Benim asil merak ettigim olay su; HGS yi kredi kartina baglayabiliyor muyuz? Oradan otomatim odeme yapsin yoksa OGS almak durumuda kalacagim ?
Benim asil merak ettigim olay su; HGS yi kredi kartina baglayabiliyor muyuz? Oradan otomatim odeme yapsin yoksa OGS almak durumuda kalacagim ?
sezgin belki pttde hesap açtırıp ptt kart alırsan bağlayabilirsin ama diğer şekilde olmuyor kredi kartı
zaten bitmeye yakın msj geliyor bitse bile 7 gün içinde para yatırdıgında sorun ortadan kalkıyor
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ogs den 100 km ile geçtiğimi biliyorum şirket aracı ile geçenlerde hgs den 50 ile geçtim okumadı...yerim öyle hızlı geçiş olayını ben..çok hızlı geçirdiler bana orada onu bilirim.ogs devam
yıllardır ogs kullanıyorum bu 3. cihazım eğer bozulursa hgs ye geçicem bende![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hgsde maalesef karta bağlama gibi bir durum yok. ancak, bu durumu farkeden bankalar geri planda duracaklarını pek sanmıyorum, ilerleyen günlerde mutlaka eklemeler olacaktır.
HGS bitince nereden dolum yapılıyor? PTT şubelerine mi gidiliyor, eğer öyle ise yerim ben öyle HGS'yi.
Anlaşılan banada OGS yolu gözüktü.
hgs ye kredikartı talimatı verilemiyormu ?
edit uste yazmışlar gormemişim
valla ben ogs den devam ederim eğer oyle birşey çıkmazsa hgs ye hayatta gidip uğraşamam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
peki 2. köprüde hgs ye girne kadar hala trafik oluyor kgs yüzünden komple hgs geçincede garip bir trafik olurmu acaba
ogs cihazını geri iade ettiğimizde 60 tl olan meblayı geri alabilecekmiyiz.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
abi eğer aracına kayıtlı hgs varsa o dediğinin mümkünatı yok.
geçen izmite gittim
hgs bitmsti 140 küsür ceza kesti ikitane
bir kaç gün sonra hgs ye yükleme yaptım msjları geldi 2.40 diye.
siz hızlıda geçseniz yavaşda geçseniz hgs gişesinden yaptıgınız hiç bir geçişe ceza kesilmemesi gerekir. benim hiç okumuyor hgs bantını ama bugune kadar ceza gelmedi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben 60 la geçtim okudu camın üstünde film var hemen altına yapıştırdım.yalnız okuyup okumadığını çok geç görüyorsunuzses çıkmaması kötü.
Arkadaslar hgs okumasada senin plakani verdigin arac sonucta , geciyorsun ve senin bakiyenden dusuyor ceza flnda gelmiyor.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
arkadaşlar hgs kart diye bir var o ne işe yarıyor.stiker değil kart bu.
Aynen kart olayini bende cozemedim.bilgisi olan var mi ?
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)