İstanbulda çeşit çeşit bisikletlerin olduğu kaliteli bir yer varmıdır acaba? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın
verimli bizim mahallede deli Bülent diye bira damda var; 1 tane safari tarzı motoru var 1 tane mondiali 1tanede bisiklete bundan takmış. Sürekli balığa gidiyor bunla. Yokuş çıkarken sıkıntı. 40 max hızıdır. Normalde bisiklette yokuş yukareı randıman veriyor gibi görünüyor dışardan. Ama bisiklet ciddi ağarlaşıyor
Panter cross macera iyiydi![]()
ALp bu bisikletlerin hepsimi sana ait ?
Ken block tr de görmedim,bilgisini daha iyi bilen arkadaşlarda verebilirler,ama zor gibi![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Fiyatlarına bakıyorum şimdi![]()
ankarada oturanlar ıcın egmır golunde kıralık bısıkletler var cok cuzı mıktarlara kullanabılırsınız bu bısıklet yuzunden bıkac defa kendımı decathlonda kaybettım (mıchelın lastıkler fılan) sonra arkadas tasması zor olur arabanın boyasını bozarsın deyınce vazgectım..bı sapka bı esofman+30tl sızı mutlu eder..gol kenarında uzanıp yudumlayın ıcecegınızı
![]()
bmw audi bosch bile bisiklet üretimine girmişadamlar ilerde bu yakıt fiyatlarıyla herhalde araba satamıycaklarını anladılar şimdiden başka sektörlerde ön hazırlık yapıyorlar
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yaşar abi bisikletler güzel
Kazasız belasız
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Bidaki yaza kafama koydum alcam pendik bostanci sahilden takilcam ya ama bakiyorumda cok pahaliymis bisikletle cocuklugumuzda boyle degildi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)