplayanlardan fiyati 1500 tl gibi ana 2. El cok daha uyguna alinabilir

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim gibi adamlar için bebek arabası almakda çok zor ben 1ay araştırdım mağaza mağaza internette forumlarda falan bana göre en mantıklısı chicco liteway plus geldi 5 aydır kullanıyoruz katmalası bagajda katladığı yer açışından çok rahatız

fiyat fayda açısından kesinlikle tavsiye ederim

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısmetse temmuzda benim de bi kızım olacak. daha pek birşey almadık ama herşey ateş pahası napacaz bilmiyorum. işi bitenler hibe etsin yav mağduruz

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8aylik oglan var Benimde. Ben kraft twist modeli kullaniyorum ve mumnunum. Bebegin istediginiz zaman size yada one bakmasi cok onemli o yuzden sabit yonlu bisey almayin. Ana kocagi ile kullanitken twist cok kullanisli ancak az daha buyudugunde diger zimbirtiyla kullanirken araci katladigimda cocugun oldugu kismi nereme naapicam tam bir muamma. Tekrar alicak olsam kesinlikle bebecomfort alirdim. Twist ile ayni ozelliklerde(yon olarak) tek artisi buyudugunde kullanacagi oturdugu yer uzerindeyken katlaniyor ve cok rahat tasiniyor. Stoke vb. Araclar ile siz yaninda yokken esiniz ne kaldirim cikabilir nede bir apartmana girebilir. Hele hele katlayip arabaya koyma isini unutun. Bebecomfort un 1000tl olan bir modelini tavsiye ederim. Joker magazalarinda bulabilirsiniz
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibi hemde yeni almış olmamdan dolayı bende bir yorum yapayım. Alacağınız araba ne olursa olsun eşinizin rahatlıkla katlayabileceği, az yer kaplayan ve hafif olmalı. Tekerleklerin büyüklüğü çok önemli. Havalı tekerlerde lastik inmesi falan olabiliyor gereksiz yere uğraş veriyorsunuz. Katlama kolaylığıda önemli. Elli tane düğmeye basıp binbir hareketle katlamak yerine tek hareketle basitce katlanmalı. Kılıflar sökülebilmeli. ***** bebek kusuyor sürekli kirleniyor. Travel tip puseti ayrılabilen olması büyük avantaj. Pusetle birlikte katlanabilmesi aracın daha da büyük avantaj. Bu kıstaslar dahilinde benim tercihim Bebecomfort Elea oldu. Kesinlikle avsiye ederim. 1 aydır kullanıyoruz ( evet bir oğlum oldu ) ve çok memnunuz.

Dediğim aracı almışsın. Sevindim gerçekten. faydam dokunduysa ne mutlu. gerçekten çok kullanışlı kaç tane arkadaşıma aldırttım hepsi teşekkür ediyor. Özellikle pusetten sonraki dönem çok kullanışlı.

Allah Analı Babalı büyütsün buarada...
    Fusion35 ------> OnurD.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)