User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: VW Touareg 3.2 V6 Ne Dersiniz?

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VW Touareg 3.2 V6 Ne Dersiniz?

Uzun zamandir bu jipi inceliyorum. İçi fena derecede hoşuma gidiyor. Oldukça kaliteli ve güzel. Dis gorunumu sade ama heybetli. Motor gucu 220 beygir civarinda ve benim icin hayli hayli yeterli.

Şu anda Grand Cherokee 2.7 CRD 2003 model jipim var ve avda cok isimi gordu. Cok sert offroad yapmiyoruz avda ama camur kar dere tepe gidiyoruz. Jipime baya alt takim masrafi yaptim ama artik biraz daha luks guclu bir jipe gecicem. Bu Touaregler dehset derecede hosuma gidiyor ve ilgimi cekiyor. Dusundugum model 2004-2005 yaklasik 100 bin km civari. Fiyatlari da baya makul. Hem ava daga bayira kullanmak hem de ara ara sehir icinde ise guce kullanmak istiyorum. İs icin kullandigim baska arabam var ama bunu da kullanirim.

Hic kullanan binen tecrube eden var midir? Arazi kabiliyetinin baya iyi oldugunu yurtdisi forumlarda okudum. Youtube da ciddi videolari var. Beni Tek dusunduren ikinci elinin baya zayif oldugunu duydum nekadar dogrudur bilemedim.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkıncı el bekle babam bekle olur benden soylemesı

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci el bekletir ama paranın karşılıgı modellerden biridir ,arazi de safkan bir off road performansı beklemek tabi ki hayalperestlik olur
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi de neden? Makina cok iyi. Anlamadim bukadar kotu ikinci ele neden olan sey nedir.

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunlarından çok bahseden oldu abi, bilmiş gibi yorum yapmak istemedim ama. Eskiden konusu vardı dilersen linki vereyim bakıver

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html
    .

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasası çok zayıf bir araba , parça fiyatları da can sıkıcı boyutlarda. Aşağıda ki link komşumun arabası 1-1.5 aydır satılık sanırım ama ne gelen var ne giden.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17342207/detay

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi ( 997TT ) bi ara detaylica yazmisti . Aklimda kalan ciddi sorunlu oldugu. Gorurse kendisi yazar zaten.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanan bir tanıdık aşırı yaktığını söylemişti..Bunun haricinde memnun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abi ( 997TT ) bi ara detaylica yazmisti . Aklimda kalan ciddi sorunlu oldugu. Gorurse kendisi yazar zaten.
    Şimdi okudum Muratin yorumlarini. Ve malesef buz gibi sogudum aletten. Hatta direk resmin ustune kusasim var

Şaka bi yana anlaşilanben benim Cherokee' nin yeni kasasina bakicam. Aralarinda gidip geliyordum bu Touareglerin fiyatlari cezbediyordu ama demekki dünya güzeli Bülent Ersoy nenemizin de dediği gibi haykımızın varmış bi bildigi

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haha hatırladım ben de şimdi.

Körük sorunlu, klima hortumu patlar, şu olmazsa olmaz, bundan iki tane al, nolur nolmaz , bunu bağlasan durmaz falan
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora abi ben kısa süre bu araçtan kullandım, aldığım ilk haftasında difrensiyal kilidi arızası yaşadım, yolda giderken yeğenim düğmeleri kurcalarken kilitlendi ve açılmadı. Serviste şaft vs değişti. Bakım fiyatları inanılmaz yüksek,tabi servise gitmezsen bu durum değişebilir. Ayrıca inanılmaz ağır bir araç v10 tdi hariç hepsi tam ağır vasıta. Tabi bunun sonucunda yakıt tüketimi 10-11lt civarıydı (dizel). Hele kalkışları adamı öldürüyordu, kalkana kadar ışıklarda selektör atanlar bile oluyordu. Bir kerede kia ceratoya kafa tutayım dedim, ona dahi gücü yetmedi Abarttığımı düşünenler olabilir ama bu anlattıklarım 35-40günlük tourag maceramdır

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz babamın aracını almadan önce düşünüyorduk bu aracı. 10 litreye kadar inen bir yakıtı var bu hacimde bu ağırlıkta bir araba için bence tüketimi çok iyi.Çok heybetli sert bir yapısı var.İç mekan zariflikten biraz uzak özellikle klima derecelerinin olduğu yer sanki körler için tasarlanmış alın size 21 derece der gibi. ama hızlanması mükemmel yüksek gücü torkuna DSG de eklenince 2.5 tonluk bir arabayla alakası yok.Ben çok beğenmiştim fakat baktığımız araç fazla hasarlı çıktı vazgeçtik.Temizini bulursanız parasının hakkını verecek bir araba olduğunu düşünüyorum.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.2 ama 4.4 x5 ten fazla yakıyo.. bi de vergi dezavantajı var model yüksek hacim yüksek.. bu sebeplerden vazgeçmiştik biz..

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz babamın aracını almadan önce düşünüyorduk bu aracı. 10 litreye kadar inen bir yakıtı var bu hacimde bu ağırlıkta bir araba için bence tüketimi çok iyi.Çok heybetli sert bir yapısı var.İç mekan zariflikten biraz uzak özellikle klima derecelerinin olduğu yer sanki körler için tasarlanmış alın size 21 derece der gibi. ama hızlanması mükemmel yüksek gücü torkuna DSG de eklenince 2.5 tonluk bir arabayla alakası yok.Ben çok beğenmiştim fakat baktığımız araç fazla hasarlı çıktı vazgeçtik.Temizini bulursanız parasının hakkını verecek bir araba olduğunu düşünüyorum.
    Bu aracın 10lt yakmasına imkan yok... Bende 2.5 tdi'nı alıcaktm arkadaşımdan üzerime almadan aracı 2 hafta bende kaldı... 1 kere aydına gittim abartmıyorm 80 km sabit hız cc giderken bile 10LT görmedim yol bilgisayarında... Benim arkadaşda 1 kere araıye sokmustu arabayı şaft felan eline almıştı... Bence akıl karı bir araba değil... Yedek parçalarıda hiç ucuz değil...
    Everyday I ** Çapulling!!!

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi okudum Muratin yorumlarini. Ve malesef buz gibi sogudum aletten. Hatta direk resmin ustune kusasim var

Şaka bi yana anlaşilanben benim Cherokee' nin yeni kasasina bakicam. Aralarinda gidip geliyordum bu Touareglerin fiyatlari cezbediyordu ama demekki dünya güzeli Bülent Ersoy nenemizin de dediği gibi haykımızın varmış bi bildigi
    Gc nin yeni kasasından kastiniz 2005 te başlayan kasa ise bence sizi hiç tatmin etmez. 4.7 2001 model sahibiydim 2005 model gc yide bir arkadaşımda test etme şansım oldu. Yeni kasa avrupai bir araç olmuş amerikan gibi hissettirmiyor (kullanım keyfi olarak) normalde amerikanlarin ic mekan kalitesi çok yuksek değil ama buna rağmen suan kullandığınız gc yeni kasasindan daha kaliteli.

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora abidik gübidik arabalara bakıon yine sen git undai santafe al yine
    toureg tam bir baş belasıdır aman ha uzak dur hacı abi..
    hani bi arabanın heryeri nasıl bozulur dersin ya bu o cinsten!

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzenimde v10 tdi var, 5.0 olan. Enfes alet.
    Fiyat performans çok iyi. Ancak ikinci el çok zayıf.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bora abidik gübidik arabalara bakıon yine sen git undai santafe al yine
    toureg tam bir baş belasıdır aman ha uzak dur hacı abi..
    hani bi arabanın heryeri nasıl bozulur dersin ya bu o cinsten!
    Kanka yok bu şartlarda benim Grand Cherokee' den şaşmam. Acayip memnunum. Sadece ayni kasanin biraz daha dusuk km li olanina bakarim veya benimkinin bakimlarini zaten full yaptim devam ederim. Kışın çok isimizi gordu dagda bayirda biliyosun. Gerci sen nerden bilecen iyice ev tavugu oldun ciktin basima. Seni haftasonlari full ava goturmek icin 1 ay oncesinden 6 adet biometrik resim cektirip yengen vizesine basvurmamiz gerekiyor.

Teknenin bakimlarini yaptiriyorum az kaldi. Bari yarim saatligine izin alda haftasonlari ben dalip balik vururken sen de ayagini suya sokar serinlersin huahshxushddbhMamshdbdhdyxnsyeuejxmahsj

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)