Arkadaslar
300c hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim motor performans yakit kronik arizalari vs hakkinda iyi ve kotu yorumlarinizi bekliyorum
Bakilan benzinli modeli
Arkadaslar
300c hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim motor performans yakit kronik arizalari vs hakkinda iyi ve kotu yorumlarinizi bekliyorum
Bakilan benzinli modeli
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
2.7 benzini modeli vardı bende kasasının ihtişamı dışında tavsiye edebileceğim bir araba değil. motor olarak gereksiz yere yakıyor. performansı tatminkar eğil insan daha iyisini bekliyor. ayrıca ön cam çok dik ve görüş kısıtlı kısacası sevememiştim benama dikkat çekici...
Benim biraderde dizeli vardı.Bir kaç kez bindim ist-bodrum yolda yaptık ben hiç sevemedim.süspansiyon çok fazla yumuşak ve yol tutuş bence konforlu ama zayıf.çok fazla yatıyor sağa sola.frenler yavaş giderken iyi ama performance lı kullanımda berbat.otoban kullanımnda ise yastığın üzerinde gidiyor gibisiniz ve hiç güven verici değil.bence gereksiz bir araç.paranıza yazık.gaza basmasanız bile 9.5 lt altına inmiyor.çok savurgan.şanzuman 4 ileri ve kamyon şanzumanı gibi.saçma sapan bir araç dış görüntüsüde artık demode diyebilirim.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Geçen servise hal hatır sormak için uğradım.Makyajlı bir 300C vardı kaza yapmış kaporta aksamı düzeltilmiş ve 1 aydır amerika'dan tampon bekliyorduYetkili servis dahil hiçbiryerde bulamamışlar.
Özellikle 2009 sonrası makyajlıların acayip parça sıkıntısı varmış,mutlaka göz önünde bulundurulması gerek.Hoş makyajsızlarında öyle bmw,mercedes gibi derya deniz parça alternatifi olmaz ya.Kısaca dış görünüş olarak rüyalarınıza filan girmiyosa alınacak bir araba değil.İç tasarım ve malzeme kalitesi vasatın altında zaten.2.7 benzinli model 190hp üzerindeki 90 yılından kalma şanzımanla ş.içi 17-18 litreden aşşağı yakmazsın.Dizel motorda aynı şekilde savurgan,şanzıman sebebiyle..Özetle alınacak bir araba değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)