User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Samsung UE 40ES6340 Led Tv Oyun Modu Sorunu ?

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Samsung UE 40ES6340 Led Tv Oyun Modu Sorunu ?

Arkadaşlar samsung led tv yi yeni aldım fakat ürünü karıştırıpta öğrenme şansım olmadı burada da samsung kullanıcıları olabileceğini düşünürekten konuyu açtım,dün gece ps3 taktım tv ye oynamaya da başladım fakat ekran rengi çok mat geldi bana aradım oyun modunu bulamadım oyun modu varmıdır yoksa benmi bulamadım?,Ayrıca oyunlarda saniyelikte olsa takılmalar oluyor bunların nedeni ekran ayarları olabileceğini düşündüm tv den veya ps3 ten kaynaklanan bir sorun olabileceğini düşünmüyorum ama genede sizede bir sormak istiyorum bu sorun neden olur ?şimdiden teşekkürler..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    oyun modu universal ayardir,kendi ayarini kisisellestirmen en mantiklisi*oyundan oyuna degistirirsin eger net goruntu istiyosan*
    arka plan koyulugu pes oynarken +1 ise araba yarisi oynarken pist detayi icin 0 yaparsin mesela,*gibi*

anlik donmalar ekrandan olmaz,ps3unde sorun vardir.En basit cozum hdmi`dan pcni bagla tv ye ac bitane film ,onda da donuyosa o zamanda bilgisayardandir
    - K -

________
    Dr.Ecu

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Menü > Görüntü > Resim Modu içerisinde hazır biçimde dinamik, standart, doğal ve film olarak ayarlar mevcut. Aralarında en göz yormayanı film.

Ekran rengi mat gibi geldi demişsin;

Menü > Görüntü > Resim Seçenekleri > LED Motion Plus Açık konumda ise ışık azalıyor. Kapalı konumda daha canlı izleyebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyun modu universal ayardir,kendi ayarini kisisellestirmen en mantiklisi*oyundan oyuna degistirirsin eger net goruntu istiyosan*
    arka plan koyulugu pes oynarken +1 ise araba yarisi oynarken pist detayi icin 0 yaparsin mesela,*gibi*

anlik donmalar ekrandan olmaz,ps3unde sorun vardir.En basit cozum hdmi`dan pcni bagla tv ye ac bitane film ,onda da donuyosa o zamanda bilgisayardandir
    Ben oyun olarak pes i denedim hocam onda donmalar oldu,hdmi kablosunu kaliteli aldık tv den kaynaklancagını sanmıyorum cunku aynı sekılde arkadasın LG led tv ye taktıgımızda onda takılma olmuyor neden öyle oldugunu çözemedım sızın dedıgınız sekılde pc uzerınden deneyecegım..

Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Menü > Görüntü > Resim Modu içerisinde hazır biçimde dinamik, standart, doğal ve film olarak ayarlar mevcut. Aralarında en göz yormayanı film.

Ekran rengi mat gibi geldi demişsin;

Menü > Görüntü > Resim Seçenekleri > LED Motion Plus Açık konumda ise ışık azalıyor. Kapalı konumda daha canlı izleyebilirsiniz.
    Evet hocam şimdi bakarken gördüm dinamikte daha canlı oldu ama baya göz yoruyor oyundayken flim modunamı almalıyım sizce ?

Ekran renginede şimdi bakacağım menüden çok teşekkür ederim takıldıgım bır yer olursa tekrardan sorarım

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pesteki görüntü bozulmaları ve kaymaları tv den kaynaklanıyor. Benim TV im de de aynı şey oluyordu oyun biraz hızlanınca ve bir süre sonra. HZ olayıyla ilgili sanırım bu , 100 Hz tv lerde olmuyor o problem.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet hocam şimdi bakarken gördüm dinamikte daha canlı oldu ama baya göz yoruyor oyundayken flim modunamı almalıyım sizce ?

Ekran renginede şimdi bakacağım menüden çok teşekkür ederim takıldıgım bır yer olursa tekrardan sorarım
    Bence izlemesi en rahatı, yormayanı film modu. Ayrıca LED Motion ı da kapalı konuma getirirsen yeterince canlı ve rahat izleyebilirsin.

Tabi istersen custom olarak kendine göre de ayar yapabilirsin.

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim 2 arkadasımdada takılma vardı ps3 oynarken ne zamanki TV'yi oyun moduna aldık geçti. Biraz menuyu karıştırmak lazım menude bir yerde olması lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pesteki görüntü bozulmaları ve kaymaları tv den kaynaklanıyor. Benim TV im de de aynı şey oluyordu oyun biraz hızlanınca ve bir süre sonra. HZ olayıyla ilgili sanırım bu , 100 Hz tv lerde olmuyor o problem.
    Bendeki 200 hz hocam sanırım çözümü yok herhalde bu şekilde kabullenicez galiba..

Bence izlemesi en rahatı, yormayanı film modu. Ayrıca LED Motion ı da kapalı konuma getirirsen yeterince canlı ve rahat izleyebilirsin.

Tabi istersen custom olarak kendine göre de ayar yapabilirsin.
    Ben izlemekten ziyade pes oynarken bu modları kullansam nasıl olur onu merak ediyorum keyif verir mi sence ?

Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 2 arkadasımdada takılma vardı ps3 oynarken ne zamanki TV'yi oyun moduna aldık geçti. Biraz menuyu karıştırmak lazım menude bir yerde olması lazım.
    Menüde oyun modu göremedik biz hocam bizim tvde yok sanırım eğer tam olarak yerini biliyorsanız söyleyin tekrardan bakayım derdime çare olabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben izlemekten ziyade pes oynarken bu modları kullansam nasıl olur onu merak ediyorum keyif verir mi sence ?

Menüde oyun modu göremedik biz hocam bizim tvde yok sanırım eğer tam olarak yerini biliyorsanız söyleyin tekrardan bakayım derdime çare olabilirsin
    Pes mes merakım olmadığından tahmin edemiyorum.

Bende 40es5500 var kurcalıcam şimdi oyun modu varmı diye.

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nette baktım şimdi.

Menü->Sistem->Genel->Oyun modu olarak yazıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Menü > Sistem > Genel > Oyun Modu - Kapalı/Açık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pes mes merakım olmadığından tahmin edemiyorum.

Bende 40es5500 var kurcalıcam şimdi oyun modu varmı diye.
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nette baktım şimdi.

Menü->Sistem->Genel->Oyun modu olarak yazıyor.
    Menü > Sistem > Genel > Oyun Modu - Kapalı/Açık
    Bende nete baktım bulamamıştım fakat şimdi sizler bulmuşunuz hemen bakıyorum oyun moduna umarım değişiklikler olur

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam 6340 modelin den memnun musunuz dahili wi-fi si dahili HD uydu alıcısı ? Şu anda 55es6340 2900 tl teknosa da ve 200 tl hediye çeki veriyor fiyat bana uygun geldi ama 6340 sizce hak ediyor mu bu parayı yoksa gidip bi 46es7000 almak mı mantıklı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam 6340 modelin den memnun musunuz dahili wi-fi si dahili HD uydu alıcısı ? Şu anda 55es6340 2900 tl teknosa da ve 200 tl hediye çeki veriyor fiyat bana uygun geldi ama 6340 sizce hak ediyor mu bu parayı yoksa gidip bi 46es7000 almak mı mantıklı olur

46 inç 6340 kullanıyorum,bence hak ediyor.

55 inç e de sanıyorum arkadaşa tv alırken denk gelmiş ve beğenmiştik fakat yeni seri istediği için elemiştik.

Her hangi bir mağaza da canlı olarak 2 sine de bakarsanız işiniz kolaylaşır gibime geliyor.
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ahahahahahaha koptum bunu okurken

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 46es7000 kullanıyorum aradığın tüm özellikleri bulabileceğin ve acaba bunu çalıştırırmı diye aklına soru bile getirmeyecek bir smart tv. tek gereksiz bulduğum özelliği kullanıma kapattığım sesle ve elle komut olayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 46es7000 kullanıyorum aradığın tüm özellikleri bulabileceğin ve acaba bunu çalıştırırmı diye aklına soru bile getirmeyecek bir smart tv. tek gereksiz bulduğum özelliği kullanıma kapattığım sesle ve elle komut olayı.
    Tavsiye ederim gerekli tüm özellikler mevcut zaten arkadasşta açıklamış sana tavsiye ederim alabilirisn

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps3 en fazla 100 hz e kadar çıkıyor hertzle alakası olacağını sanmıyorum.

DarkSky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    46es6340 aldım birkaçgün önce, daha kurulumun yapmadım kenarda yatıyor.Ps3 üm ve ben konuyu dikkatle takip ediyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)