User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mercedes Benz A150 Avantgarde veya Elegance

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mercedes Benz A150 Avantgarde veya Elegance

merhaba,

arkadaşlar konuyu arattım forumda ama konu biraz eski olduğu için hortlatmıyım dedim bi abimize alacaz eşi ve kendisi kullanacak yakıt bakım kullanım nasıldır bir ayda en fazla 400 km falan yapacaklar kronik sorunları falan varmıdır şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    model yılı olarak nedir yada hangi kasa düşünülüyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde 2005 modeli var. eğer düşünürseniz uygun fiyata vereceğiz. kronik sorunu yoktur. oturma pozisyonu yüksektir. sürüş hissi yumuşaktır ve konforludur. içi göründüğünden oldukça geniştir. mesela ben1.82 boyundayım şöför koltuğunu en altta ve baya geride kullanırım. buna rağmen benim boyumda birisi arkada dizleri değmeden çok rahat oturabilir.ön torpidosu mercedes c sınıfını pek aratmaz. malzeme kalitesi yüksektir. yakıt olarakta üzmez.
    SEAT SPORT

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 avantgarde a150 coupe'sini kullandım en dolulardan birisiydi benimkisi.Yakıt iyidir acaip geniştir inanamazsınız, malzeme kalitesi çok iyidir.Oturma pozisyonu olarak yüksekte oturursunuz görüş açıları felan sorunsuz.Otomatik alırsanız biraz hantal gelebilir birde katlanır sunroof'lu olanlarına çok dikkat etmek gerekir kronik sorunu sunroof'tur.6 ay kadar kullandım ve internette(türkiye için) pek bilgi yok hakkında.Merak ettiklerinizi sorarsanız daha detaylı bilgiler verebilirim.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slalom testlerde devrildiğinden bahsediliyordu A serilerinin.Esp yok mu bunlarda?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onlar eski a serileri. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...VkbRKxBPh1N7Zg

Geyik testinde eski ML ve eski A serisinin pek iyi bir imajı yoktur.

srkn16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slalom testlerde devrildiğinden bahsediliyordu A serilerinin.Esp yok mu bunlarda?
    onların çagırılıp iyileştirildiklerini okudugumu anımsıyorum sanki ama emin degilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz kasa 2004 ve öncesi modeller. yani ilk çıkan A serisi. 2005 ve sonrasında bu sıkıntı yok. esp hepsinde standart.
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz kasa 2004 ve öncesi modeller. yani ilk çıkan A serisi. 2005 ve sonrasında bu sıkıntı yok. esp hepsinde standart.
    evet onu bende okumuştum esp ile düzeltiği söyleniyor kasa olarak
    2005 ve 2007 arası düşünyoruz otomatik vites olacak sebebi bayanda kullanacak olması aracı yakıt olarak tüp kullanılmayacak sadece benzın olacak yuzden ortalamaları nasıldır alacagımız abi benzın durumuna bıraz taktı acıkcası cam tavan olanların kronik problemı nedir tam olarak bilgi vere bilirseniz şimdiden teşekkürler

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yildizdan pisman olmazsiniz A serileri eskiler yol tutus bakimindan biraz yetersiz fakat bayan kullanacaksa cok da problem olacagini sanmiyorum. Etrafimdaki kisilere baktigimda mercedesin genel kronik sorunu duzenli bakim yapildiginda hic ariza cikartmamasi 300-350binde mersolara bindim tas gibiydi gram ses yoktu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yildizdan pisman olmazsiniz A serileri eskiler yol tutus bakimindan biraz yetersiz fakat bayan kullanacaksa cok da problem olacagini sanmiyorum. Etrafimdaki kisilere baktigimda mercedesin genel kronik sorunu duzenli bakim yapildiginda hic ariza cikartmamasi 300-350binde mersolara bindim tas gibiydi gram ses yoktu..
    Katılıyorum harika bir kronik sorunu varmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle 04 ve öncekiler demeyelim de, ilk çıkan parti diyelim bu devrilme olayı için.

otom. hakkında yorum yapmayacağım ama bozulduğundan şikayet eden görmedim,
    manuel vites olarakta gayet iyidir, vites geçişleri de sorunsuz.
    araç ile yarışa katılmayacaklar ise otom. tercih edilebilir, pek olumsuz bir durum yaratmaz.
    benzini bilmiyorum ama dizellerinde kayış yoktur zincir vardır not olsun diye düşeyim.

lamellendach güzel birşey evet ama maalesef bozulduğunda tuzlu olur,sorun yaşayan insanların sayısına ve yaşadıklarına bakınca. bunun için kronik sorun denebilir ve en çok çıkan arıza tırnaklarının kırılması.

oturuş pozisyonu yüksek, yola hakim konumu, kullanımı oldukça iyidir.
    Avantgarde-elegance takılmayın bence bulduğunuzu alın,
    krom ızgara,egzoz ucu,krom kapı çıtaları, kapı renginde ayna ve kapı kolu gibi seçenekler oynuyor sadece.
    avangart-elegance'ın donanımı full diye aldanmayın, classıc'ler bile donanım olarak şaşırtabilir

ölçüleri sınıfında ki bir araç için gayet iyidir, arka koltukların yatması ile çok alan kazanabilirsiniz.
    2004 öncesi kasalar ile arasında her yönden dağlar var, kalite rahatlık genişlik anlamında.

Türkiye'de pek tutulmasada Almanya'da zibil gibidir, aynı smart gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle 04 ve öncekiler demeyelim de, ilk çıkan parti diyelim bu devrilme olayı için.

otom. hakkında yorum yapmayacağım ama bozulduğundan şikayet eden görmedim,
    manuel vites olarakta gayet iyidir, vites geçişleri de sorunsuz.
    araç ile yarışa katılmayacaklar ise otom. tercih edilebilir, pek olumsuz bir durum yaratmaz.
    benzini bilmiyorum ama dizellerinde kayış yoktur zincir vardır not olsun diye düşeyim.

lamellendach güzel birşey evet ama maalesef bozulduğunda tuzlu olur,sorun yaşayan insanların sayısına ve yaşadıklarına bakınca. bunun için kronik sorun denebilir ve en çok çıkan arıza tırnaklarının kırılması.

oturuş pozisyonu yüksek, yola hakim konumu, kullanımı oldukça iyidir.
    Avantgarde-elegance takılmayın bence bulduğunuzu alın,
    krom ızgara,egzoz ucu,krom kapı çıtaları, kapı renginde ayna ve kapı kolu gibi seçenekler oynuyor sadece.
    avangart-elegance'ın donanımı full diye aldanmayın, classıc'ler bile donanım olarak şaşırtabilir

ölçüleri sınıfında ki bir araç için gayet iyidir, arka koltukların yatması ile çok alan kazanabilirsiniz.
    2004 öncesi kasalar ile arasında her yönden dağlar var, kalite rahatlık genişlik anlamında.

Türkiye'de pek tutulmasada Almanya'da zibil gibidir, aynı smart gibi
    aile aracı olarak kullanacaklar hatta bayan kullanacak o yüzden otomatık vites bakıyoruz cevaplar ıcın teşekkürler ama bu tırnakları kırması derken hangı tırnakları kırıyor bir soylersen ayrıca bızım burada nasıl şahinler doğanlar albea lar veya baska markalardan zibil gibi ise oda orada öyle oluyor haklısın yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tırnak derken küçük siyah parçalar.
    bunun esprisi bütün halinde açılan bir sistem değil, parça parça kayarak ve katlanarak açılıyor.
    şikayetlerin çoğu açılmaması, ya da kapatınca tam oturmaması. haliyle oturmayınca su ve gürültü alması.
    sebepler genel olarak tırnaklar, düğme yada motor oluyor.
    aslında sorun lamellendachta ise tamir takımı öyle aman aman pahalı değil ama tamir süresi meşakatli ve gerçekten zaman alan bir işlem.
    komple tavan aşağı iniyor ve almanya için söylüyorum mercedeste bu nedenden tamir ettirmek 3bin euroyu buluyor.
    illa olsun istiyorsanız ciddi anlamda kontrol ederek, ettirerek almanızı tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tırnak derken küçük siyah parçalar.
    bunun esprisi bütün halinde açılan bir sistem değil, parça parça kayarak ve katlanarak açılıyor.
    şikayetlerin çoğu açılmaması, ya da kapatınca tam oturmaması. haliyle oturmayınca su ve gürültü alması.
    sebepler genel olarak tırnaklar, düğme yada motor oluyor.
    aslında sorun lamellendachta ise tamir takımı öyle aman aman pahalı değil ama tamir süresi meşakatli ve gerçekten zaman alan bir işlem.
    komple tavan aşağı iniyor ve almanya için söylüyorum mercedeste bu nedenden tamir ettirmek 3bin euroyu buluyor.
    illa olsun istiyorsanız ciddi anlamda kontrol ederek, ettirerek almanızı tavsiye ederim.
    Abicim aynen dediğin gibi genel olarak tırnak kırılıyor ve komple plastik ve narin parçalardan oluşuyor sunroof. Ben iki kez yaptırdım birinde sunroof un en ön parçası ruzgarlik olarak adlandırılıyor onun ayaklari kırıkti degistirildi bir de arka kizaklardan birisinin tirnagi kırıldı.tamir seti ile komple mekanizma değişiyor parça fiyati ucuz lakin işçilik ***** mercedes te sıkıntılı. Almanya da 3bin euro ort. Burda bin iki bin lira arası oynuyor.Birde ben garantili diye taktiklari parçayı kırdım servis kabul etmedi parça kırıldığı için. Hem diyolarki bu tip sunrooflar mercedes te hep sorun çıkardı hem de garantiye sokmuyor 5 ay önce sıfır taktığı parçayı.
    Türkiye'de elegance paketlerde xenon yok Turci abi birde benim arabam hariç ben hic far yıkama olan görmedim genel olarak avantgarde dolu oluyor abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla cam tavandan vaz gececez belli oldu simdi geriye kaldı yakıtı onuda cozdukmu tamamdır gercekten herkeze yardımlarından dolayı teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtta pek sorun olmaz bence aylık 400 km gayet makul olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı 6.5 ortalama otom.ile az daha fazla olur, ayda 400km birşey değil bence.

@bkaraca, tabiki genelde öyle ama dediğim gibi hepsi de o kadar dolu olmuyor. illa birşeyler eksik kalabiliyor,mesela Classic olan bendeki modelde adam almış işe yarar şeyleri.
    ışık paketi, yağmur sensörü, kararan ayna,koltuk ısıtma,lastik basınç göstergesi,yağ durumunu göstermesi,telefon hazırlıklı cd çalar vs vs.
    hepsi her modelde olmayabiliyor kısaca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir içi ortalama 8-9 litre yakar. bildiğim kadarıyla otomatik biraz daha fazla yakıyor. şehirlerarası 5-6 litrelerde gezinir. bizdekinde sunroof yok ve manuel vites. eğer düşünürseniz özelden mesaj yollayın. fiyat konusunda oldukça yardımcı olurum.
    SEAT SPORT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)