Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne eksozdan men kaldırmak icin gidecekseniz eğer, eksozu degistirmenize gerek kalmadan men kaldırılıyornasıl mı ? bende bundan 3 hafta once merter mc'zedelerdendim. aracım baglandı ve trafıkten men edıldı. dun aracımın son susturucusunu degistirdim bu sabahta Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne menimi kaldırtmaya gittim. memur arkadasa gittim durumu izah ettim eksozdan aracım trafıkten men edıldı, degıstırdım geldim tespit yapılcak dedim. polis memuruda, eksozu degistirdigin yerden yazılı belge, fatura gibi bisey al getir meni kaldırayım dedi. bende araca bakmayacakmısın dıye sordum. hayır bakmayacagım dedi. biraz sasırdım
sonra polise, bunu bilseydim eksozu degistirmeden, yazılı belge alıp gelirdim menide kaldırtırdım dogrumu dıye sorunca evet dedi. simdi yarın eksozcuya gidip fatura yada bi yazılı belge alıcam. bu belgeylede meni kaldırtacagım. hic bir sekilde araca, eksoza falan bakmıyorlar. sadece eksozcudan aldıgın su su plakalı aracın eksozu degıstırılmısdır ucretı budur gıbılerınden olan yazıya bakıyorlar bılgınız olsun. sunu belırteyımde heryer boylemıdır bılmem ama Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü böyle. cunku bir kac arkadasımda burasıyla ılgılı men kaldırma ıslemının boyle yurudugunu soyledı.