Ben benzincilerden alıyorum internete yazınca ilk bu çıktı karşıma kendi siteleri BARGELLO ODUNSU 8 ml DEKORATiF ARAC KOKUSU I Arac Parfumleri I Bargello I
Ben benzincilerden alıyorum internete yazınca ilk bu çıktı karşıma kendi siteleri BARGELLO ODUNSU 8 ml DEKORATiF ARAC KOKUSU I Arac Parfumleri I Bargello I
Zara home’un araç parfümlerini kullanıyorum. Fiyatı pahalı (80tl) ama kalıcılığı yüksek, 6 ay gibi gidiyor. Klima kanalına takılıyor
Geçen hafta sonu arkadaşın evindeydik. Müstakil evi var bahçede barbecu yapıyoruz, 15-20 mt ilerde de araçlar dizili arka arkaya... Masa da bahçede, bütün gece herkes ya acaip güzel bir koku geliyor alla alla nedir bu diye birbirimize sorduk durduk. Sonra fark ettik ki benim hatun gelirken yoldan little trees vanilla almış arabasına asmış... Cam da açık bütün gece taa oradan bize kadar geldi kokusu![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Little trees vanilya kullanıyorum. Hatta kokusu azalanı bagajda boş bi yere koyuyorum, yenisini tekrar asıyorum öne. Her binen araba çok güzel kokuyor diyor.
yıllarca little trees vanilya kullandım ama geçen gün yeni tesadüfen keşfettiğim yöntem şu ; normal çamaşır yumaşatıcı yumoş vaniliya ve ballı olanı koltukları temizlerken kullandım kokusu bayagı hoşuma gitti sanırım bundan sonra bu şekilde devam edeceğim, tüm koltuk ve taban halısını temizledikten sonra yumuşatıcı kullandım şuan aracın için çok hoş kokuyor ne çok yogun ne çok az tam kararında
Çıktığı günden beri Amerikan Little trees ve diğer çeşitleri bitenleri koleksiyon yapıyorum bakalım kaç tane birikecek![]()
90's
bir arkadaşın arabasında koklamış beğenmiştim hediye etmişti. little trees midnight chic
bir denemenizi öneririm.
yıllardır vanilyadan bıkmıştım![]()
Little trees ler kokmuyor artık gevurlar ya3-5 gün anca kokuyor bitiyor. Nerde o eski amerikan bayraklıya sövüldüğü zamanlar
Bi asıyodun 15 gün kokuyodu cıkartsanda arabanın içine siniyordu.
AP Type-R
little treesler gerçek manada bitti artık.Kokularından hala vazgeçemiyorum ama 3 günlük koku içinde 15 lira çok fazla.Areonun bu emoji şeklinde olan kokuları baya kalıcı.Birde her ne kadar kokularını çok beğenmesemde air wickin falan kalorifere konan kokuları uzun gidiyor.Ahh amerikan ahh o bile değişti..![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Little trees bende uzun yıllar kullandım yukarıda da söylendiği gibi kalıcılığı ciddi ölçüde azaldı. Birkaç ay önce otomobil kokularında neden eğlenceli ve bize göre içerikler olmadığı konusunda kafa yordum sonucunda ortaya Dynamo çıktı. Instagram linkini buraya bırakıyorum belki ilgilenen olur benim gibi düşünen. Reklama giriyorsa kusura bakmayın post silinebilir. Login • Instagram
Air Wick mango turunç kullanıyorum. Bardaklık kısmına tam sığıyor. Kalıcılığı güzel. Little trees kaliteyi düşürdü malesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)