İyi akşamlar,
Bu yıl liseden mezun oldum lise 2 de 1 yıl kaldığım için 5 yılda mezun oldum üniversite olarak Lüleburgaz çıktı 5 Eylül'de gidip kayıt yaptırdık yurtla anlaştık,
Herşey iyi güzel ayın 17 sinde okullar başladı, Perşembe günü saat 12,den sonra ders yok ders programı öyle ayarlanmış bende İstanbul'a geliyordum hafta sonları.
İlk haftalar öyle böyle geçti derken yavaş yavaş gerçeği anlamaya başlamıştımki 2-3 hafta önce içimde bir gram bile okuma hevesi yokmuş.. Derslere kendimi veremiyorum, ödev yapmıyorum, not almıyorum düzgün vs vs. Lüleburgaz'ada pek ısınamadım

( Bir de orda yurtla anlaşma yapmıştık aylık 250 yurda gidiyor 300-400 de bana gidiyor aylık 750 civarı masraf oluyordu. Ve bu giden para canımı sıkıyordu boşa gitmiş hissediyordum..
İçimde hiç okuma hevesi olmadığı için o paralar zoruma gidiyordu en son bi karar aldım kendi kendime hem ailemin emeğine yazık hem benim zamanıma sene sonu sınıfta kalmaktansa bırakmak daha iyidir diyorum..
Pazarlama bölümü okuyorum...
Sizce bırakmalımıyım tavsiyeleriniz nelerdir.. Başarılı olacağıma inanmıyorum umutsuzum okuldan... Evdekilere söylemeye de çekiniyorum içim içimi yiyor...