çelik yelek vardı onlarda kesin,polat iskenderin çıkcağını biliyordu bişey düşünmüştür gibi,bu akşam çıkmasında ne zaman çıkarsa çıksın demişti çünkü..
Printable View
Sacmaydı acıkcası, sen kac bölüm adamı arayacaksın, buldugunda da 2 ihtiyarın sözüyle bırakacaksın :)
Savcı iyiydi ama :D
fena deildi, gelecek sezon actıon bölümler var.
Bu bölüm o kdr heyecanlı bitmedi ya!Ben daha aksiyonla biter diodum.Walla savcı sıkıydı,ama sırada şimdi o war bence İskender onu aldırtıcak.
Bu arada Erhanlar ölmicek görürsünüz,ardanında dedii gibi çelik yelek wardı hepsinde.Polat bu İskendere pis dalacakya hayırlısı!
Bilmem kaç bölüm ara adamı bul eline geçir güsel bi organizasyonla sonrada hemen sorgulayıp bırak.Nasıl iş bu anlamadım :S
Savcı ya helal olsun ama tek bomba oydu dün gece.Vadi nin Türkiye gerçeklerini yansıttığını göz önüne alırsak vay halimize diyorum.Azılı bir katil yakalanıyor ve bırakılıyor büyük güçlerin devreye girmesiyle.
İskender bu gidişle iktidara geçer :D
çokta heyecanlı bitmedi bence pek keyif alamadım bu sefer, belkide final diye :D
muro başkandan söz eden yok, bu alemde tek başkan oda muro başkan. muahahahahaha
İlginç final walla...
walla erhan pürmüz nevzat üçlüsünde çelik yelek yoktu gibi ama ? kan çıktı adamlardan. gerçi bilmiom hazırlıklı da olabilirler..
daha izlemedim bölümü yaw indirdim gece ama izlemedim daha :D şöle bi spoiler olayı ileri sardım sonuna baktım :D:D
Ben polatın yerinde olsam işe ihtiyarlardan başlarım şerefsizler hem adamı serbest bırakılacagını biliorlar hemde adamı korumuyorlar. Savcıya gelince saglam adamdı goruceksiniz bence iskenderde ihtiyarların adamı ;)
sizce iskender şu anda türkiye de kimi oynuyor???
veli küçüğe göndermede...
polat alemdarın anlatımlarıda bugünkü hükümeti peki bi över gibiydi..
anlamadım...
iskenderi seçip polatı bitirseler ya :)
doğru yakalamıssın. sanki ülkücüler her işi yapar herkesin güdümüne girebilir, ilişkiye girebilir hatta terör örgütü pkk yı kurabilir ve işlerinde kurabilir miş gibi bir senaryoya çevrildi bu dizi. lanet ederek seyrettim. senaryoyu değiştirmek için tüm senarist ekip,
danışma kurulu ve yönetmen gibi kadroları zaten değiştirilmişti. acaba bu senaryo kaç paraya satılıp bu hale geldi, gerçekten merak ediyorum......
valla bitek SAVCI+10 gersi yalandı.MURO ya hll olsun unutmamak lazım.polat efsanesi bitsin yeni yüzler bekliyoruz.abisi yönetmen ya oda olmaz.finale yakışmadı.iskender işi tuttu diye böyle devam edecek gibi.nalet olsun içimizdeki bu kurtlar vadisi sevgisine:Dgenede izlemeye devam ediceğiz.