e-5'te bu kurallara uyan eden görmüyorum ki, herkes 100-150 ile gidiyor. mantıksızlık.
fakat, ataköy-florya arasındaki radarı cok doğru buluyorum. her hafta sahilden 3 kisiyi mezara yolluyorduk diyor adamlar.
Printable View
e-5'te bu kurallara uyan eden görmüyorum ki, herkes 100-150 ile gidiyor. mantıksızlık.
fakat, ataköy-florya arasındaki radarı cok doğru buluyorum. her hafta sahilden 3 kisiyi mezara yolluyorduk diyor adamlar.
Arkadaşlar 78 km hızla e-5 de büyükçekmece gülyapının ordaki tepedeki radar kameralarından 166 tl ceza yemişim şaka gibi çekmiş fotoğraf yollamış 25 mart 2013 de daha bugün geldi dikkatli olun gelmiyor diye basmayın kesiyor şerefsizler nerden götürüceklerini şaşırdılar Allah ıslah etsin gidip yarın yatırıcam bilginiz olsun diye uyarıyorum.
babama selimpaşa e-5 te 70 le giderken 343 tl ceza yollamış oç ler
50 km olmuş galiba orda limit büyükçekmeceden silivriye bisikletle daha çabuk gidersin mına kodumun çocukları ayıptır günahtır 70 le giden adama e-5 te 343 tl cezamı kesilir ya
Sağolasın melih.Ben dikkat eden biriyim başladığından beri hep uyuyorum bak düşün yokuş aşağı eski tatilya önü bilirsiniz beylikdüzü migrosun orası arabayı bırak zaten 120 ye çıkıyor paso frenle iniyoruz 78 den 166 tl koymuşlar Allah bunları ıslah etsin 70 nedir ya bilmem neyin evlatları küfür edicem şimdi ya
120 nedirki ben boşta 150yi görüyorum o yolda :) Ama bundan beri ordan bile 70i geçmiyorum inerken. Daha dün gece 1.30da geçtim 70le bile değil 65 falandı :) Zaten cruise kontrol 70 ayarlıyorum öyle gidiyorum. Birşeyler yapmamız gerekiyor bununla ilgili. Selimpaşada 50 km radarı nedir Allah aşkına ya.
Hic yurtdisinda araba kullandiniz mi? Hele amerikada filan?
Avrupada koy iclerinde hic 30 km ile seyahat ettiniz mi?
Olmasi gereken bu arkadaslar, kurallar sus icin degildir, iki uc yil icinde birak rolling yapmayi , 80 le gidemeyecegiz belki yollarda.
Bu,bence gelismislik gostergesidir, aciticak ama alisicaz. EDS gibi, var mi EDS olan yerde emniyeten gidicek delikanli?
hız sınırına tamam deriz, bence sorun yok. 70 ise 70'tir. 70'lede gidilmesi lazım.
-yerli yersiz zamanda, ceza kesilirse sorun var demektir.
-E-5'in tümünde 70 diye sınır koy olsun bitsin.
-yada bir gün ceza kesip bir gün kesmemezlik yapma.
-Avrupa'da hız sınırını bırakın, eminiyet kemeri takılmadağı için ceza kesiyorlar. Hız sınırına uymak da yetmiyor :)
Bu arada plakayı çıkartan arkadaşlar. Özellikle dikkat ettim kamera olan direklerde yolun ters istikametine de bakan kamera var. yüksek hızdan sonra bir de plakasız gezmekten ceza yemeyin.
Sayın Abilerim Klasik olacak ama konuları aktif olarak okuyorum ve forumu takip ediyorum bilgilendirmek amaçlı yazıyorum kimi abimiz aktif kimisi aktif değil demiş radarlar ancak şuan şirketimizin kiraladığı yaklaşık 15 araç var 3 tanesine ceza geldi ve 70 km sınırı cezası Hız sınırları 82 / 85 / 86 166 TL olarak Bilgilerinize.
Buyukcekmece - silivri arasi hiz limiti e-5'te 50 km/h ye dusurulmustur. 50km /h yi %30 oraninda aşarsaniz ( buda ; 65 km ve uzeri ) 343 TL idari para cezasina carptirilirsiniz demek. Benim gibi o tarafta isi olan ve kumburgazda yazliklari olan arkadaslar dikkat ! Ben yedim 343 tl en azindan sizler dikkatli olun.
Bu ne saçmalık Silivri'ye 50'yle mi gideceğiz?