arka tampondaki sensör delikleri kapanırmı arkadaşlar manyetik park sensörü takmak istiyorum.
arka tampondaki sensör delikleri kapanırmı arkadaşlar manyetik park sensörü takmak istiyorum.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Delik doldurma macun ile yapılması sıkıntı yaratır. Bulun plastik birşey eriterek doldurun. Sonrasında ufak tefek rötuşlara macun kullanın derim
manyetik sensörler çok verimli çalışmıyor. ayrıca 100 lira civarları paralar verip kazıklanmayın 20 liraya getirtirsiniz...
Plastik kaynağı yapılarak daha sağlıklı olur...
sağolun plastik kaynak yaptırıcam sanırım komple tamponuda boyatmam gerekicek.. manyetik park sensörünü ebaydan alıcam..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ne gerek var manyetike felan alın 50 60 tl'ye bi park sensörü ohh mis ne o delikleri kapatmak var ne baska bişey. Ben 3 senedir aracımda Cyclone marka ekranlı park sensörü kullanıyorum tavsiye ederim.
manyetik park sensöründe tampon delinmiiyor mu..tamponu delmeden kullanılacak sesli park sensörü var mı..ekrana falan da gerek yok aslında....sesli uyarı bile yeter
@darkmoon
Sensörleri sökmeden üzeri macunlanıp boyanabilir mi?
Birde mevcut sensörlerim 30 cm kala en az sürekli ötmeye başlıyor, istanbulda önden arkadan 30 cm boşluk bulmak imkansıza yakınken sensör işlevini yitiriyor resmenbunu arttırmanın yolu var mıdır?
Lpg deliği var tamponda onu alt tarafa gizledik ama tamponda onun deliği kaldı. Plastik kaynağı ile mi yaptiracagiz bizde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)