Selam abilerim kardeslerim, Hacettepe Universitesi Maden Muhendisligine yerlestim asagida yazilanlari uzun da olsa okuyup yardimci olursaniz cok makbule gecer.
Ayni bolumde okuyanlar varsa da tanismak, danismak isterim.
Baslikta ozellikle Ankara kelimesini buyuk yazdim Ankarali forumdaslarin dikkatini ceksin diye. (Yoksa Hacettepe'nin Ankara'da oldugunu herkes biliyo.)
Benim ricam bilen abilerin asagida yazdigim konularda bana yardimci olmasi.
Daha once lise1 ve lise2'yi Incek'teki A.Ulusoy Koleji'nde okudum.
O yuzden Ankara'da bikac yeri biliyorum. (Kizilay-Balgat-Dikmen-Gazi Mah.-ASTi ve bazi alisveris merkezleri gibi)
Simdi bikac sorum var yardiminiza ihtiyacim var;
1- Beytepe kampusu tam olarak nerde? (Lutfen yukarda bahsettigim yerlere gore konum belirtirseniz anlamam daha kolay olur.)
2-Ulasim olarak ogrendigime gore surekli EGO ve minibus varmis ama bununla ilgili merak ettigim birsey var, hangi metro/Ankaray duragina yakindir ya da yakininda metro/Ankaray duragi var mi?
3-Bu kampuste ya da Sihhiye kampusunde olan abilerimiz varsa onlara sorum; konukevlerinde kalinir mi? Aman cok kotu sakin kalma falan diye bi fikri/tavsiyesi olan bi abimiz var mi? (Ilk tercihim ev tutmak ama bu konu hakkinda da bilgi sahibi olayim istedim.)
4-Kampuse yakin ev tutulcak (tek basima kalicam) olsa 1+1 veya 2+1 (kirasi ortalama 400-750 olan) nerden hangi semtten tutulmali? Neden?
5-Bolum tamamen ingilizce mi yoksa %30 ingilizce mi ona dair kesin bilgiye ulasamadim, okulu aradim herkes birbirine aktariyo bisey ogrenemedim oradan da. (Full ingilizce olmasi sorun degil ingilizcem iyi ama hazirligi atlamam lazim o konuda endiseliyim sinavi kaziksa diye.)
Yine aklima gelen baska birseyler olursa onlari da (sabriniz zorlamicak cercevede) sorarim.
![]()