User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: e36 Alınır Mı ? Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Vescox
    Misafir

e36 Alınır Mı ? Tavsiyelerinizi Bekliyorum

2013 editi : tavsiyeler için herkese çok teşekkürler, alfa romeo 156 mk1 aldım 98 model yakında fotoğraflarını eklerim

Merhaba değerli forum üyeleri forumda üyeliğim bulunuyordu ancak aktif değildim, ismim sertan istanbul'danım. artık aktif bir şekilde forumda olacağım ve size birşey danışmak istiyorum.

15-16 lira civarında bütçem var ve okula gidip gelmek amacıyla bir araç almak istiyorum. Gözümde 94 model e36 kasa 3 serisi var. 3.16 3.18 farketmez mümkünse tek kapı

Sizin bu konudaki öneri ve tavsiyelerinizi almak istiyorum, önerebileceğiniz araç varsa muhteşem olur.

Hayırlı akşamlar

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütçeni 18lere çıkartıp 96 ve sonrası 318is tavsiye ederim
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayda min 300tl kadar arabaya ayircak butcen yoksa, ki ogrenci butcesiyle ne kadar olur bilemicem, bmw'ye bulasma derim.
    daha modeli yuksek, daha az sorun cikarticak alternatiflere yonelin bence

edit: ornegin
    http://www.techturkey.com/forum/otom...sportline.html

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk kendini tanıtsaydın keşke..

e36 güzel araçtır 318 kullanıyorum gayet memnunum ama şunu söyliyim o fiyatlara alacağın e36nın seni üzmesi ihtimaldir. 15-16 ya alıp eksiklerini toparlamak için yapacağın masrafı bütçene ekleyebilirsen temiz araçlar bulabilirsin

Vescox
    Misafir
    Yorumlar için teşekkürler

Bütçe en son 16 maalesef çok çok 17, her ay 300 masraf etmek gözümü korkuttu tabi ama 16ya temiz bir araç bulunamaz mı ? Ayrıca kendimi tanıtmak için ilk mesajı editliyorum

Mesela şu 2 araç sizce nasıllar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93448819/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91689888/detay

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynı durumda sayılırım.
    16-17 lere baktığım hiçbir e36 içime sinmiyor ama alınıp adam edilebilecek gibi olanlaır favorilerime koyuyorum.

bütçeme göre önümde fazlasıyla seçenek var ama nasıl akrar versme bilemiyorum.
    dizel van fiesta vs kesinlikle almam.

106 alsam quick almam , gtı lar da bmw den az masraf çıkarmaz.
    hondaların fiyatları uçuk ama sonunda hondaya kalıcaz sanırım.

mk1 golf , si , ef vb araçlar diğer seçeneklerim ama emin değilim.

ah 10 lira daha olsa gc8 alsam başka da birşey istemem
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vescox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlar için teşekkürler

Bütçe en son 16 maalesef çok çok 17, her ay 300 masraf etmek gözümü korkuttu tabi ama 16ya temiz bir araç bulunamaz mı ? Ayrıca kendimi tanıtmak için ilk mesajı editliyorum

Mesela şu 2 araç sizce nasıllar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93448819/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91689888/detay
    Yıllardır e36 kullanan biri oalrak kesinlikle tavsiye ederim sürekli masraf diye birşey yok kardeşim aracı nasıl kullandığın diye birşey var bmw gibi kullanırsan orda yanlim burda kapışim dersen masraf çıakrtmasında ne yapsın ama standart herhangi bi araba gibi ne bilim corsa gibi megane gibi kullanırsan emin ol onlardan daha az masraf çıkartır tabiiki bu söylediklerimin tümü temiz bir e36 için geçerli ki elinde olan para ile temiz bir 3.16 alırsın daha büyük hacim olsun o paralara var deme yıkık bmw alırsan başına dert alırsın temiz olsun motoru küçük olsun mühim değil

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36 gözünü korkutmasın bencede... parçası zor değil pahalıda değil milletin abartığı gibi; yan sanayisi honda civicten bol ve daha kaliteli markalı yan sanayileri mevcut.. ustasıda az değil... sadece kurcalanmamış heleki elektrik tesisatı leş edilmemiş düzgün orta halli e36lar alınabilir... ama alacaksan 320 6 silindir olanlarını almalısın sıkıldığında en azından stroke girersin önü açık olur...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 gözünü korkutmasın bencede... parçası zor değil pahalıda değil milletin abartığı gibi; yan sanayisi honda civicten bol ve daha kaliteli markalı yan sanayileri mevcut.. ustasıda az değil... sadece kurcalanmamış heleki elektrik tesisatı leş edilmemiş düzgün orta halli e36lar alınabilir... ama alacaksan 320 6 silindir olanlarını almalısın sıkıldığında en azından stroke girersin önü açık olur...
    ilk defa alacak ve bütçesi kısıtlı bi arkadaşımız için 3.20 ye ne gerek var ki yani ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk defa alacak ve bütçesi kısıtlı bi arkadaşımız için 3.20 ye ne gerek var ki yani ?
    olsun 6 silindirin sesi yeterli yoksa 318 is veya316 alsın sıksın sıkıntı yok bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olsun 6 silindirin sesi yeterli yoksa 318 is veya316 alsın sıksın sıkıntı yok bana
    Tamam konuda haklısın öyle olmasa bende 28e binmem ama kardeşimiz hem öğrenci hemde bütçesi kısıtlı onun temiz masrafsız bi arabaya ihtiyacı var elindeki parayla is yada 20 almaya çalışırsa üzülür ben o yüzden 16 alması taraftarıyım yoksa gönül isterki m3 e binsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam konuda haklısın öyle olmasa bende 28e binmem ama kardeşimiz hem öğrenci hemde bütçesi kısıtlı onun temiz masrafsız bi arabaya ihtiyacı var elindeki parayla is yada 20 almaya çalışırsa üzülür ben o yüzden 16 alması taraftarıyım yoksa gönül isterki m3 e binsin
    M Drei kim istemezki ama bir öneri olacak ama compactlarada bakabilir uygunlar ama o arkası lanet bir duruşu var ayrı konu

Vescox
    Misafir
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı durumda sayılırım.
    16-17 lere baktığım hiçbir e36 içime sinmiyor ama alınıp adam edilebilecek gibi olanlaır favorilerime koyuyorum.

bütçeme göre önümde fazlasıyla seçenek var ama nasıl akrar versme bilemiyorum.
    dizel van fiesta vs kesinlikle almam.

106 alsam quick almam , gtı lar da bmw den az masraf çıkarmaz.
    hondaların fiyatları uçuk ama sonunda hondaya kalıcaz sanırım.

mk1 golf , si , ef vb araçlar diğer seçeneklerim ama emin değilim.

ah 10 lira daha olsa gc8 alsam başka da birşey istemem

Ben de çok kararsızım ama gözümü e36'dan ayıramıyorum

Diğer seçeneklerin de düşünülebilir tabi ama bmw var , diğerleri var..

Umarım gönlümüze göre araçlar bulabiliriz

Yıllardır e36 kullanan biri oalrak kesinlikle tavsiye ederim sürekli masraf diye birşey yok kardeşim aracı nasıl kullandığın diye birşey var bmw gibi kullanırsan orda yanlim burda kapışim dersen masraf çıakrtmasında ne yapsın ama standart herhangi bi araba gibi ne bilim corsa gibi megane gibi kullanırsan emin ol onlardan daha az masraf çıkartır tabiiki bu söylediklerimin tümü temiz bir e36 için geçerli ki elinde olan para ile temiz bir 3.16 alırsın daha büyük hacim olsun o paralara var deme yıkık bmw alırsan başına dert alırsın temiz olsun motoru küçük olsun mühim değil
    Ben de aynı düşüncedeyim temiz olsun motor önemli değil. yan peşinde kapışma peşinde koşacak birisi değilim temiz alayım temiz kullanayım bakımları masrafları başımı çok çok ağrıtmasın yeter diyorum.

Vescox
    Misafir
    iç açıcı yorumlarınız için teşekkürler az daha başka araçlara bakacaktım şuan e36 aramaya devam ediyorum konuda verdiğim linkteki araçlar için ufak bir yorum yapabilir misiniz ?

Evet aşırı mıncıklanmamış orta halli bir e36 ihtiyacım olan şey bir de bütçeme uygun yakalayabilirsem kesinlikle almayı düşünüyorum. açıkçası pek performans düşkünü birisi değilim de fena olmazdı tabi

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20 yi bende isterim nede olsa 6 silindir fakat bu paralara 3.20 az var olanlarda çok sıkıntı.

alınabilecek ancak 3.16 lar.
    arada birkaç tane orjinal kalmış km si yüksekler çıkıyor artık olursa onlar olacak
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paralara gitmeyen bi bmw almak yerine giden başka bi araç almayı tavsiye ederim bütçenize uygun çok daha keyfinize yönelik araçlar düşünülebilir sadece bmw diye şartlamayın kendinizi
    SM PERFORMANCE

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 çok güzeldir, çok ayrı bi keyiftir ama artık temizi çok nadir kaldı. Yalnız 316 ve 318 aradığın için o fiyata temiz araba bulabilirsin. 320 olsa çok zordu, verdiğin ilandaki araçlar pek iyi durumda değil gibi.
    Bu aracı çok beğeniyorum fiyat-performans olarak, hemde 1.9 luk 140 hp lik is motor, bütçeni biraz zorlayıp pazarlık et derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7403404/detay/
    ///M Rulez...

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 silindirin sesi ve çekişi elbette çok farklı bir dünya ama temiz bir 318is bulursan en az 320 kadar zevkle kullanırsın

zafer_0403 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E36 çok güzeldir, çok ayrı bi keyiftir ama artık temizi çok nadir kaldı. Yalnız 316 ve 318 aradığın için o fiyata temiz araba bulabilirsin. 320 olsa çok zordu, verdiğin ilandaki araçlar pek iyi durumda değil gibi.
    Bu aracı çok beğeniyorum fiyat-performans olarak, hemde 1.9 luk 140 hp lik is motor, bütçeni biraz zorlayıp pazarlık et derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7403404/detay/
    uzun süredir e36 ilanlarını inceliyorum eğer limiti biraz daha yukarıya çekersen bu araç çok mantıklı hem modelli yüksek hem temiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)