Arkadaşlar 1 arkadaşımla 1gece konaklamalı otel arıyoruz ama hiç bi fikrimiz yok daha önce cevremde gidende olmadı. Boluda yaşayan arkadaşlardan fikir almak isterim hangi oteli önerirler?
Büyük Abant Oteli nasıldır?
Arkadaşlar 1 arkadaşımla 1gece konaklamalı otel arıyoruz ama hiç bi fikrimiz yok daha önce cevremde gidende olmadı. Boluda yaşayan arkadaşlardan fikir almak isterim hangi oteli önerirler?
Büyük Abant Oteli nasıldır?
Petrokent i tavsiye ederim Alp.
..:: Petro Club ::.. - Suit Oda & Apart Fiyatlar
Bende gitmeyi planlıyorum. Karın biraz daha yağmasını bekliyorum açıkcası![]()
Alp benım Tunakomşun
![]()
küçükkken gitmiştim fakat yeni giden arkadaşlarımda güzel olduğunu söylüyor..
Bide şöyle bir site buldum. Belki işine yarar..Bolu Butik Otelleri | Butik Oteller - En gzel Kk Oteller ve Butik Oteller. Butik Oteller 2012 Kitab yaynda
Gölün yanında 2 tane otel bir köşk var, Abant Palace, Abant Palace Köşk ve Büyük Abant Oteli. Fiyatları Abant için bana göre pahalı. Pansiyon düşünürseniz, yukarıda bahsedilen Petro Club yaklaşık 15 diğer pansiyonlar Abant'a 8km mesafede. Aşağıdaki pansiyon arkadaşımın tavsiye ederim. Fiyat konusunda yardımcı olur.
Abant Pansiyon Manzara Evleri & Cemil Piknik Restoran - Bolu Abant, Abant'ta Otel, Abant Konaklama, Abant Evleri, Abant Bungalov Evleri
Hava durumuda ekliyim : Yollar şu an açık, yollların kenarları ve ağaçlar 4-5cm karla kaplı. Bolu tam beyaza bürünmedi. Bölgede bu akşam ve yarın kar yağışı bekleniyor.
Siteye baktım 2 otel gösteriyo abi Bolu Abant kısmında ilk önerdigin güzel gözüküyor ama.
Teşekkür ederim acıklama için araç olucagı için sıkıntı olmaz gidip gelmemiz göl kısmına. Baktım gayet güzel otel önerdigin arkadaşınınsa eger bi fiyat alabilir misin peki? Hava koşullar inşallah karlı olur daha iyi bizin için. Forester ile gelicem bir sıkıntı çekmem inşallah![]()
8 Aralık Cumartesi konaklayıp 9'unda cıkmayı planlıyorum.
göl manzaralı istemezsen yol üzeri sağda güzel oteller var ve daha ekonomik. yemek içinde abant yeşil evi tavsiye ederim
Senna(Semih abi yanlış hatırlamıyorsam) yardımı ile Büyük Abant otelde deluxe odadaya rez. yaptırdım güzel bi fiyata teşekkür ederim. Yardım eden arkadaşlara.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)